Legfrissebb anyagok
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Adott egy oracle tárolt eljárás, amit egy html táblát ad vissza, amit content header-rel xls-ben adok ki a felületen.
A gondom az, hogy toad alatt tökéletes amit generál, viszont az excelben már nem.
A toad alatti html-t egy fájlba rakva és megnyitva rendesen jelennek meg az adatok. Viszont ha excelben nyitom meg, olyan mintha a td/tr tagok szétesnének.
Az adatbázis iso-ban van én utf-8-ban szedem le az adatokat. Eddig ilyen gond nem volt, sőt a tárolt eljárásba raktam egy to_char(htf.escape_sc(i.oszlopnev)) kódolást is, gondoltam hátha itt lesz a gond.
Valakinek van valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest