- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
ha azt a lábat hajlították vissza, amivel probléma volt, akkor valszeg, kezdi elveszteni a rugalmasságát, tehát lehet hogy 1x2x érintkezik, aztán már nem feszül annyira neki a proci "lábának" hogy "átvigye" a jelet.. ez egyben veszélyes is, mert ha KH-s pl. tápláb akkor ott akár meg is éghet a proci, ha néha érintkezik, néha nem..
ezért nem vállalom ilyen eseteknek a "házi"-javítását, mivel ez csak akkor lesz 100%-osan jó újra, ha minden láb gyári! ellentétben egy valós procilábbal, ahol a megfelelő anyagválasztással 100%-osan helyreállíthatók a procik.. -
helkis
veterán
régebben az Aviatronoknál dolgoztam, ott volt BGA-zó gép, tudtam is volna csinálni, de itthonra 1.5Millát beleölni, hogy utána 10k-két visszajöjjön az ára elég lutri.. persze utána már hozná a lét..
de akkor is, csak akkor van értelme, amíg ilyen 50k-s lapok jönnek, 20k-soknál már inkább vesz egy másikat a user, vagy megpróbálja gariztatni. erre a legmegfelelőb ember udi, eddig az ilyen jellegű problémás lapokat hozzá irányítottam, még nem szólt, hogy ne tegyem!
-
helkis
veterán
hali, nem ismerem őket, de gyorsan googliztam párat így ki tudod választani a neked legmegfelelőbbet
Deltaline BT
Szem Kft.
Cellform Kft.üdv! helkis
szerk: ha sikerült javítani valamelyikkel, akkor tapasztalataidat oszd ide vissza!
-
Elrond
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged