Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- ZIDOO médialejátszók
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
cidalain
üzenetére
Szerk.:
(#17499) MineFox54:
Most látom a szerkesztés után írott szövegedet."én abban kézzel be tudom állítani az útvonalat"
Úgy érted, szeretnél egy űrlapot, azon szeretnél két mezőt kiindulási ponthoz és célponthoz, és úgy szeretnéd működtetni az egészet? Mert akkor módosítja a dolgot, ez esetben Google Maps API-ra lehet szükséged, de simán JavaScript elég hozzá, nem kell PHP.
Szóval ha jól értem, kb. azt akarod, hogy a Google Maps weboldalán (https://www.google.hu/maps) látható működést átültesd a sajátodra.A hivatalos példák hasznodra lehetnek:
https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/examples/Szükséges lesz viszont JavaScript-tudás.
-
cidalain
veterán
válasz
MineFox54
üzenetére
ilyenre gondolsz:
https://www.google.hu/maps/dir/Szent+István+út+23,+Győr,+9021/Petőfi+Sándor+sugárút+3,+Szegedehhez nem kell ész mostanában. összecseszed a linket valami űrlap alapján, és rázúdítod a google maps-ra.. 98%-ban jól működik. (a maradék 2% térképhiba, pl ha x városban van Kölcsey Ferenc utca, mellette 5-10 km-re megy Y városban is van, de ott csak Kölcsey néven van a térképen, és te X város Kölcsey utcát keresed akkor az utca szoros egyezése miatt Y város Kölcsey utcára fog vinni.)
kellett nekem litániát írni, megelőztek

-
Sk8erPeter
nagyúr
-
MineFox54
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igazából php-ben lenne az egész, gondoltam talán ez "kell" a megjelenítéshez

Konkrétan az kéne, hogy az oldal kis részében ott van az útvonalszerkesztő, és én abban kézzel be tudom állítani az útvonalat (mint rendesen a google maps útvonalszerkesztőben)
Ááá, msot mindenki gyökérnek gondol, aki nem tud fogalmazni, de valójában csak még nekem is zavaros, mit akarok

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
- MacBook Air M4 13" 16/256GB 2028.07.24. iSTYLE jótállás 21 töltés
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest