- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagypasztor
tag
Üdv!
Kék halál jelentkezik elég gyakran a gépem indításakor és az nvlddmkm.sys fájlt teszi felelőssé érte a win.
Nemrég tettem rá a 32 bites Win7-et, és talán miután feltettem a daemon toolst, azután jelentkezett. Bár ebben nem egészen vagyok biztos!
Inkább a videókártya driverét tartanám hibásnak! Nvidia go 7400 van benne, és a gép honlapján csak vista driver található, így megpróbáltam azzal telepíteni! Pontosabban mikor megy a winupdate, telepít magának egyből egyet egy kis keresés után, de inkább azt leszedtem, és a gyártó általit tettem fel!
Azért szedtem le egyébként, mert miután az update próbálta frissíteni az általa felrakottat, hibát ír ki, hogy nem tudja megoldani!
Valakinek van tippje, hogy mi lehet a hiba oka? Sok fórumon olvasgattam már, de mindenhol csak tippeket írnak a megoldásra!
A gépem egyébként MSI m673x. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 16" M1 Pro A2485 2021
- Macbook Pro 16" A2141 2019 / i9 / 1TB
- Macbook Pro 13" A2251 2020 4xTB3
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest