-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Asszem megoldottam. Rekurzív fabejárás az XML struktúrában, majd a legmélyebb szinten, ahol a szöveg van, keresés-és-csere, XML mentése, és kész is.
Egyszerű, mint az ágybaszarás. Felhasznált VB.NET parancsok, ojjektumok és tulajdonságok (System.Xml névtér kell hozzá): XmlDocument, XmlNode, XmlNode.InnerText, XmlNode.HasChildNode, String.Replace, Like, XmlDocument.Load, XmlDocument.Save, XmlNode.Childnodes, XmlDocument.ChildNodes. Aztán írtam hozzá még egy kicsit, amivel meglévő sorokat tudok sokszorozni, ehhez kellettek még az XmlNode.InsertAfter, XmlNode.Clone, XmlNode.Name tagfüggvények és tulajdonságok.
-
amargo
addikt
válasz
FehérHolló #3326 üzenetére
Szia!
Pl.:
ShellExecute(NULL, "open", "cmd.exe", "/c C:/windows/system32/taskkill /F /IM AcroRd32.exe", NULL, SW_HIDE);Goose-T: Megkérdeztem kollegát, nem foglalkozott ilyennel XML kapcsán..
Viszont, ha egy 2007-ben lenne a doksi, akkor egyszerűbb lenne (lehet megérné átformázni is) minden esetre tesztképpen, elmentesz egy 2007-es docx-et átnevezed zip-re és ott van amit keresel word\styles.xml néven. -
FehérHolló
veterán
Sziasztok ismét!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne eltüntetni a konzolt, vagy ablakot úgy, hogy a program még fusson, de a user számára ne legyen ilyen feltűnő?
C vagy cpp kód, Visual Studio 2005, és inkább a konzolos alkalmazást preferálnám, mint az ablakosat.
(Gugli, MSDN és fórumokon hozzászólás keresgetés nem segített rajtam.
)
-
amargo
addikt
válasz
Goose-T #3323 üzenetére
Áhhh értem, bocsánat
Igaz most is csak nesze neki fogdmeg jól tanács jün, mert konkrétan én sem ismerem ezeket a könyvtárakat..
Nos én ezt úgy oldottam meg, hogy írtam egy interface-t amibe VB ből szedtem ki hogy mik a paraméterei egy Word doksinak (.NET alatt ez már egyszerű, igaz nekem is utána kellene nézni, de.. )
using Word;Sajnos csak ilyen megoldást ismerek, de 2007-es officet elnézve, ez már biztos készen van és nem Neked kell kihámozni, hogy mi micsoda, mert gondolom van egy pár lehetőség.. Sajnálom én ennyit tudok, holnap meg kérdem egy kollegámat, hátha Ő ismeri is a könyvtár nevét
-
Goose-T
veterán
Ezt a kérdést megírtam az XML topikban is, de azt sajnos elég ritkán látogatják, ezért feldobom ide is.
Gyors kérdés: van egy Word doksim, amit Word 2003 XML formátumban akarok használni sablonként. Az lenne a célom, hogy tegyek bele olyan mezőket, amiket majd egy sima XML parser rutinnal (.NET-ben) kicseréljek tetszőleges szövegre úgy, hogy a formázás megmaradjon. Hogy lehet ezt megcsinálni, milyen XML recordokat/nodeokat használjak, mire cseréljem őket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hová lett 1000 mAh?
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Napelem
- PlayStation 5
- Ford topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Házimozi haladó szinten
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest