- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
cidalain #17502 üzenetére
Szerk.:
(#17499) MineFox54:
Most látom a szerkesztés után írott szövegedet."én abban kézzel be tudom állítani az útvonalat"
Úgy érted, szeretnél egy űrlapot, azon szeretnél két mezőt kiindulási ponthoz és célponthoz, és úgy szeretnéd működtetni az egészet? Mert akkor módosítja a dolgot, ez esetben Google Maps API-ra lehet szükséged, de simán JavaScript elég hozzá, nem kell PHP.
Szóval ha jól értem, kb. azt akarod, hogy a Google Maps weboldalán (https://www.google.hu/maps) látható működést átültesd a sajátodra.A hivatalos példák hasznodra lehetnek:
https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/examples/Szükséges lesz viszont JavaScript-tudás.
-
cidalain
veterán
válasz
MineFox54 #17497 üzenetére
ilyenre gondolsz:
https://www.google.hu/maps/dir/Szent+István+út+23,+Győr,+9021/Petőfi+Sándor+sugárút+3,+Szegedehhez nem kell ész mostanában. összecseszed a linket valami űrlap alapján, és rázúdítod a google maps-ra.. 98%-ban jól működik. (a maradék 2% térképhiba, pl ha x városban van Kölcsey Ferenc utca, mellette 5-10 km-re megy Y városban is van, de ott csak Kölcsey néven van a térképen, és te X város Kölcsey utcát keresed akkor az utca szoros egyezése miatt Y város Kölcsey utcára fog vinni.)
kellett nekem litániát írni, megelőztek
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
MineFox54
őstag
válasz
Sk8erPeter #17498 üzenetére
Igazából php-ben lenne az egész, gondoltam talán ez "kell" a megjelenítéshez
Konkrétan az kéne, hogy az oldal kis részében ott van az útvonalszerkesztő, és én abban kézzel be tudom állítani az útvonalat (mint rendesen a google maps útvonalszerkesztőben)
Ááá, msot mindenki gyökérnek gondol, aki nem tud fogalmazni, de valójában csak még nekem is zavaros, mit akarok
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic Air 2S (Új-Aktiválatlan!)Fly More combo+Extrák
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Airpods 4 fülhallgató
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest