Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Preferia234

    csendes tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni, ugyanis összekutyultam vmit az otthoni hálózat beállításánál.

    A hálózat jelenleg úgy néz ki, hogy van egy kábeles net, amihez jön egy router (TP-link WR841N). Ehhez csatlakozna egy laptop vezetékesen, egy laptop vezeték nélkül, valamint egy nyomtató ugyancsak vezeték nélkül.

    Korábban 2 router volt a hálózatban, de azokat nem tudtam összehangolni, így az egyiket kivettem. Ez azért fontos, mert mikor őket állítgattam, elég sok hálózatnevet hoztam létre.

    És itt kezdődnek a gondjaim. A vezeték nélküli laptop a sima "Családi hálózatra", míg a vezetékkel ellátott laptop a "Családi hálózat 2"-re csatlakozik, viszont utóbbit nem tudom vezeték nélkül a "Családi hálózatra" csatlakoztatni, mert korlátozott kapcsolatot ír. Ugyanakkor a nyomtatót nem tudom a "Családi hálózat" otthoni csoportjára csatlakoztatni, mert nem fogadja el a jelszót.
    Továbbá a router beállításainál a hálózat neve "Családi hálózat". Hogy lehet akkor mégis kettő belőle? Vagy a vezeték csatlakoztatásakor ilyenkor automatikusan nevezi el "Családi hálózat 2"-nek?

    Igazából azt sem tudom, hogy kezdjek neki a probléma megoldásának, mivel nem tudom, mi lehet a probléma. Tudnátok segíteni?

    Azt szeretném, ha csak egy hálózat lenne (tehát törölni szeretném a korábban létrehozott "Családi hálózat 2"-t, hogy a vezetékes laptop is a sima "Családi hálózathoz" csatlakozzon), valamint hogy a nyomtató csatlakozzon annak otthoni csoportjához.

    Köszi előre is.

Új hozzászólás Aktív témák