Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Pedig oda ment mindent, ahova te installáltad és megadtad neki a mappát, hogy oda töltsön!
Én az E:\Games\Need For Speed World\ mappába telepítettem és oda is tölt, így a mappa mérete 2,528,940,032 byte! 
Írtam az EA supportnak, hogy nem kaptam meg a Hot Pursuit-ban a bountykat a World miatt, illetve a World-ben nem kaptam meg a vinyleket és az Audi kocsit! Jött a válasz
:Thank you for contacting Electronic Arts Customer Support.
We are sorry for the inconvenience caused to you. The issue you are facing seems to be an issue with the mechanics of the game. Unfortunately at customer support we can only help with issues with the game itself, we cannot make changes or correct game bugs. You can however report this at the official forums, so that the game developers can take a note of it and investigate this further.
Official game forums can be found at the below given link: -
http://forum.ea.com/eaforum/forums/show/3896.page
If there is anything else we can help you with please let us know.
Sincerely,
Norman,
Customer Support,
Electronic Arts.
Új hozzászólás Aktív témák

- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én az E:\Games\Need For Speed World\ mappába telepítettem és oda is tölt, így a mappa mérete 2,528,940,032 byte! 
: