Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

Na feltöltöttem megauploadra ... őőő természetesen teszteletlenül, szóval egyrészt nem teszteltem le, hogy tényleg minden pályára okés-e ... de mivel a saját rfactor telepítésemből másoltam ki a dolgokat, ezért feltételezem hogy jó... viszont van egy másik aprócska bibi... :B az, hogy kicsit ellámultam a dolgot... és ha valaki ezt kitömöríti, pl az Rfactor mappába, akkor még nem lesz jó a dolog, ugyanis az rfactor mappában lesz egy PH-rF-F1-team-FS09-Update-0731 mappa ... kicsit elrontottam de ez még úgysem a végleges csomag, igazából csak azért csináltam hogy megnézzem mennyibe tömöríti be. :D De végeredményben nagyon egyszerű a dolog: kitömörítés után azt a 2 mappát, ami benne van, ki kell vágni (kijelölés, ctrl-x), és az rfactor mappába kell beilleszteni (ctrl-v), és a kérdésre, hogy felülírja-e a dolgokat, a válasz igen, mindent felül kell írni. Természetesen a kicsomagoló magától fogja ezt megcsinálni csak kiment a fejemből hogy most rosszul csináltam mert külön mappába rakja őket sry.

van néhány hang is benne... szóval a boxhoz közel meg a lelátókhoz hallható "kurblizós" hangot is javítja, tisztességes szurkolós hangra ... illetve box utca bejáratnál riasztós hang is van, ha valaki jön be a boxba, 1-2 pályán hallható és fílingesebb így. Na de hangsúlyozom, nem ez a végleges változat, ha valami probléma lesz vele akkor javítom, ill. már most van amit fentebb írtam. Csak azok a pályák vannak benne amiket a szezonra összeraktam, később bővítve lesz egyéb pályákkal is, pl kanada, meg miegyéb, csak olyan pályákat akarok belerakni amik tényleg hasonlítanak az eredetire rázókövek meg stb tekintetében.

Új hozzászólás Aktív témák