- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Hogy legyen má' szakmai téma is:
Szerettem volna csinálni egy "rootInclude()" metódust a saját kis függvényosztályomba. A lényeg annyi lenne, hogy a metódus mindig root relative húzná be a szükséges fájlokat, a megadott paraméternek megfelelően. Tehát e helyett:
require_once($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/dir/dir/dir/file.php');
Ennyi lenne:
Functions::rootInclude('/dir/dir/dir/file.php', 'ro');
A második paraméter határozza meg milyen módon húzza be a fájlt. A példában a 'ro' a require_once(), ami konstansként definiálva van, itt most az olvasmányosság miatt ezt kihagytam. Na most a dolog működik is meg nem is. Behúzza ugyan a fájlt, de a metódusba, azaz a szarnak ad egy pofont. Ha a visszatérés így néz ki: return require_once($path); Akkor sem vagyok előrébb, sőt nem is tudom ilyet szabad e. Tehát a kérdés: Hogyan lehetne a metódussal úgy inklúdolni, hogy a meghívott fájl ott is használható legyen ahol szükség van rá?
Remélem érthető vótam.Szerk: elírás
Új hozzászólás Aktív témák
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest