- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
Hello mindenkinek!
Egy olyan problémám akadt, hogy sikeresen beleborítottam némi cukros üdítőt a notim klavijába (asus a6rp). Minimális mennyiség folyt bele (fél deci max), gyorsan felitattam a löttyöt, amennyire tudtam, oldalára fordítottam a notit, hogy tudjon folyni, amennyi csak tud, stb. Az elején még volt, hogy lenyomtam egy s-t és írt mellé még egy e-t, stb., de most már kiszáradt az anyag, minden működik flottul, de az f és a g egyáltalán nem. Érzésre jónak tűnik (nem akad, nem ragad, olyan mint rendesen), de semmi nem történik, akárhogy nyomkodom őket

Van rá esély, hogy megúszom billentyűzetcsere nélkül? Ha nem, akkor ez kb. mekkora tétel? Valamint hol érdemes cserét végeztetni? Lehet-e egyáltalán normál földi halandóként billentyűzetet kapni? Nem sokat ér már a noti, nem akarok sok pénzt beleborítani, mégis jó lenne, ha külső klavi nélkül is le tudnám írni, pl. hogy fügefa
Remélem mindent elmondtam, ami érdekes lehet, minden ötletet szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Amatőr csillagászat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Repedt Kijelző
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx