sziasztok!
egy kis segítséget szeretnék kérni:
szeretnék venni egy netbookot vagy szubnotit olyan 120-130 ezerért
fontos: -hosszú akkuidő
- jó bilentyűzet
- jó kijelző, hogy pl napsütésben is lássam ....
előre is köszi!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Asztali számítógép eladó 19" hd ready led monitorral (monitor még garanciás)
HP Compaq 8510p 15.4" WSXGA+ (1680x1050Core2 T7500 Ati Hd X2600 512mb hyper memory 160gb hdd 2gb ram
Hp worstation W6000 Xeon 2666mhz HT,Scsi 36gb hdd 1024mb ram Cd rom nvidia geforce
Gamer laptop 15.6"Hd Led Intel®Core™i3 2330M 4gb ddr3 750gb hdd Nvidia Gt 555M Cuda 1gb Usb tvtuner
GeiL Ultra 4X512mb DDR 2 800Mhz 1500/db vihető külön külön is (kingmax ddr2 1066 1gb 3000.-,2gb 6000
Hirdetés
lmark
(újonc)

wassermann
(őstag)
Nekem ezek szimpik: DELL Mini 10 HD (passzív + a HDMI kimenet miatt) vagy Toshiba NB200 (bazi nagy akku) vagy a közeljövőben várható Nokia Booklet 3G (passzív + HDMI + fém ház).
De alaptörvény, hogy mielőtt veszel bármit, élőben meg kell nézni, ki kell próbálni kényelmes-e Neked !!!
[ Szerkesztve ]
(#4003) runner 125 válasza wassermann (#3992) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)
12 óra?! 
Atyaég, tud hasonló teljesítmény vmi olcsóbb- jelenleg kapható netbook is? 
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
valamelyik drága msi talán vmi mis wind hybrid a neve
vagy ha összebarkácsolsz két 6 cellás toshibaakkut 
subok
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
Mikor először jött hír erről a nokia gépről, már akkor se értettük mi alapján írnak 12h üzemidőt, mivel nincs speciálisan nagy akkuja, és a "hagyományos" belsővel készül a gép.
Szóval én ebben a 12h-ban annyira nem bízok.
DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p

wassermann
(őstag)
A Nokia valószínűleg nem fog soha olyat leírni, ami nagyon nem igaz, mert a márka védelmében nem teheti meg!
Az üzemidő valószínűleg ekörül lesz max -10%, de az akkor is 11óra! Lehet, például hogy van benne valamilyen spéci "power saving management" vagy talán a kijelző háttérvilágítása már jobb hatásfokú, powerLED-es.
[ Szerkesztve ]
Én továbbra is szkeptikus vagyok. Pl a powerled hatásfoka nem jobb mint a "hagyományos" ledeké, cserébe nagyobb (nem lesz tőle szép lapos a netbook), jobban melegszik (és a fűtéshez az akkuból veszi az energiát), és kevésbé kontrollálható a sugárzási szöge (emiatt használnak optikákat powerledeken).
Majd ha kijönnek a csodacuccal, meglátjuk mit tud.
DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p

wassermann
(őstag)
Igazán én a jobb hatásfokú háttérvilágításra gondoltam, hogy hogyan nem érdekes, lényeg a 12h üzemidő.

runner 125
(PH! nagyúr)
Hjah, érthető az "aggodalom".
Minden esetre én kíváncsi vagyok.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

runner 125
(PH! nagyúr)
Apropó; melyik az a netbook amiben kis buherálással GPS-t is találunk? 
Mint ha olvastam volna ilyenről..
Köszi.
Üdv.M
(#4011) wassermann válasza runner 125 (#4010) üzenetére

wassermann
(őstag)
Jelenleg csak a DELL Mini 10 HD rendelhető beépített GPS-el vagy TV-vevővel, illetve a feljebb belinklet nem sokára piacra kerülő Nokia Booklet 3G-nél is ha jól emlékszem lesz.
(Egyébként ez csak egy MiniPCIkártya az egyetlen dolog ami miatt bármilyen netbookba nem lehet berakni, hogy a készülékházon belül egy antennához kell csatlakoznia.)

lmark
(újonc)
az összes dell mini hd 10-nek passzív a hűtése ? és ez jobb mint a hagyományos ventillátoros ? mert sehol semilyen tesztet nem találtam róla....
a másik kérdésem az lenne h mondjuk a dell mini 10 hd vagy a toshiba n200-nál nem lehet jobb szubnotit venni hasonló áron pl acer 1810 tz ? mondjuk ő már kicsit drágább
(#4013) runner 125 válasza wassermann (#4011) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)
Köszi az infót!
Üdv.M

BloodRay
(PH! addikt)
Szerintem erre gondolhattál: Acer Aspire One GPS buhera
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

wassermann
(őstag)
Az összes Dell Mini (9, 10v, 10, 10HD, 12) alacsonyabb fogyasztású Atom processzorral rendelkezik és emiatt passzív (ventillátor nélküli). Ennek előnye, hogy a venti nem fogyaszt, hosszabb az üzemidő.
A netbookokat nyugaton a pici méretükért veszik. Ez csak a magyar pénztelenségből adódik, hogy nálunk sokan notebook helyett veszik, holott nem tudja ugyanazt!

runner 125
(PH! nagyúr)
Valóban, köszííí.
Üdv.M

wassermann
(őstag)
Ezt az új Dell Inspiron 11z -t láttátok, már? Ez viszont Atom helyett már Celeron-os (+40% telj. ? ) és a passzív hűtésű minikkel ellentétben nagyon úgy néz ki hűtő ventije is van.

rakal
(senior tag)
Szia!
Szerintem sokkal jobb koncepció a BT-s külön GPS vevő,én is azt használok,a GPS vevő kitehető a kocsi szélvédő alá,ez a GPS-s netbook esetében kissé körülményes.

BloodRay
(PH! addikt)
"Ennek előnye, hogy a venti nem fogyaszt, hosszabb az üzemidő."
-> És rövidebb az élettartam. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

BloodRay
(PH! addikt)
A plusz 40% melletti kisbetűs megjegyzést a tesztrendszerekről elolvastad? 
Egyébként a gép nem tűnik rosszban, de akkor már inkább vennék egy lenovo S12-est.

runner 125
(PH! nagyúr)
Az tény, h nem egyszerű már az életre keltése sem.. 
Noh igen, és milyen szoftvert használsz? 
Üdv.M

rakal
(senior tag)
lsd.PÜ
[ Szerkesztve ]

wassermann
(őstag)
Segíthetnél nekem is szoftver ügyileg, mert nekem meg pont van Bluetooth-os GPS vevőm.

Saint_
(PH! nagyúr)
rég jártam a forumban.. jelentettek be netán valami fém, könnyü, 12" körüli minöségi netbookot? ofkorsz under 100k ![;]](/dl/s/v1.gif)
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

upszilon
(őstag)
Azért ha bejön egy ilyen mondjuk bruttó 160-ért, alaposan fel fogja tenni a mércét. Sokan lesznek úgy, hogy 12"-os méregdrága netbook helyett inkább ezt választják majd. Szerintem. 
[ Szerkesztve ]

runner 125
(PH! nagyúr)
..7 óra akkuidő, de ha "az ECO gombot aktiváljuk, akár tíz és fél órán keresztül is működhet a kisméretű készülék."
Kemény. 
Üdv.M

upszilon
(őstag)
Bizony! Ráadásul ebben van DVD-író, van rendes proc, DVI-csati, stb. A tömegét is nézd! Csúcs!

paramedic
(fanatikus tag)
160k?
Legalább a duplája...

upszilon
(őstag)
Az már régen volt. Már sokkal olcsóbbak. Talán hallottál róla, de vállság van. Ez bizony rányomta a bélyegét az árakra. Lehet tévedek +-5%-ot, de talán nem többet.

Saint_
(PH! nagyúr)
hát igen, az a kurva vállság.
amugy 99.99999%, hogy nem 160.000HUF +- 5% lesz az ára.
[ Szerkesztve ]

upszilon
(őstag)
Hanem?

Saint_
(PH! nagyúr)
szerintem több.

upszilon
(őstag)
Mennyivel? Saccolj! Aztán majd meglátjuk kinek lett igaza. 

rakal
(senior tag)
Bocs,hogy beleszólok,szerintem 230-250 000 Ft körül lesz az ára(ha lehet egyáltalán Mo-n majd kapni)

BloodRay
(PH! addikt)
Bruttó 160!
Ez jó volt!
Ja ha nem vicc, akkor annyira nem.
Ez a gép a 250-300ezres kategória megsúgom.
Lifebook, azaz üzleti kategóriás modell, mint olvashattad is dvd íróval, 2 megapixeles webkamerával, ujjlenyomat olvasóval, 3G modemmel, környezeti zajokat kiszűrő sztereó mikrofonnal, magnézium ötvözetes burkolattal és TPM chippel(biztonsági kódolást biztosító chip)... 

Saint_
(PH! nagyúr)
250.000HUF
kérem a téteket megtenni szíveskedjenek!

BloodRay
(PH! addikt)
Az enyém akkor ~300.000HUF.

paramedic
(fanatikus tag)
Én már megtettem. 2x160k=320kHUF 

BloodRay
(PH! addikt)
Vesztettetek, ahogy mondjuk én is.
Megtaláltam az árat. Legalábbis az oroszországi előrendelésest.
Khemm: 85.000 orosz rubel, azaz kb 514.000HUF...
Szóval netbook kategória az hótziher.
Forrás ha valakit érdekel.

paramedic
(fanatikus tag)
128GB-os SSD-vel. 320GB-os merevlemezzel kicsit olcsóbb lesz. Vagy nem... 

BloodRay
(PH! addikt)
Azért 300 ezerrel nem hiszem, hogy olcsóbb lesz hagyományos HDD-vel. 

Saint_
(PH! nagyúr)
300-350k jah, kicsit belegondoltam

T0m1c
(lelkes újonc)
Ezt nézzétek! 34.000Ft EeePC!
ASUS EEEPC 700
Véleménye, tapasztalata valakinek?

wassermann
(őstag)
Ez tényleg nagyon alacsony ár, de bővíthető-e benne legalább a memória ???

BloodRay
(PH! addikt)
Ezek már tényleg kb semmi másra nem jók mint netezni, és még arra is igen erős kompromisszumokkal. 

gabo89
(fanatikus tag)

schumifun5ma
(lelkes újonc)
Most telepedett rá fel az XP. Ma még játszadozok vele, utána leírom a tapasztalataimat.
A 2 giga elég kevés, de a lapozófájl méretét csökkenteni kell és lesz hely a többi programnak is. Viszont nem árt egy SD kártyát beszerezni hozzá szerintem.
Egy biztos, az ára piszok jó.

Saint_
(PH! nagyúr)
korrekt vételnek tartom
megfordult a fejemben, hogy veszek egyet csajomnak.

BloodRay
(PH! addikt)
Te szakítani akarsz vele??
![;]](/dl/s/v1.gif)