Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz VGYke #39147 üzenetére

    Neked a VCore-t normalon kell hagyni. A Dynamic VCore-t emeljed. Akkor fogja visszavenni a feszültséget az órajellel együtt.
    Egyébként meg egy bizonyos órajel fölött nem párhuzamosan nő a feszültség igény, hanem nagyobb mértékben kell neki a stabilitáshoz a feszültség. Mint ahogy olvashattad nálam is, hogy 4300on stabil 1.36V-on, de a 4416hoz már 1.39V kell, a következő órajelhez ami 4450 körül van, meg 1.41V....

    Az meg, hogy terhelés alatt nem kapod meg azt a feszültségértéket mint amit beállítasz a biosban teljesen normális jelenség. VDroop-nak hívják. Kiküszöbölhető a Load Line Calibration nevű beállítással a biosban. Level2-n már nem fog leesni a feszültség, de van buktatója is, elvileg. Én még nem találkoztam vele, de gondolom nem véletlenül mondják. Olvass utána.

    [ Szerkesztve ]

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák