Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dane02

    lelkes újonc

    Sziasztok.

    (1) 1 vagy max 2 héten belül.
    (2) Most, hogy elolvastam, hogy 100ezer alatt nincs értelmes gép, már nem vagyok biztos az árban, de azért jó lett volna valami hasonló összeg. Max 150.000...
    (3) A net menjen rajta szakadozás, akadozás nélkül. A mostani gépem pl sokszor haldoklik még egy-két oldal megnyitásakor is, ha olyan oldalra tévedek.
    (4) Nem akarok játszani, max csak netes játékokat, pl chess.com, vagy chesstempo vagy ilyesmi. Tehát ezek nem gépgyilkos játékok és csak netesek!
    (5) A kijelző mérete nem különösebb szempont, de ne mini legyen, mint a 40-50ezres eldobható notebook-oké. Felbontással ugyanez a helyzet.
    (6) Előreláthatólag nem lesz hordozva.
    (7) Windows. (Win 7 lenne a legjobb)
    (8) Sajnos nem értek az ilyen belső dolgokhoz, de az SSD jobbnak tűnik most, hogy utánaolvastam, mivel a gyorsaság lenne a lényeg. De mint mondtam, csak netes dolgokra. Optikai meghajtó nem lényeges. A RAM-ról csak annyit, hogy ne csak éppen boldoguljon az előbb említett kritériumokkal, hanem ténylegesen lássa el a dolgát, ne csak szenvedjen, mint a jelenlegi.
    (9) Sokszor már külön kell kérdezni, hogy van-e rá garancia, szóval ez az egyik. A másik, hogy ne adja fel pár hónap vagy 1-2 év után a harcot.
    (10) Csak új.

    Mindezek után ha nem tudtok ajánlani egy megfelelő notebook-ot, akkor szívesen fogadok magasabb árkategóriában is, de elsősorban szeretném olyan 150.000 alatt tartani, ha lehetséges egyáltalán.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák