Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- IFA 2025: belevaló projektorokkal tripláz az Acer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
honda 1993 #16571 üzenetére
"szugsegem lesz -e meg masra", "megirom az ehez szugseges kodot", "szugseg lehet Mysql-re is, (en pedig azt sem tudom hogy az pontosan mi is lehet)"
Ne szívassál már, először még jóindulatúan azt hittem, csak elgépelés volt a "szugseg" (még leírni is nehézkes ezt a szart, szóval elgépelés kilőve), akkor megpróbálom a fejedbe verni, szóval így a helyes: SZÜKSÉG. K-val, érted?! NEM G-vel!! Az "ehhez" pedig KÉT DARAB H! Hogy akarod megtanulni a PHP nyelvet, ha még a saját anyanyelvedet sem ismered?
Az meg már a szinte kommentálhatatlan kategória, hogy fogalmad sincs, mi az a MySQL. Mégis mi a lóf@szra való a Google?Asszem tényleg abba kéne hagyni a topic követését, mert ez már szánalmas, hogy hol tartunk. De még egy rohadt kérdést sem képesek mostanában megfogalmazni értelmesen az emberek, hogy mégis mi a frászt akarnak tudni. Most már bennem is eltört valami.
-
DS39
nagyúr
válasz
honda 1993 #16571 üzenetére
1. szükség
2. adatbázis nélkül sokra mész egy login folyamatnál..
-
honda 1993
senior tag
Hali.
Ujra itt vagyok XD.
Egy ideje tanulgatom a php nyelvet is, es lassan majd szeretnek hozzafogni a login megirasahoz.
Az lenne a kerdesem hogy egy mukodokepes login kod megirasahoz szugsegem lesz -e meg masra is, vagy tenyleg "csak" annyibol all hogy megirom az ehez szugseges kodot, es az oldalammal egyutt feltoltom a web tarhelyre?
Pl en hallottam valahol olyat is hogy szugseg lehet Mysql-re is, (en pedig azt sem tudom hogy az pontosan mi is lehet).
Szoval sajnos egy kicsit ossze vagyok zavarodva, es azt szeretnem megtudni hogy ha kesz van a weboldalam, es a logint is sikerul majd megirnom php segitsegevel, akkor az egeszet csak siman fel kell toltenem, vagy lesz- e meg valami mas dolgom is mielott utjara engedem.
-
martonx
veterán
Nem, a legjobb ha az ember inkább nem is olvassa a PHP topikot (hiszen a való életben valóban találkozik ilyen esetekkel
ne higgyétek, hogy egy rakás PHP programozó, aki ugyan nem ír ide, egy pindurit is magasabb szinten van az itt kérdezőktől ), és csak akkor jön ide olvasni, amikor privátban megkapja az aktuális új gyöngyszemet
-
fordfairlane
veterán
válasz
PumpkinSeed #16567 üzenetére
Pedig én ezt jól bírom, de most valami eltört bennem.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #16567 üzenetére
Mostanában kb. hasonló szinten tartunk a topicban ezekkel a "kimásoltam Notepad++-ba, és úgy láttam, milyen hosszú a karaktersorozat"-jellegű megnyilvánulásokkal.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
fordfairlane #16564 üzenetére
FB-n volt egy PHP csoport ahova beléptem és 1 hónap után kiléptem mert más se ment mint a változók kiíratásainál fellépő problémák "echo '$valami'; miért nem megy?".
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss #16565 üzenetére
Jól hangzik.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
fordfairlane #16564 üzenetére
Csoportos öngyilkosság? PH! találkozó keretein belül.
-
fordfairlane
veterán
Ha a PHP topik ilyen szinten marad a továbbikban, öngyi leszek.
-
válasz
Sk8erPeter #16562 üzenetére
Hallottam, de valahogy előbb jutott eszembe ez mint az strlen.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #16561 üzenetére
"Kiírattam a takelogin-ban és nyomtam egy CTRL+A-t, és beraktam egy Notepad++-ba ami kiírja hogy hány chars pontosan."
Atyaég... stringhossz-visszaadó függvényekről hallottál már? -
válasz
Sk8erPeter #16560 üzenetére
Kiírattam a takelogin-ban és nyomtam egy CTRL+A-t, és beraktam egy Notepad++-ba ami kiírja hogy hány chars pontosan.
Utána megnéztem a password_verifiy-vel is, biztos ami biztos és mivel false lett így.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #16559 üzenetére
Jó, és mivel ellenőrizted, hogy valóban 63 karakter lett?
Mikor lett annyi, adatbázisba való feltöltés után, vagy még az alkalmazás "szintjén"? Az a baj, hogy csomószor harapófogóval kell kiszedni belőled az érdemi, nem mellébeszélő infókat, még sokszor így sem sikerül, és így az embernek csomószor elmegy a kedve a segítéstől.
-
válasz
Sk8erPeter #16558 üzenetére
Azért írtam bele hogy $_POST["password"] mert a password_hash valahogy 63 karakter lett, a 60 helyet!!!
És ezért próbáltam meg a POST-al nem pedig az $password-al, remélem világos hogy miért az van ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest