- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Üdv !
Egy barátomnak kijelzőhibás lett az Asus F3S notija.
Szervizben volt már, ott mondták ezt, mondanom sem kell hogy hivatalosan mennyibe kerül egy kijelző hozzá... Sőt, asszem épp nem is találtak hozzá.
De még a PH-s bontott árakon is eléggé elgondolkozott, így nem is biztos hogy megjavíttatná, még ha találunk is olcsón hozzá. Illetve ha 10e alatt találnánk, akkor valószínűleg igen.A szervizben azt mondták, hogy az LCD-je egyben van a szalagkábellel, vagyis az LCD-re rá van forrasztva a szalagkábel. Ilyenről én még nem hallottam, szerintetek tényleg lehetséges ez ?
És azt is ajánlotta a szervizes, hogy egyben cseréljük le az invertert is, mivel "40kV van benne, és nem igazán arra van tervezve hogy 3 évnél tovább működjön" Vagyis "jócskán van esélye, hogy elromlana az is viszonylag hamar".Az inverter amúgy 2-3e körül van itt a PH-n ilyen korú Asus-okhoz, szóval ha nem is olyan nagy, azért az is tétel lenne. Bár jó részt (még inkább a PH-n kívül) inkább kompletten árulják a kijelzőt, legalábbis ha jól olvasom ki (nem LCD-t írnak, hanem kijelzőt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Óra topik
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Viccrovat
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest