Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Az ob_start függvénnyel mi a baj? Tény hogy gány lesz utána a kód
Na látod, meg is válaszoltad.de szerintem még mindig egyszerűbb, mint átírni az egészet MVC-re. De tény, hogy az utóbbi lenne a legjobb.
Előfordul, hogy mások által hasonló szellemiségben írt, össze-vissza toldozott szar kóddal kell foglalkoznom, olyan is előfordult, hogy én csináltam hasonlót, mert nagyon szorított az idő, de megmondom őszintén, a hátam közepére sem kívánom. Továbbá hosszú távon az ilyen összehányt kódokkal mindig sokkal több a probléma, összességében véve a leghatékonyabb elsőre jól megírni, mint megírni rosszul és utána kókányolni. (És ugye tudjuk, hogy a php teljes mellszélességgel támogatja a szarul összegányolt kódok írását, tehát észnél kell lenni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest