Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Asszem megoldottam. Rekurzív fabejárás az XML struktúrában, majd a legmélyebb szinten, ahol a szöveg van, keresés-és-csere, XML mentése, és kész is.
Egyszerű, mint az ágybaszarás. Felhasznált VB.NET parancsok, ojjektumok és tulajdonságok (System.Xml névtér kell hozzá): XmlDocument, XmlNode, XmlNode.InnerText, XmlNode.HasChildNode, String.Replace, Like, XmlDocument.Load, XmlDocument.Save, XmlNode.Childnodes, XmlDocument.ChildNodes. Aztán írtam hozzá még egy kicsit, amivel meglévő sorokat tudok sokszorozni, ehhez kellettek még az XmlNode.InsertAfter, XmlNode.Clone, XmlNode.Name tagfüggvények és tulajdonságok. -
amargo
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szia!
Pl.:
ShellExecute(NULL, "open", "cmd.exe", "/c C:/windows/system32/taskkill /F /IM AcroRd32.exe", NULL, SW_HIDE);Goose-T: Megkérdeztem kollegát, nem foglalkozott ilyennel XML kapcsán..
Viszont, ha egy 2007-ben lenne a doksi, akkor egyszerűbb lenne (lehet megérné átformázni is) minden esetre tesztképpen, elmentesz egy 2007-es docx-et átnevezed zip-re és ott van amit keresel word\styles.xml néven. -
FehérHolló
veterán
Sziasztok ismét!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne eltüntetni a konzolt, vagy ablakot úgy, hogy a program még fusson, de a user számára ne legyen ilyen feltűnő?

C vagy cpp kód, Visual Studio 2005, és inkább a konzolos alkalmazást preferálnám, mint az ablakosat.
(Gugli, MSDN és fórumokon hozzászólás keresgetés nem segített rajtam.
) -
amargo
addikt
válasz
Goose-T
üzenetére
Áhhh értem, bocsánat
Igaz most is csak nesze neki fogdmeg jól tanács jün, mert konkrétan én sem ismerem ezeket a könyvtárakat..Nos én ezt úgy oldottam meg, hogy írtam egy interface-t amibe VB ből szedtem ki hogy mik a paraméterei egy Word doksinak (.NET alatt ez már egyszerű, igaz nekem is utána kellene nézni, de.. )
using Word;Sajnos csak ilyen megoldást ismerek, de 2007-es officet elnézve, ez már biztos készen van és nem Neked kell kihámozni, hogy mi micsoda, mert gondolom van egy pár lehetőség.. Sajnálom én ennyit tudok, holnap meg kérdem egy kollegámat, hátha Ő ismeri is a könyvtár nevét

-
Goose-T
veterán
Ezt a kérdést megírtam az XML topikban is, de azt sajnos elég ritkán látogatják, ezért feldobom ide is.
Gyors kérdés: van egy Word doksim, amit Word 2003 XML formátumban akarok használni sablonként. Az lenne a célom, hogy tegyek bele olyan mezőket, amiket majd egy sima XML parser rutinnal (.NET-ben) kicseréljek tetszőleges szövegre úgy, hogy a formázás megmaradjon. Hogy lehet ezt megcsinálni, milyen XML recordokat/nodeokat használjak, mire cseréljem őket?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Alienware 17r4 olvass
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyszerű, mint az ágybaszarás. Felhasznált VB.NET parancsok, ojjektumok és tulajdonságok (System.Xml névtér kell hozzá): XmlDocument, XmlNode, XmlNode.InnerText, XmlNode.HasChildNode, String.Replace, Like, XmlDocument.Load, XmlDocument.Save, XmlNode.Childnodes, XmlDocument.ChildNodes. Aztán írtam hozzá még egy kicsit, amivel meglévő sorokat tudok sokszorozni, ehhez kellettek még az XmlNode.InsertAfter, XmlNode.Clone, XmlNode.Name tagfüggvények és tulajdonságok.
)
Valami ötlet?