Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Patrick76496

őstag

Üdv!

A gép: Intel Dual Core E5300, ATI HD4670, 2GB (1+1) DDR2 RAM, 1TB Seagate 7200RPM HDD. Az alaplap ASRock G41M-S. A táp egy 300W-os Dana ATX300A. A gépben minden alkatrész legalább 7 éves, az egyedüli új elem a HDD, ami decemberben lett véve.

A legtávolibb előzmény ez lenne, de mivel már megoldódott, ezért kétlem, hogy ez okozná a problémát.

Miután ez megoldódott, kihúztam mindent a gépből, hogy felszereljem az oldalát, utána megint összeraktam. Induláskor a monitor (fekete CRT-s Dana, a típusa kérdéses) nem kapott jelet, hiába mozgattam meg a VGA kábelt. Korábban kivettem az egyik RAM modult a gépből, hogy megnézzem milyen van benne (bővíteni szeretnénk), bár nem hiszem, hogy ez lenne a gond.

Most nem indul el a gép. Benyomom a gombot, pár másodpercig megy, majd hirtelen leáll. Majd magától beindul, megint leáll, és így tovább. Kicsit olyan, mintha nem kapna folyamatosan áramot, én a tápra gyanakszok. Szerintetek mi lehet vele a gond?

Előre is köszönöm a válasz(oka)t!

Új hozzászólás Aktív témák