Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
8nemesis8
üzenetére
- PHP fekete könyv
- Notepad++ vagy zend 5.5 . Az újabb zend-ek már eclipse alapúak, ami nekem nagyon nem tetszik, mert nem az én munkamódszeremre vannak kitalálva. Beadandó írásához szerintem a notepad++ is bőven elég.(#3299) Blaise
Egyrészt elég drágának tűnik. Másrészt ilyen szövegektől falra tudnék mászni:Úgy gondoljuk, hogy az Olvasó ideje túl drága ahhoz, hogy új fogalmak bemagolására pazarolja, ezért a kognitív tudományok és a tanuláselmélet legújabb kutatási eredményeinek felhasználásával egy minden érzékszervre ható anyagot állított össze a szerzőpáros.
Namost a programozás az egy száraz tudomány. Van, aki képtelen arra, hogy megtanulja, az nem fogja színes ábrákkal meg egyéb parasztvakítással sem megtanulni. Szóval a leírás alapján nekem nagyon komolytalannak tűnik az egész, 9000 forintért vegyél egy szakkönyvet, ami rendes, alapos tudást ad. (Ha pedig szerinted is szárazak és uncsik a programozásról szóló szakkönyvek és képtelen vagy ilyenekből tanulni, akkor inkább hagyd az egészet a fenébe.)
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Ezzel a könyvvel van valakinek tapasztalata Agyhullám: PHP & MySQL ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő