Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztalt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos fejegységek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
cidalain
üzenetére
Szerk.:
(#17499) MineFox54:
Most látom a szerkesztés után írott szövegedet."én abban kézzel be tudom állítani az útvonalat"
Úgy érted, szeretnél egy űrlapot, azon szeretnél két mezőt kiindulási ponthoz és célponthoz, és úgy szeretnéd működtetni az egészet? Mert akkor módosítja a dolgot, ez esetben Google Maps API-ra lehet szükséged, de simán JavaScript elég hozzá, nem kell PHP.
Szóval ha jól értem, kb. azt akarod, hogy a Google Maps weboldalán (https://www.google.hu/maps) látható működést átültesd a sajátodra.A hivatalos példák hasznodra lehetnek:
https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/examples/Szükséges lesz viszont JavaScript-tudás.
-
cidalain
veterán
válasz
MineFox54
üzenetére
ilyenre gondolsz:
https://www.google.hu/maps/dir/Szent+István+út+23,+Győr,+9021/Petőfi+Sándor+sugárút+3,+Szegedehhez nem kell ész mostanában. összecseszed a linket valami űrlap alapján, és rázúdítod a google maps-ra.. 98%-ban jól működik. (a maradék 2% térképhiba, pl ha x városban van Kölcsey Ferenc utca, mellette 5-10 km-re megy Y városban is van, de ott csak Kölcsey néven van a térképen, és te X város Kölcsey utcát keresed akkor az utca szoros egyezése miatt Y város Kölcsey utcára fog vinni.)
kellett nekem litániát írni, megelőztek

-
Sk8erPeter
nagyúr
-
MineFox54
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igazából php-ben lenne az egész, gondoltam talán ez "kell" a megjelenítéshez

Konkrétan az kéne, hogy az oldal kis részében ott van az útvonalszerkesztő, és én abban kézzel be tudom állítani az útvonalat (mint rendesen a google maps útvonalszerkesztőben)
Ááá, msot mindenki gyökérnek gondol, aki nem tud fogalmazni, de valójában csak még nekem is zavaros, mit akarok

Új hozzászólás Aktív témák
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest