- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
benecz #10458 üzenetére
A multiplayer teljesen ingyenes, semmi pénzedbe nem kerül. A Store böngészése is ingyenes, demo-k, fim trailer-ek, egyes képernyőtémák szintén, nagyritkán kisebb/egyszerűbb full játékok is ingyen letölthetők (na nem a nagy címekre gondolok).
70-80 eFt körül kezdődik: erre azt mondom, hogy már így is nagyon nyomott ár, tekintve, hogy egy 8 magos procival szerelt gépet kapsz, ami nem mellesleg Blu-Ray lejátszó is egyben (elismerten az egyik legjobb Blu-Ray lejátszó a piacon). Mindemellett másik oprendszer (Linux) is telepíthető rá (az új Slim-re viszont már nem), beépített WiFi van benne. Szóval relatív, hogy megkérik az árát, szerintem nem, abszolút korrekt áron adják.
A multi jó-e? Hát, szerintem ez az egyik dolog, ami miatt igazán érdemes konzolt venni. Hatalmas élmény, korábban csak single-t nyomtam minden játékban, mostmeg kb. úgy néz ki, hogy egyszer, max. kétszer végigtolom a single-t és minden időmben multizok, mert sokkal jobb. Nekem semmi bajom nem volt még egyik játék multijával sem, rengeteg szerver van rengeteg játékossal, bármikor tudsz játszani rögtön.
Grafikát illetően nem lehet egyértelműen állást foglalni. Van, ami Xbox-on néz ki jobban, van, ami PS3-on. A proci a PS3-ban egyértelműen erősebb és van is benne még erőtartalék, az Xbox GPU-ja viszont szebben dolgozik sok helyen.
A kontrollert tekintve nekem is a PS3-é a kényelmesebb, szerintem nem véletlenül nem változtattak rajta semmit már a PS1 óta: bevált, az emberek többsége szereti ezt a kiosztást/elhelyezést.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest