Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Az ob_start függvénnyel mi a baj? Tény hogy gány lesz utána a kód
Na látod, meg is válaszoltad.de szerintem még mindig egyszerűbb, mint átírni az egészet MVC-re. De tény, hogy az utóbbi lenne a legjobb.
Előfordul, hogy mások által hasonló szellemiségben írt, össze-vissza toldozott szar kóddal kell foglalkoznom, olyan is előfordult, hogy én csináltam hasonlót, mert nagyon szorított az idő, de megmondom őszintén, a hátam közepére sem kívánom. Továbbá hosszú távon az ilyen összehányt kódokkal mindig sokkal több a probléma, összességében véve a leghatékonyabb elsőre jól megírni, mint megírni rosszul és utána kókányolni. (És ugye tudjuk, hogy a php teljes mellszélességgel támogatja a szarul összegányolt kódok írását, tehát észnél kell lenni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mars Gaming MKMINI W RGB CHROMA Mechanikus Gamer Billentyűzet OUTEMU PRO brown switchekkel
- Sony PlayStation 5 (PS5) játékkonzol
- Asztali PC , R5 5500 , RX 580 8GB , 16GB DDR4 , 256GB NVME , 640GB HDD
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest