grat, na talán csak megoldódik már végre 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Konzol játékok » PS3 - NO WAREZ (Semmilyen formában)! - FAQ az #1HSZ-ben (kiemelt téma)Hozzászólások

nike_
(PH! kedvence)
A probléma az, hogy a hiba mostanság egyre kevesebbet jelentkezik

[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.

nike_
(PH! kedvence)
Na hiszen... 

jookomak
(senior tag)
Lehet hogy a ps3 tudja javítani önmagát is 
Képzeljétek hogy jártam. ea, platinum akció, na mondom beszerzek 3500 pénzért egy half life orange boxot, mégiscsak 3 játék jóárasítva, ebből multis is van. elbattyogtam a westendbe, kérném, nincs. eladó azt tanácsolta, hogy rendeljem neten, személyes átvétellel, mert nem tudja melyik pesti boltban van. ez is megtörtént. egy hét után felhívom őket, hogy na mégis mi a helyzet. sehol semmi. vidéken van, de onnan már nem tudják felhozatni, mert mindjárt vége az akciónak.
szóval most szomorú vagyok emiatt. remélem lesz még hasonló akció valamelyik boltban.
Eladó NFL Pittsburgh Steelers baseball sapka http://href.hu/x/gpnb

saferszky
(lelkes újonc)
Nézz körül egy Auchanban, Tescoban, Coraban.
Más.: Lenne egy olyan kérdésem, hogy ki lehet-e kapcsolni bekapcsoláskor, és kikapcsoláskor azt hogy pittyegjen?
- Megölte mind a hármat? - Négyen voltak.

Bomc
(tag)
GTA4-be hogy lehet változtatni a célkeresztet? Mert helikopterből próbálok lövöldözni és nem látszik semmi célkereszt sajnos 

GaBBoR
(tag)
Helikopterből nem lehet lőni. Szerezz egy Annihilator helit, annak van gépágyuja.

nike_
(PH! kedvence)
Holnap jön elvileg a FIFA 09, kíváncsi vagyok milyen... Demo alapján nem rossz 
Bizony, bizony nagyon jó.
Szólj ha játszanál egyet neten
[ Szerkesztve ]
Denon AH-C260R fülhallgató eladó! | XBOX Live / PSN ID: SaLa17 | http://www.flickr.com/photos/isasa7/ | Hirdetéseim: http://tinyurl.com/y886555

nike_
(PH! kedvence)
Oké, már megjött.
Most ismerkedem vele. 

don_peter
(fanatikus tag)
Pc-én keresztűl nem lehet letőlteni a demókat a storeról?
[ Szerkesztve ]
-----== Web Design tervezés, programozás : www.don-peter.webege.com ==----- ----== Ács-állványozás minden szinten szinte minden! ==---- ----== Hungary Neo-Geo Fan Forum : www.neo-geo.hu ==-----

Def26
(PH! kedvence)

Origin:attila4go

Bomc
(tag)
Katonai halikopterröl beszélek hogy abból próbálok lőni csak sajnos nincs célkereszt és igy elég nehéz célozni, nem lehet valahogy célkeresztet elöhozni vagy kiválsztani esetleg?

babli
(kvázi-tag)
Helikopterhez/[I]tankhoz[/I] eddig egy Gta részben sem volt célkereszt.
★Beremend★

Bomc
(tag)
Bezzeg pc-n van hogy sz*pjanak le ! 

skyboi
(kvázi-tag)
Személyes tapasztalatok a Sony magyarországi PS3-szervízhátteréről.
- Kegyetlenül lassú: heteket tart a hiba beazonosítása is(értsd: hozzávetőleges árat sem tudtak adni 3 hét alatt) - ami nevetséges, nem érdemes párhuzamokat keresni, hogy a versenyszférában, ha 3 hétig nem vagy képes ajánlatot adni bármire, akkor ott milyen esélyeid vannak az életbenmaradásra, mert nincs értelme az ügynek, ők EZT is megtehetik.
- Állításuk szerint: a garanciális gépeket Szlovákiában, a nem garis gépeket részben Magyarországon javítják.
- Eszméletlenül drága: mindenfelé hallani 40-50-es alaplap cserékről, gyakorlatilag vételárral megegyező javításokról. Egyetlen dolog, amit el tudok fogadni a Blu-ray olvasó cseréje, az ugye igen költséges tud lenni(~30k körüli), hisz ez egy nagyon drága technika. De az alaplap, meg effélék, ugyan már, a X-hez 15 ezer, a ps3-hoz meg 50? Ne legyünk nevetségesek.
Megítélésem szerint az egész rendszerük egy alibi, magasról tesznek Magyarországra, valószínűleg nem biztosítanak valódi, érdemi támogatást(képzés, alkatrész-ellátás) a magyar szervízeknek, ahol meg aztán heteket vár a delikvens mindenre.
Végül én vagyok az illető, aki megvette Gebriel gépét, aki mellesleg tényleg korrekt és nagyon örülök, hogy benne még maradt abból a mentalitásból, ami egy igazi kereskedőt jellemez: Tehát nem, megnézted, megvetted, tesókám típusú autókupec hozzáállással kezeli az ügyeit, hanem amiben megállapodunk, ahhoz tartja magát.
A konzollal semmilyen "rendellenes baromságot" nem csináltam,de ugye erre csak a szavamat tudom adni, viszont a szervíz remélhetőleg még az idén kimutatná, hogyha mégis "vandálkodtam" volna vele. Egyik percről a másikra elszállt, meg se mukkan onnantól. Játék közben, pont.
Bocs, de kissé hosszúra nyúltam.
Soha ne feledjük a különbséget hozzájárulás és elkötelezettség között. Vegyük például a szalonnás tojás esetét. A tyúk hozzájárul. A disznó elkötelezi magát.

babli
(kvázi-tag)
Nem 15 egy olvasófej csere??? Akkor szar a PS, nem is veszek... 
★Beremend★

szasanyi
(PH! nagyúr)
Helytálló, teljesen megalapozott véleményt alkottál, gratulálok! Szerintem se vegyél.

nike_
(PH! kedvence)
Kinek ilyen a garis ügyintézés, kinek olyan...

EmThor
(őstag)
Személyes tapasztalatok a Sony magyarországi PS3-szervizhátteréről:
- szerdán adtam le a gépem, két hét múlva visszakapom, 14.700 forint mert méltányossági javítás, letelt az 1 év és volt számlám, garipapírom. Ezek nélkül 80.000 ft.
- a gépet Szlovákiába (tvrno? nem értettem pontosan) viszik ki, új burkolatot kap, a bennragadt lemezt visszakapom.
- fejtisztítást csinálhatsz Te is, vagy van konzolokszervize.hu
- nem drága, ahogy írtam, számla és garipapírral 22 hónapos gépem 14.700-ért javítják, 60 gigás (sárga ledes lett)
Himihumi, nincs számla, nincs gari... vagy maszek szerviz, vagy szétkapod magad, vagy fizeted az official szervizt. Nem a Sony HUN hibája.
[ Szerkesztve ]

babli
(kvázi-tag)
Csak menne már lejjebb a 80as ára...
★Beremend★

skyboi
(kvázi-tag)
Természetesen van szla és garipapír is. Nem az ecserin vette Gebriel, hanem rendesen üzletben. Azonban ezek megléte vagy nem léte nem is érdekelte a srácot a Sonex-nél(hivatalos Sony Szervíz), egyszerűen annyit kérdezett, garis-e még a konzol. Mondtam, már nem az. Ámen.
Nekem is alaplapi hibás, de nem sárga, hanem piros ledes a hibajelzése.
Minden bizonnyal nagyon jó kapcsolatod van a szervízzel, vagy nekem van nagyon rossz
, mivel nekem három hete azt mondják: bevizsgálás alatt van. Bánna a fene, ha Egyiptomba viszik is, csak lenne már készen. Ez a két pl.teljesen méltányos lenne. A 15 rongy is több, mint korrekt. Megkérdezhetem, te hová adtad be a konzolodat?
[ Szerkesztve ]
Soha ne feledjük a különbséget hozzájárulás és elkötelezettség között. Vegyük például a szalonnás tojás esetét. A tyúk hozzájárul. A disznó elkötelezi magát.

EmThor
(őstag)
bakker ez nem tudom milyen szerviz!!
felhívtam sony hungáriát. mondtak egy címet üllői út 82. hireltech kft.
hireltech.hu
ez a nagyvárad térnél van.üzletük a szomszédos utcában, mihalkovics 18. szám alatt, ide vittem le, kis alagsori lejáró, 2 hét, 14.700.
teljes történet itt:

EmThor
(őstag)
bennragadt persona 4 lemez amúgy.
garifecni + számla kell, mihalkovics utca 18. vagy üllői út 82., 2 hét múlva lehet érdeklődni, de azt mondják addig tényleg meg is jön, szlovákia-tvrno-ba viszik, burkolatot cserélik, nekem 22 hónapos volt, méltányban 14.700 ft. utána asszem fél év gari, de lehet csak 3 hó, bennragadt lemezt visszakapod.
160-as vinyót kivettem, 60-ast visszaraktam. dobozzal vittem, üres dobozt hazahoztam. cseregépről nem esett szó, bár nem is szóltam. lehet üllőire viszed adnak, de u.az a cég, ott vannak egymás szomszédjában, nagyvárad téren, metróhoz közel.
vinyóval nem tudom mi lesz. 160-asat még nem formázom le, mert rack-be menne, megvárom gépet, ha berakom és buktam formázom, rakom rack-be médialejátszómhoz (úgyis akartam nagyobb vinyót csak nem így) és ps3-ba meg veszek egy 250-320-asat, ahogy lesz pénzem.
viszont most állítva fogom használni, kíváncsi leszek.

skyboi
(kvázi-tag)
EmThor, nagyon szépen köszi a segítségedet! Ha jövő hét elején ezek nem hoznak ki valami megoldást az ügyemre, nyomban lépek és viszem oda. Nekem negyvenes a gép, de a vinyó nem érdekes, csak 3 napot volt nálam, nincs rajta még semmi fontos. Lemezt kiszedték nekem, azt már visszadták. Az sem téma. Kellemes hétvégét Neked!

EmThor
(őstag)
szia,
viszont, nincs mit, nagyon remélem h megcsinálják.
egyébként ha a lemezt nem olvassa (már elfelejtettem és lusta vagyok visszalapozni) te is szétszedheted -ha már lejárt a gari- egy alkoholos vattával kitisztítani a bluray olvasó fejét. más kérdés ha maga az olvasó lézer kalibrálódott el, de konzolokszervize vagy ilyesmi hely megcsinálja.

babli
(kvázi-tag)
Egy "amatőr" kérdés:
a 40esek és 60asok gyakrabban hibásodnak mint a 80as???
Csak mert ahol eddig néztem (fórumok, videók stb) mindig ezeknél volt a hiba!
Köszi...
★Beremend★

EmThor
(őstag)
most úgy néz ki a régi 60-asok 2 év után mehetnek szervízbe. új 80-assal nem lesz gond! raksz bele egy jó nagy vinyót és kész

szasanyi
(PH! nagyúr)
Ezt honnan veszed? van vmi szervizes kimutatás ami ezt alátámasztja, vagy csak te gondolod így? És az azt ki mondta ki, hogy 80-assal nem lesz gond! ? Valaki itt nagyon tud... főleg jósolni.

EmThor
(őstag)
utánanéztem rengeteg fórumon, statisztikáról hallottam, tudom hogy nem tényszerű, de szembetűnő a 60-as gépekkel megesett problémák. de ne legyél már ilyen rosszmájú, hogy lehet így viselkedni? 80-assal szintél valószínűleg meg azért nem lesz gond, mert 60\60nm-el készült. 60-as meg 90-el és overheating szokott lenni az egyik probléma. szedd össze magad, ne legyél ilyen búvalb@szott!

babli
(kvázi-tag)
...csak kiváncsiságból:
Ki hány éves?! Csak hogy tudjam melyik korosztály irogat itt.
Kezdem én a sort:
25 vagyok.
★Beremend★

nike_
(PH! kedvence)
14..

sati
(tag)
29
és mostmár tényleg idegesít ahogy "klattyog" a vinyo a PS3-ba...
Nektek is csinalja?
[ Szerkesztve ]
Debian GNU/Linux
27.
Nekem nem klattyog, vagy csak nem vettem észre.
Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

sati
(tag)
Ha csend van pl csak böngészel akkor igazan zavaró, észrevehetõ
[ Szerkesztve ]
Debian GNU/Linux

Def26
(PH! kedvence)
Azt mindenki tud. (2 év múlva jön egy megszorító csomag
)
Nincs jó kedved mostanság? 

nike_
(PH! kedvence)
Ja, nem tudom erre gondolsz-e: Olyan kicsit, mint amikor egy akváriumban buborékozik a víz 
Meg amikor olvassa a lemezt, nem olyan, mint az Xbox360, hogy felpörög, hanem olyan mintha scratch-elnék, ilyen akadozó hangja van 
[ Szerkesztve ]

sati
(tag)
Pontosan.
Gondolom Seagate
Majd idõvel kap egy WD-t
Debian GNU/Linux

Gebriel
(PH! kedvence)
Ez itt egy fórum és nem chat..
Tehát maradjunk a témánál ha lehetséges 

Janix12
(fanatikus tag)
28.
Resistance 2.-vel valakinek valami tapasztalata van?
Beraktam a ps3-ba elindul, letöltötte a 301-mb os update-et, feltelepíti, elindul a játék és az isomnia vagy valami hasonló logó után feketeség, de már vagy 20-perce...
Valaki játszott már ijen játékkal? Esetleg hasonló jelenség valakinél?
Lehet kaki a lemez?
Válaszokat előre is köszi.. 
2012....

szasanyi
(PH! nagyúr)
Olyan dolgokat írtál le tényszerűen, hogy arra nem lehet nem rákérdezni... csodálkozol? Legközelebb pedig pontosabban fogalmazz - az infó eredetét illetően -, és nem néz senki jósnak ha egyből kiderül honnan szedted azokat az infókat amit közölsz. Nem megsértődni kell, hanem helyesen fogalmazni... ja, és a félreértések elkerülése végett: rosszmájú pölö az, aki téves infókat dob fel csak azért, hogy azzal bosszantson másokat, búvalb@szott pedig a nénikéd! 

whited
(őstag)
hy
a ps3 és a ps2 és xbox360 garika között mennyi a különbéség?
ps3-t megéri venni? 

Def26
(PH! kedvence)
Ps2 nagyon elmarad a többitől. Egy generációval "ezelötti". A jelen kor a PS3 és a Xbox 360. 
Van egy pár játék ahol a boxnak jobb grafikája van mint a PS3 -nak, de a játék hevében ugysem veszed észre ezt. Azt vedd ami elöbb az eszedbe jutott. 
[ Szerkesztve ]

whited
(őstag)
ja és a winyónak mia szerepe 1 ps3ban?

nike_
(PH! kedvence)
Hát mi lenne... 
Azon tárolod a zenéket, letöltött videókat, játékok mentéseit stb.

Def26
(PH! kedvence)

whited
(őstag)
azért kérdeztem mert tört gémeket ugye nem visz és akk minek 80gb hely?