- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Sziasztok van nekem egy Lenovo Think Pad T540P notim,amiben a hd felbontású kijelző hibás lett , függölegesen végig fut egy vékony csik.Mutatom[link][link]a notiban két vga van.Hd grafics 4600,és GeForce GT 730M 1GB.A noti külső kijelzőre köntve hibátlan képet vetit ki,és gpu z ,valamint aida rendszer stabilitás teszt alat is hibátlan a kép.Nem változik.Csak a noti saját kijelzőjén van ez a hiba.és ott sem változik semilyen terhelésnél Azzonnali noti kérdések topikban azt mondták hogy kijelző hiba. Szétkaptam a kijelzőt és a kijelző tipusa, LG LP 156WH4 TP P2 a gyári adatok szerint 30 pines [link] de azért csináltam saját képet is.Akkor ez tuti 30 pines csati?[link][link] Azért kérdezem mert fhd ra szeretném cserélni és tutira tudnom kellene hogy 30 pines e a csati.Másik kérdésem,hogy miután ujra vissza raktam a kábelt,és tutira jól van a helyén,már nem jön be kép a kijelzőn csak a háttér világítás kel életre de képet nem ad.Lehet teljesen tönkre ment a kijelzo?Tuti előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Túra és kirándulás topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...