Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Milyen NETbookot vegyek? (kiemelt téma)

(#12001) upszilon válasza Gergő_ (#12000) üzenetére

upszilon
(őstag)

Szerintem ez nem így van. Internetre való, ahogyan eredetileg a netbook is. És arra sokkal, de sokkal jobb. Ennyi. Az Android 2.2 szerintem nagyon jól használható rajtuk. Karácsonyra ilyet vesznek az egész bolygón, de te csak fanyalogj nyugodtan. :K

(#12002) CHIPman válasza upszilon (#12001) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak tapasztald meg. Az Android a legjobb mobil oprendszer netezésre, de csak megfelelő hardverrel(minimum 384MB RAM, különben kockásodik), és a rengeteg lehetőség mellett is korlátozott lehetőségekkel bír egy PC-hez képest. És ne cáfolj meg, mert ez tapasztalat.
más:
Éjjeli torrentezésnél úgy, hogy nincs hálózati áramon a gép, a net wifin keresztül jön, és a képernyő ki van kapcsolva, számolhatok olyan akksiidővel, mint a dokumentum-olvasós teszteknél? Kérdezhetném úgy is, hogy az olvasóprogram+képernyő vagy a torrentprogram+wifi fogyaszt többet?

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#12003) Gergő_ válasza upszilon (#12001) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Nem fanyalgok, de nem nehéz belátni, hogy ez a játék arra megy ki, hogy vegyél még egy felesleges eszközt szám szerint a harmadikat, esetleg másodikat. (notebook-netbook- táblét :D ) Aztán majd jönnek a 10 colos ebook olvasók. Persze az már egy valódi elágazás, eink kijelzővel tényleg csak olvasni érdemes, de azt nagyon.
Azokat az embereket nem nagyon tudom sajnálni, akik egy X200 tablet árából IPadet vesznek 5 eszköznek, márkahűségükre hivatkozva.

Egy tablet jó lenne, 10 colon, kapacitív kijelzővel, fullhd támogatással és hdmi-vel. Ezek a jellemzők valahogy sosem állnak együtt(nem véletlen), pedig csak egy megfelelő ARM proci és kapacitív kijelző kéne, meg végre ráforrasztani azt a nyamvadt csatlakozót.

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#12004) upszilon válasza CHIPman (#12002) üzenetére

upszilon
(őstag)

És ne cáfolj meg (...)

Eszem ágában sincs téged megcáfolni. Itt mindenki csak kinyilatkoztat, ahelyett, hogy beszélgetne, vagy urambocsá vitatkozna. Vitázni itt nemlehet, mert jön a moderátor és kitilt. Sőt, azzal fenyeget, hogy véglegesen tőrli a nickemet, ha vitatkozni merek. Úgyhogy én nem cáfollak akkor sem ha történetesen ordas baromságokat írnál össze itt. Írj nyugodtan amit csak akarsz. Hajrá!

(#12003) Gergő_ : nem nehéz belátni, hogy ez a játék arra megy ki, hogy vegyél még egy felesleges eszközt szám szerint a

Ezzel így, egy-az egyben egyetértek.

Egy tablet jó lenne, 10 colon, kapacitív kijelzővel, fullhd támogatással és hdmi-vel. Ezek a jellemzők valahogy sosem állnak együtt(nem véletlen), pedig csak egy megfelelő ARM proci és kapacitív kijelző kéne, meg végre ráforrasztani azt a nyamvadt csatlakozót.

És ezzel is egyetértek! Mesterkélt nagyon a piac. Irányítani akarja a vevőket. De lám, téged és engem nem sikerül nekeik irányítani. ;)

[ Szerkesztve ]

(#12005) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Éjjeli torrentezésnél úgy, hogy nincs hálózati áramon a gép, a net wifin keresztül jön, és a képernyő ki van kapcsolva, számolhatok olyan akksiidővel, mint a dokumentum-olvasós teszteknél? Kérdezhetném úgy is, hogy az olvasóprogram+képernyő vagy a torrentprogram+wifi fogyaszt többet?

(#12006) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az első N550-es fecskék? [link]

(#12007) kokyt válasza CHIPman (#12005) üzenetére

kokyt
(senior tag)

Szerintem jelentősen többet megy wifi-vel, ha nincs a kijelző bekapcsolva, mintha dokumentumokat olvasgatnál wifi nélkül. Számszerű mérésem nincsenek erről, csak a tapasztalat.

(#12008) rakal válasza Gergő_ (#12003) üzenetére

rakal
(senior tag)

Szia!
Csak ergonómiai szempontból írok:
Szerintem a 10 collos tablet már nagy,gyakorlatilag kezelhetetlen,pont a portabilitás vész el,szvsz az ideális méret a 7 coll tabletnél(gyakorlati tapasztalat),10 colltól felfelé már inkább netbook az idealis választás.
11.6 coll és felette pedig már jöhet a subnotebook/CULV.

(#12009) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Dell mini tablet itthoni várható áráról tud valaki valamit? 130k alatt szerintem rá esne a választásom, főleg, ha esetleg van benne HD gyorsító.
Samsung N350 itthoni ára is érdekelne.

(#12010) -=AtteS=-

-=AtteS=-
(újonc)

Sziasztok!

Szeretnék venni egy netbook-ot, az igények nem túl nagyok. Webcamera legyen benne, lényegében böngészésre, netezésre lenne használva, esetleg filmnézésre. Kb. 100ezer körül gondoltam a max-ot, és nem szeretnék túl régi modellt. Tudtok valamit ajánlani? ( 10"-ban gondolkodtam, de ha esetleg valakinek van egy jobb ötlete, szivesen fogadom :) )

Előre is köszi!

(#12011) ro_bert17 válasza CHIPman (#12009) üzenetére

ro_bert17
(őstag)

Akciós termék itt pl. :DDD

Szegeden nagyon olcsó 1,5 szobás lakás kiadó június 1-től.

(#12012) CHIPman válasza ro_bert17 (#12011) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valoban, de en nem erre gondoltam, hanem a 10"-osra, ami egy netbook kifordithato erintokepernyovel, es ha kiforditva osszecsukod, akkor egy vaskos tablet jon letre. Mobilxen van rola kep, csak ar nincs.

(#12013) ro_bert17 válasza CHIPman (#12012) üzenetére

ro_bert17
(őstag)

Őszintén szólva én is arra az érdekes Dell hibrid tablet netbookra gondoltam, gondoltam amire Te. Csak rápillantottam, és azt hittem ez már az, amilyen méreg drága. :B

(#12014) yerico

yerico
(senior tag)

Csak egy kis személyes tapasztalat:
Vettem itt használtan egy Acer 751H-t 11,6" 1368x768-as felbontás és 1,33GHz D520-as Atom, 1 GB-RAM, 3 cellás akksi.

Nekem nagyon bejön a gép. Van mellette asztali gépem, ami természetesen veri sebességben. Van céges notebookom, a klasszikus 3 kilós kiadás, ami a valóságban már a desktop replacement kategória. Ezek mellé kellett egy kicsi, hordozható, ami munkára is alkalmas, persze megszorításokkal. Win 7 van rajta, felment rá egy 2007-es Office. Word, Excel jól fut rajta, egy 20 oldalas word doksi szerkesztése pont ugyanolyan gyors, mint a céges notebookomon. Excel is szépen fut, nem okoz problémát. Netezéssel semmi gond, a monitor pont akkora felbontású, mint a mostani belépő szintű notebookoké. Filmeket (AVI) gond nélkül viszi, néha teljes képernyőn a kép belassul, de pár másodperc múlva magához tér. Egyszóval azt kaptam, amit kb. vártam tőle. Kaliberekkel jobban kihasználható gép, mint egy 10"-os verzió, főleg az LCD-t tekintve. A billentyűzet teljes méretű, jól használható.
Akksiidő ilyen terheléssel kb. 2,5 óra.

Sajna ezt a kategóriát épp mostanában vezették ki a piacról. Használtan jó áron lehet ilyeneket kifogni, ajánlom őket. Egy hete még amazonról lehetett venni 210 fontért újonnan. (kb. 65K HUF) Erre jön még 40 font posta, úgy 75-80-ból meg lehet állítani. Szerintem megéri.

Kívánságműsor a rádióban: -Kérnék egy számot a BKV-soknak. Rhiannától kérném a Shut up and drive-ot!

(#12015) Zugi

Zugi
(fanatikus tag)

Egy olyan kérdésem lenne, hogy létezik (vagy várható esetleg most év végére) olyan netbook, ami 9"-os, Win7-es és Atom N450-es procija van?

(#12016) geezer válasza Zugi (#12015) üzenetére

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem úgy tűnik, hogy leszoktak a 9"-os kijelzőkről... vagy 6-7", vagy 10".
Nem is tudom, eeePC és Wind U90 óta volt bármi is 9"-os...?
Mondjuk 9 és 10" között nem nagy a különbség SzVSz!

(#12017) zsilinko

zsilinko
(újonc)

2010.11.14-én éjszaka Győr-Ménfőcsanakon a Muskátli panzióban eltűnt fekete IBM Thinkpad laptopom.
A számítógép már régi, így az értéke nem sok, viszont számomra nagyon fontos anyagok vannak rajta.
Magas áron visszavásárolnám, aki tud róla valamit, az kérem keressen!

Bene Zsolt
003620/219-01-52
zsoltbene@gmail.com

(#12018) Gergő_ válasza zsilinko (#12017) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

apronet, vatera, hardverapro, expressz... ezeket érdemes figyelni az elkövetkező hetekben.

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#12019) ro_bert17

ro_bert17
(őstag)

Mit mondanak a tapasztalások mire egy ilyen ide ér, mennyiről fog indulni kb.? 85-90k?

(#12020) klaczi válasza upszilon (#12004) üzenetére

klaczi
(fanatikus tag)

Egyszerűen telítődött a piac, mivel nem túl régi a dolog a meglevők jó része még remekül működik. Soha többet nem lehet mégegyszer ilyen tömegű vásárlásra számítani mert már nem újdonság. Aki erre vágyott már megvette. Ez nem alsógatya ami tucatra van a szekrényben.
Majd, ha tönkremegy veszünk újat. Ha szerencsénk van minél később
.

[ Szerkesztve ]

(#12021) upszilon válasza klaczi (#12020) üzenetére

upszilon
(őstag)

:K

(#12022) mhorvat

mhorvat
(senior tag)
LOGOUT blog

Nos, tegnap megérkezett Németországból a Lenovo S12-es (Atom, ION, 2GB ram). Nagyon fain, egyben van a gép, letisztult és még a fedlapon sem vészes a köröcskés minta (amitől rettegtem). Win7 Ultimate x86 Aeroval nagyon szépen megy rajta, a kijelző ragyogó, szép képe van. Bár dinamikatartománya nem olyan jó, mint egy asztali TFT-nek, de ha hozzászokik az ember szeme, fel sem tűnik. A LED háttérvilágítás igen erős, szobában bőven elég a fele fényerő.

[ Szerkesztve ]

Internet user

(#12023) Krystal_s válasza mhorvat (#12022) üzenetére

Krystal_s
(senior tag)

jó neked , irigyellek :( én még nem tudtam venni semmit...bár gondolom a tiéd nem fehér (én azt szeretnék ). nekem az a kis minta nagyon is tetszene és az h szép fényes...
most sok márkánál ráálltak az undorítóóó matt-ra és a fémre :O jaah és a széép suzuki pirosra...biztos vmi nő ellenes tervezőket vettek fel :\
teszteken azt olvastam h nagyon melegszik pár órás használat után. te tapasztaltál ilyent ?
lehet h az csak a régebbiekre vonatkozott...2 féle van, a gyengébbik, amit 2009 év végén adtak ki és az erősebb ,amit 2010-ben. ha jól látom a tiéd az újabb, 2 gb ram-os
használd egészséggel !

"A tudással nő a kételkedés is."

(#12024) mhorvat

mhorvat
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem melegszik, a billentyűzeten sem érezni, a venti langyos levegőt nyom ki. Ellenben a winchester rezgését átveszi a klaviatúra, ami nem zavaró, csak néha feltűnik. Nem, ez nem fehér, fekete gépet vettem. Nagyon szép, letisztult, belülről semmi csicsa, kívülről is csak annyi, amennyi trendivé teszi (sajnos). Ugyanis én abszolút mattpárti és fémpárti vagyok, úgyszólván a régi ThinkPad design, ami igazán bejön, de olyat netbookban nem kapsz. 4-500.000 Ft-ért vannak nagyon szép szubnotii a Dellnek, HP-nak, Asus-nak, Sony-nak, amik tökéletes dizájnnal lettek megáldva, de az egyelőre még nem az én árkategóriám. Ez az S12-es arra jó, amire kitalálták: netezni, levelezni, office-t használni, cipelni ide-oda zsinór nélkül, alkalomadtán filmet nézni, ha nincs más megjelenítő.
Ez az utolsó szériás, ION-os, 2GB RAM-os. A YouTube HD videót 720P-ben teljes képernyőn akadás nélkül, az 1080P-t akadozva viszi. Ez különösebben nem bánt, hiszen egyáltalán filmet nem nagyon fogok rajta nézni, ha meg igen, azt sem fullHD-ban, hiszen a képernyő 1280x800-as. Egyébként jól teszed, hogy Te is 12" környékén nézegetsz, még ez is elég kicsi ahhoz, hogy könnyedén kezeld, de a szemed sem folyik ki 2-3 óra után sem.

Internet user

(#12025) Krystal_s válasza mhorvat (#12024) üzenetére

Krystal_s
(senior tag)

köszi az infót ;)
én is 11-12"-ost szeretnék, de nagyon nehéz, mert igazán csajos kis gépek 10-esben vannak, csak sajnos annak a kijelzője már elég kicsi és keveset tudnak. /1gb ram, 3cella akksi, win7 starter/. főleg netezésre szeretném használni ,de fontos lenne a youtube videók akadásmentes lejátszása. és sajnos ahhoz picit erősebb netbook szükséges.
megértem h neked a letisztult ,matt, fémes külső jobban tetszik, mert az fiúknak valóban szép, csak már szomorú vagyok h a nőkre ritkábban gondolnak /itt mo-n/...és az a pár széria,ami tetszett az is megszűnt :\
azért köszi még egyszer , bízom benne h nekem is sikerül vmi kis gépet vennem.

(#12026) mhorvat válasza Krystal_s (#12025) üzenetére

mhorvat
(senior tag)
LOGOUT blog

Biztos ajánlották már, de ha esetleg nem: az Acer Aspire One 751-est ismered? Láttam/fogtam élőben, nem annyira férfias gép (kék színű volt, ami nálam volt) és a "régi" netbookok közül talán az egyetlen említhető ellenfele az S12-esnek.

Internet user

(#12027) upszilon válasza mhorvat (#12024) üzenetére

upszilon
(őstag)

Ez az utolsó szériás, ION-os

Grat! ;]

(#12028) klaczi válasza mhorvat (#12026) üzenetére

klaczi
(fanatikus tag)

Vigyázz!! A gép kicsit lassucska! A miénk egy SSDvel lett tuningolva. A nejem imádja és az asztali géphez szinte soha nem nyúl mióta megvan.
Yutube erősen kérdéses full felbontásban!
Persze lehet rugózni azon, hogy nöies vagy sem, de kinyitva mindegyik unisex. Az számit mit tudunk vele tenni :)
Más!

[ Szerkesztve ]

(#12029) klaczi válasza klaczi (#12028) üzenetére

klaczi
(fanatikus tag)

A más szócska benn maradt. Lejárt a szerkesztési idő

[ Szerkesztve ]

(#12030) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mikor jönnek az N550-es gépek? Eddig az Acer D255-öt láttam, meg elvétve pár angol 1215N-t(vagy mi a neve). Továbbá érdekelne, hogy az N550+GMA3150 páros sem tud megjeleníteni fullHD-t?

(#12031) mhorvat válasza klaczi (#12028) üzenetére

mhorvat
(senior tag)
LOGOUT blog

Jaja, olcsóbbak lennének az SSD-k, simán cserélném a 250GB-os merevlemezt egy 64GB-os SSD-re.

Internet user

(#12032) róland válasza CHIPman (#12030) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Talán majd az új AMD-knek sikerül.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#12033) Krystal_s válasza klaczi (#12028) üzenetére

Krystal_s
(senior tag)

jah igazad van...tök mind1 a külső...te egy ilyennel szívesen dolgoznál, ha erős gép lenne ? ;]
kép1
kép2
csak mert ha a pasiknak nem számít a szín, akkor végülis lehetne minden gép pink és babarózsaszín is :) úgyis csak a csajok a rumlisak, és akkor nem lenne semmi gond :)

(#12034) CHIPman válasza róland (#12032) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Karácsonyig lesz még?
mhorvat: 20k-ért van használható 32-es SSD. Olcsóbban nem fogják adni, akármennyire akarod.

[ Szerkesztve ]

(#12035) ferrero3 válasza CHIPman (#12030) üzenetére

ferrero3
(lelkes újonc)

a 1215N-ben az N525+ION2 már biztos viszi a full HD-t :)

iMac Mid2011 2.5 GHz i5 Quad-Core, 8GB ram, 500GB HDD / MacBook White Late 2006 2.0 Core2Duo, 2GB ram, 80GB HDD / iPhone 3GS iOS 5 vodafone / BME :)

(#12036) Saint_ válasza ro_bert17 (#12019) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

ez üzleti? :DDD

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#12037) ferrero3 válasza CHIPman (#12030) üzenetére

ferrero3
(lelkes újonc)

Acer D225-ösben 1024x600-es kijelzőn nemtudod úgyse nézni a full HD-t + HDMI sincs rajta, de szerintem nem vinné.

iMac Mid2011 2.5 GHz i5 Quad-Core, 8GB ram, 500GB HDD / MacBook White Late 2006 2.0 Core2Duo, 2GB ram, 80GB HDD / iPhone 3GS iOS 5 vodafone / BME :)

(#12038) ro_bert17 válasza Saint_ (#12036) üzenetére

ro_bert17
(őstag)

Őszintén szólva tipikusan jó magyar vásárló módjára, tényleg csak az ára miatt izgat. :B Ha nagyon nem dobbant el a 300$-os induló ártól, szerintem kifejezetten ajánlható termék lehet később.

(#12039) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hello!

Nézegetem a netbookokat és találtam egy olyat, hogy Point of View 940 MOBii 10.2" LED Fekete,Atom N450/1GB/160GB/Cam/3Cell/2év... és ez kerek 200€. Most ez ennyire pocsék minőség, hogy ilyen belsővel csak ennyibe kerül?
Egyébként van néhány kiszemelt még, ezekről mi a véleményetek:
-Acer eMachine eM350-21G16ikk 10.1",Intel Atom N450/1GB/160GB/Cam/Linux
-Asus Eee PC 1001PX-WHI016X 10 white,Atom N450/1.66GHz/1GB/160GB/Cam/3Cell/WXPH
-Dell Inspiron Mini 1018 Atom N455/1GB/250GB...
-LENOVO IdeaPad S10-2, Atom N280 - 2957BRG+45K1609/1GB/250GB...

Tehát ha azt nézzük a hardver igencsak hasonló mindben, de még is, melyiket érné megvenni pl. tartósság szempontjából? A gépek tudásával tisztában vagyok, azért sem akarok komolyabbat, mert arra már nem lenne szükségem... net, zene, film (nem HD meg hasonlók), office... erre elég.

(#12040) Roland76 válasza mhorvat (#12022) üzenetére

Roland76
(lelkes újonc)

Kicsit irigykedve olvastam mikre képes a S12-d és szomorúan konstatáltam, hogy mekkora különbségek is vannak az ION-os és VIA-s változatok között.
Alig egy hónapja vettem meg én is az S12-es Lenovo-t VIA U2250-es processzorral, 1 GByte rammal és S3 Chrome HC3 vga-val, de merjem azt mondani, hogy elhamarkodott döntés volt és kicsit megbántam?
Win XP home van rajta és meglepően lassúnak tűnik, hiába próbáltam a régi jó bevált xp-s trükkökkel optimalizálni. Igazából stabil, azzal nincs is gond, de néha indokolatlanul magasan hajtja a CPU-t. Mi több teljes képernyős youtube-ra sem windows alatt (firefox, ie, opera, chrome) nem képes, se Ubuntu Netbook eseten. Jolicloud-ra is kíváncsi lettem volna (Linux disztribució, kimondottan netbookhoz) de nem támogatja ezt a modellt. Érdekes mód, 720p-s HD-t elfogadható minőségben játsza (coreAVC)
Egyelőre annyi esélyt még kap, hogy veszek bele + 2 GB ramot. Hátha megtáltosodik, mert így 1-gyel, amiből 256 ramot lecsíp a vga elég lomha.
Tudom, hogy amire való, arra tökéletes, sőt amire kellett arra meg is felelt, de hogy egy netbook ne legyen képes flash alapú videót játszani, számomra kicsit érdekes.

(#12041) upszilon válasza Roland76 (#12040) üzenetére

upszilon
(őstag)

...tehetsz rá linuxot is, akkor nem kell RAM-ot venned. Linuxal sokkal gyorsabb, és sokkal biztonságosabb lesz a netbookod. Ajánlom az Ubuntut. Letöltheted például innen.

[ Szerkesztve ]

(#12042) upszilon válasza total90 (#12039) üzenetére

upszilon
(őstag)

200$, de hogy oldod meg a garanciát? :F

(#12043) total90 válasza upszilon (#12042) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

200€... és egy helyi (Szerbia) webshopban lehet venni, szóval a garancia nem téma, az okés. Csak gondolom nem lehet valami jó 200€-ért :U

(#12044) radi8tor1

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Erről a netbookról mi a véleményetek?

Eee PC 1015PD

Fehér kellene egy lány ismerősömnek. E-mailezni, képeket nézegetni - célra.

Van esetleg jobb full-fehér színű most a piacon?

Esetleg Eee PC 1018P ?
De ezt nem nagyon látom fehérben (árgépen)

[ Szerkesztve ]

TRON addict

(#12045) CHIPman válasza ferrero3 (#12037) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a Full HD egy felbontás, nem egy filmfajta. Tehát én full HD-t szeretnék külső megjelenítőn(LCD TV) megjeleníteni. Így talán érthetőbb. :)

(#12046) ferrero3 válasza CHIPman (#12045) üzenetére

ferrero3
(lelkes újonc)

tudom

de ha csak 1024*600as a kijelző és nincs HDMI ?:)

(#12047) klaczi válasza Krystal_s (#12033) üzenetére

klaczi
(fanatikus tag)

Megkövetlek!!
A családom ifjú hölgytagjai a kép2 alatt szereplő masinát használják.
A francba, ráadásul én hajtottam fel nekik :)
Nekem személy szerint nincs ilyesmim, de ha lenne fekete akkor és téglaformájú.
Na jó legyen padlólap.

[ Szerkesztve ]

(#12048) CHIPman válasza ferrero3 (#12046) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

DSUB-on nem lehet átvinni fullHD-t? :Y
"640x400px @70 Hz (24 MHz of signal bandwidth) to 1280x1024px @85 Hz (160 MHz) and up to 2048x1536px @85 Hz (388 MHz)"

[ Szerkesztve ]

(#12049) ferrero3 válasza CHIPman (#12048) üzenetére

ferrero3
(lelkes újonc)

nah ezt nem tudtam :) ma is tanultam valamit :D

(#12050) Chris Kiki válasza CHIPman (#12048) üzenetére

Chris Kiki
(kvázi-tag)

Át lehet vinni, de a GMA3150 nem tud csak 1366*768-as jelet kiadni.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Milyen NETbookot vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.