Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stomi83

    csendes tag

    Sziasztok!

    A kertbe tervezek egy kis irodát építeni, aminek az internet hozzáférésén gondolkodom. Próbáltam keresni hosonló elgondolást itt a hozzászólások között, de nem találtam pont ilyet.

    Vodafone Net L (500Mbit/s) internetem van jelenleg, ami ugye koaxon jön be a házba. Azt találtam ki, hogy mielőtt bejönne a házba egy koax elosztóval kétfelé osztanám (a villanyóránál megvan a koax, ami bejön az udvarba, így ezt könnyen meg tudom tenni), és elvezetnék egy másik koax kábelt hátra az irodához (ez kb. 40 métert jelent).

    A kérdésem, hogy szét lehet-e így osztani a bejövő koax kábelt, nem gyengít-e ez a megoldás nagyon a jelen? Lesz-e így elég erős jel az új irodában, illetve lesz-e elég erős jel a házunkban (a házban 1db TV van, és a Voda routerről egy erősebb WiFi router felé megy az internet kábelen, ennyi)?

    Ha ez így jó lehet, akkor milyen koax elosztót javasoltok? Elég sok féle van a neten, melyik lehet erre a legjobb? Illetve milyen koax kábel menjen az irodába? Ja és ott a koax kábellel mit tudok kezdeni? Van egyáltalán koax-os router?

    Vagy ha ez így totál nem jó megoldás, akkor hogy lenne a legjobb megoldani?

    Köszönöm!!! :R

Új hozzászólás Aktív témák