Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • geri173

    csendes tag

    Sziasztok!
    Segítsetek már légyszíves, mert nagyon nem értek ezekhez a hálózati dolgokhoz.

    Pénteken vettem egy új laptopot. Minden gyárilag fel volt rá rakva, így gondoltam kipróbálom a netet rajta amit az asztalin gépen használok. A netem Invitel ADSL. Modem D-link DSL-360R. Win7. A hálókártya Realtek PCIe FE Family Controller. Bedugtam az Ethernet kábelt, de nem akart csatlakozni. Megnéztem az "alapvető hálózati adatok..." Itt folyamatosan megy az azonosítás, majd kis idő múlva kiírja, hogy "nem azonosított hálózat" (Nyilvános hálózat). Pillanatnyilag semmilyen hálózathoz nem csatlakozik. Ha ekkor próbálok csatlakozni, akkor minden úgy megy ahogy az asztalin szokott. Felhasználónév és jelszó ellenőrzése...Csatlakozva. De itt rögtön megszakad. Néha az aktív hálózatok közt egy pillanatra megjelenik az Invitel. (Otthoni hálózat)
    Ha közvetlenül újra próbálkozok akkor WAN miniport-al próbálkozik. Kis próbálkozás után újra csatlakozik, de rögtön megszakad.

    A Vezérlőpult/Hálózat és Internet/Hálózati kapcsolatoknál, a Helyi kapcsolat alatt:

    Engedélyezve.. Azonosítás... A hálózati kábel nincs bedugva

    Az invitel alatt:
    Kapcsolat bontva
    Wan miniport (PPPOE)

    Megnéztem a hálókártyát az eszközkezelőben. Az eszköz mellett nincs sárga felkiáltójel, azt írja rendesen működik. Próbáltam másik drivert is. Azzal is ugyanez volt.

    A modemen a ledek ugyanúgy villognak mintha minden oké lenne. Ha visszadugom az asztali gépbe megy rendesen.

    Mi lehet a baj? :F :(

Új hozzászólás Aktív témák