Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mezis

    nagyúr

    válasz PumpkinSeed #24245 üzenetére

    A Linux-ot HDD-re telepíteni elsősorban a biztonságosabb "bankolás" miatt ajánlgatom. Másodsorban az MS hegemónia enyhítése céljából. Harmadsorban annak bemutatására, hogy bizonyos dolgokat lehetne egyszerűbben is megoldani. Az op. rendszer telepítése után nem feltétlenül kell még külön telepítgetni, frissítgetni alaplapi meg egyéb drivereket ahhoz, hogy működjön egy konfiguráció. Számomra a legirritálóbb, amikor egy PEN drive-ot a szokásostól eltérően egy másik csatlakozóba dugva a WinXX ismét lázas drivertelepítést végez. Minek ?

    A ProcessHackert (MS SystemExplorert) meg annak demonstrálása céljából, hogy lehet egyszerűen, gyorsan informálni a felhasználót arról, ami bizonyára szükséges számára. Az egeret a process fölé viszi és már látja is az "elásott kutyát" (WinUpdate :D ). Ez egy darabig még fogja érdekelni a WinXP-t telepítőket.

    Ezen kívül még az InSSIDer-t szoktam igen gyakran javasolni, bevallom még olyan esetekben is, amikor fölöslegesnek látszik. Elsősorban népművelési célból. Többször megdöbbentem már, mekkora az ismerethiány az elektromágneses hullámok, rádiótechnika területén. Talán elő kellene venni a régi, középhullámú csöves rádió készülékeket. (Rövid hullámra meg ismét üzembe állítani pár zavaró adót... :DDD )

    mezis

Új hozzászólás Aktív témák