Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz #75912448 #81271 üzenetére

    "Te értelmes ember vagy..."

    Abszolút egyetértek. :D

    Komolyra fordítva. (Már amennyire érdemes "komolyan" beszélni egy alapvetően szórakozási, hobbi-célzatú tevékenység eszközeiről. :) ) Én megrögzött plazmás vagyok, de kizárólag televíziók között vagyok hajlandó kardoskodni a "felsőbbrendűsége" :D mellett. (Ráadásul már tévék között sem vagyok annyira vehemens mint korábban, mert egyre inkább meg tudom érteni a más szempontokat előtérbe helyezőket is. Valószínűleg ez korral jár.:) )
    De ami a lényeg, eszembe nem jutna tévét vetítéssel hasonlítani, olyan szinten más az elvárás és élmény-faktor. De ezt már többször leírtam. Úgyhogy ismét egyetértek veled.

    (#81272) Ijk "a használt plazmák és a házimozi vetítők árának nincs közös halmaza"

    Hogyne lenne. A 700k-s 65VT60-ból kiindulva, annyiért simán lehet vetíteni, nézz át a projektoros topikba. Természetesen nem plazma-minőségben, de nem is ez a lényeg benne! Aki nem feketeszint és kontraszt-fetisiszta, simán élvezheti jobban a vetítést, mint egy 65"-os, akármilyen jó plazmát. Azt kell megérteni, hogy nem mindenki ugyanazt keresi és élvezi.

    "békésen megvannak egymás mellett a piacon"

    Erről van szó, ez a lényeg, ezért nincs különösebb értelme túl mélyen és erőszakosan belemenni az összehasonlításba, mert más műfaj. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák