Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz olivera88 #9211 üzenetére

Most kipróbáltam a wget Windows-os alternatívájával, többször is tök jól letöltötte (egyszer mondjuk kaptam egy Internal Server Errort válaszként, aztán "elmúlt", utána háromszor kipróbáltam a letöltést, ami jó volt, az alapján nyugtáztam, hogy na, akkor ez működik :D), csak a fájlnév (+kiterjesztés) az eredeti
    ARPEGE_0.1_SP1_00H12H_201510310600.grib2
    helyett
    PS_GetCache_DCPCPreviNum@token=__5yLVTdr-sGeHoPitnFc7TZ6MhBcJxuSsoZp6y0leVHU__&model=ARPEGE&grid=0.1&package=SP1&time=00H12H&referencetime=2015-10-31T06%3A00%3A00Z
    lett, de hát a letöltött fájlt úgy nevezed át, ahogy akarod - egyébként bájtra pontosan megegyezett azzal a fájllal, amit böngészőn keresztül "manuálisan" töltöttem le.
    Szóval ez a link nekem most működött, azt nem néztem, amit a Drive-ra felraktál.

Próbáld ki:
    wget "http://dcpc-nwp.meteo.fr/services/PS_GetCache_DCPCPreviNum?token=__5yLVTdr-sGeHoPitnFc7TZ6MhBcJxuSsoZp6y0leVHU__&model=ARPEGE&grid=0.1&package=SP1&time=00H12H&referencetime=2015-10-31T06:00:00Z"
    Ha már megvolt, és neked nem jó, akkor fogalmam sincs, nálad miért nem jó. :D

(#9212) Jim Tonic:
    Pont ezt írtam le neki korábban. Van egy link is az oldalon, de a fejlesztőpanel lenyitása után a Network fülön még könnyebb kideríteni, hogy a HTML-oldal betöltődése után milyen kérés küldése történik a szerver felé, és milyen URL-en van a direkt (vagyis hát egy fokkal közvetlenebb :D) link a fájlhoz.

Új hozzászólás Aktív témák