Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Alapvetően egyetértek, szerintem is adott esetben sokkal szebb és átláthatóbb lehet egy OOP-s kód, ha valaki tényleg jól tud kódolni.
Arra gondolok viszont, hogy pl. a Drupal magja sem teljesen OOP-s még, elsősorban örökség miatt - lásd PHP 4-es idők; nem egyszerű egy ilyen "rendszert" teljesen lecserélni; legalábbis a 7-esig, bár ott már sok minden OOP-sre lett alakítva, a 8-asnál meg még több dolgot ültettek át OOP-re, ezért van egy bizonyos keveredés egyelőre -, mégis alapvetően egész jól követhető a kód, amennyiben valaki már érti, miről is szól az egész, és itt is egy "rendszerről" beszélünk (azt írod, "rendszer nem lesz abból se", most erre reagálva mondom).
De én pl. a még jobb követhetőség miatt sokkal jobban örülnék, ha a modulfejlesztés is például osztályok leszármaztatásából, interfészek implementálásából és hasonlókból állna, mert számomra is jóval áttekinthetőbb lenne a kód. De van ilyen szinte full OOP-s modul: Views.
Igazad van abban, hogy így elég sok minden lóg a levegőben, ezt a hátrányt Drupalnál is érzem, a debuggolás is talán nehézkesebb emiatt. De a fejlesztők tudják, hogy van min javítani, ez is az irány. Itt és itt nálam sokkal jobban elmagyarázzák a miérteket.Ettől függetlenül szerintem picit túlzás, hogy csak az OOP-s kód a jó és mérvadó.
Szerk.:
cucka az előző hsz.-ben pedig elég tömören elmagyarázza azt is, amit én is éreztem a konkrét kérdés kapcsán, csak ő sokkal jobban megfogalmazta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster tlc-m pedál
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi