Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) <Adamsky> válasza Roland35 (#46) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Hírtelen, de kiokosodtál a #39-es hsz. óta. ;]
Azt remélem te sem gondolod komolyan, hogy 25e Ft olyan minőségi lejátszót kapsz, ami videó- és audió lejátszásra képes, valamint még fényképező is van benne.

[Szerkesztve]

Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS

(#52) szatocs válasza <Adamsky> (#50) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Jah, azért gondoltam, mert pont motorola van nekem:)
A meizu topicban most olvastam, hogy valahol adnak hozzá a dobozban, lehet, hogy akkor mindenhol. De majd az infopatikától is megkérdezem, hogy mi a helyzet.

=== Szatocs ===

(#53) Travelos

Travelos
(őstag)

szóval a #44-re nincs egyértelmű válasz?

valami hozzáértő segítségét várnám! :R

DS3 / E6400 / X1900XT / 2GB DDR2 / 250 GB HDD / 400W

(#54) szatocs válasza Travelos (#53) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Nincs egyértelmű, ha nem mondod meg, hogy mire kéne. Úgy értem, hogy vannak már olyanok, amiken filmeket is lehet nézni (megjegyzem feleslegesnek tartom ezt a funkciót, mert csak a szemed romlik tőle, aki filmet akar nézni, az ne az ilyen kis ''mütyűrökön'' tegye), aztán ott van még a tárolókapacitás mérete, hangminőség, és egyéb tényezők.

Ja, de ha meg is mondod, akkor sem biztos, hogy lesz egyértelmű, mert egyesek elfogultak egy márka-típus iránt, és a különböző embereknek más-más az értékítéletük is. De ha a főbb paramétereket meghatározod, biztos lesz itt pár ember, aki fel tud sorolni egy pár alternatívát.

[Szerkesztve]

=== Szatocs ===

(#55) user12 válasza Travelos (#53) üzenetére

user12
(fanatikus tag)

Bemész egy műszaki/számítástechnikai üzletbe és a rendelkezésedre álló zseton alapján már jócskán le fogod tudni szűkíteni a kört, ami marad annál meg döntesz: dizájn kell-e vagy nem, no meg hogy minél nagyobb legyen a tárkapacitása (kb 512 mb körül)

Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen

(#56) Yaye

Yaye
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv, Polgártársak!

1) Létezik Elektrón, Medián kívül olyan (lehetőleg szak-) üzlet magos Budán (netán Pesten), ahol rengeteg iszonyatsok féle lejátszó van és meg lehet fogdosni, netán belehallgatni, és ahol az eladók konyítanak is a témához?

Ha nincs, akkor ki mit ajánlana az alábbiak szerint:

- 2+ gigás flashmemó
- cerkaakksi
- könyvtárkezelés
- usb mass storage
- usb 2.0
- ne legyen mocsokdrága :U (legfeljebb 3-assal kezdődjék a bruttó ára)

Ezeken kívül nem kell semmi csicsamicsa, szines kijelző, rádió, diktafon, anyámkínja, csak legyen jó hangja és strapabíró kivitele. Autóban, zárt kesztyűtartóból lesz használva, szóval tényleg csak a fentiek kellenek :)

2) Tud valaki olyan, itthon is kapható modellről, amiben beépített FM transzmitter van? Tudom hogy létezik ilyen,de idehaza sehol nem láttam még.

(#57) válasza Yaye (#56) üzenetére

(PH! addikt)

Nemtudom ismered-e az oldalt, ha nem érdemes körülnézni: [link]

Elég sokfajta lejátszó van, elég jó áron. És a felsorolt boltokban meg is lehet őket tapizni.

szerk: egyébként nem tudom találsz-e olyan 2+ gigás lejátszót 40k-ig, ami megfelel az elvárásaidnak. Necces. Viszont ha fontos a nagy tárhely elgondolkozhatsz HDD-s megoldáson is, bár abból nem tudom van-e egyáltalán elemes.

[Szerkesztve]

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#58)

(PH! addikt)

Ha valakit érdekel, eladó a 2 hónapos iAudio U3-am(2 gigás) --> [link]

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#59) rumos14 válasza Yaye (#56) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mp3center.hu, itt állítólag ki lehet próbálni a lejátszókat, de sztem ezt csak kakor illik, ha tényleg akarsz náluk vásárolni is.

(#60) rumos14 válasza <Adamsky> (#51) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

viszont ennyi pénzért kap egy olyan eszközt, amivel lehet villogni a 6/b. oszályban :) továbbá olyan lejátszót kap, ami minden felsorolt funkcióban kategóriautolsó ;]

(#61) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Biztos tudja itt valaki, hogy hogyan lehet infopatikáéktól rendelni:) Múltkor mintha az oldalon találtam volna egy olyan részt, ahova csak bepötyögöm az adataimat, és már meg is van rendelve, de jelenleg ezt most nem találom. Szóval a kérdés az lenne, hogy hogyan lehet tőlük rendelni. Csak mailen, vagy tényleg jól, és ezzel az oldallal kapcsolatban emlékszek egy ilyen részre, ahol az oldalon keresztük rendelek?

=== Szatocs ===

(#62) válasza szatocs (#61) üzenetére

(PH! addikt)

Van ilyen kitöltős oldaluk nekik csak eléggé eldugják.
Legegyszerűbb ha a főoldaldra mész, ahol vannak ilyen mp3 lejátszó ajánlatok és ott valamelyiknél(mindegy melyiknél) rákattintasz a ''megrendelem'' linkre. Akkor behozza azt az ablakot amit keresel.

(#63) szatocs válasza (#62) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Aham, valóban ott van:D Thx!

[Szerkesztve]

=== Szatocs ===

(#64) Elmör

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Újabb mp3 lejátszó került a családba, hugomé. Sony NW E207. Ez a ''bab'' sony mp3 lejátszó. Nagyon kis aranyos mütyür és sok funkciója van. Amiért kiváltképp ajánlani tudom, hogy át lehet állítani a kijelzőt jobb illetve balkezesek számára is. Egyedül az előre beállított hangszíneket keveslem, nincs olyan, hogy pop, jazz,stb, csak 1-2-3 fokozat és manuális állítási lehetőség. 30000 FT körüli ára mondjuk kicsit sok, de a Sony mindig arról volt híres, hogy magasabb ára van a kategóriában. Ezért az árért 1GB memóriánk van és az Atarac3 tömörítéssel viszont több zene fér rá. A Philipsem 1 gigájára ugyanabban a minőségben csak 250 szám fér fel, míg erre kb 400. Nekem bejön! :R

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#65) hazo

hazo
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Végre elszántam magam. Most Karácsonyra meglepem magam egy lejátszóval.

Véleményetek szerint milyet érdemes venni ami:
- 1 Gbyteos
- van benne rádió
- jó hang minőség
- max 30 eFt

Mi a véleményetek?

Segítséget előre is köszi.

(#66) bwoay válasza Elmör (#64) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

''Amiért kiváltképp ajánlani tudom, hogy át lehet állítani a kijelzőt jobb illetve balkezesek számára is.''

akkor ez egy kihagyhatatlan vétel! :D

[ Szeretkezve ]

(#67) Jimmy8

Jimmy8
(senior tag)

Sziasztok!
Vissza olvastam sokat, de mivel mindenkinek más az igénye, nem tudom eldönteni mit vegyek (ajándék lesz).
Ami fontos lenne:
Tűrhető minőség (fizikailag)
Közepes v. jobb hangminőség
Viszonylag kicsi fizikai méret, (Ipod méretűek hanyagolva), pendrive méretűek érdekelnének..
256 v. 512 Mb (elég lesz) :P belső memória
Diktafon funkció.
Tuner nem fontos, de ha van benne az ne a fülhallgató kábelen legyen.
A fülhallgató kábelen ne legyen semmi kezelőegység!!
Ogg nem fontos
Ár 10-20e Ft.
Létezik ilyen?
Előre is köszi a segítségeket....

Hozzászólásnál ha működő! linket akarsz beszúrni: nyomd meg a szövegbeviteli ablak alján található "Link beszúrása" gombot, és a megjelenő párbeszédablakba másold be a linkelendő oldal címét.

(#68) EQMontoya válasza hazo (#65) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vegyél olyan telót, ami mindenzt tudja... :) ennyiért nem érdemes mp3 jáccót venni sztem.

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#69) Jimmy8 válasza Jimmy8 (#67) üzenetére

Jimmy8
(senior tag)

Az előbb nem írtam:
A fizikai minőség azért lenne fontos (gombok strapabírása), mert nyelvtanulás is előfordulhat a használat során...

Hozzászólásnál ha működő! linket akarsz beszúrni: nyomd meg a szövegbeviteli ablak alján található "Link beszúrása" gombot, és a megjelenő párbeszédablakba másold be a linkelendő oldal címét.

(#70) <Adamsky> válasza Jimmy8 (#67) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Talán a Meizu E3:
http://www.infopatika.hu/
• Fém ház
• OLED kijelző
• MP3/WMA/WAV lejátszó
• PHILIPS chip
• Diktafon (AGC-vel)
• FM rádió + felvétel
• USB 2.0 pendrive
• Óra + időzített funkciók
• 512 MB/1 GB memória

Más kérdés, hogy abban is van valami amit EQMontoya mond/ír.
Szóva, hogy ilyen nyelvtanulási és közepes zenehallagtási igényekre talán szerencsésebb lenne egy telefon. Sőt én még arra sem vennék mérget, hogy az illetőnek nem-e olyan telefonja van, ami már alapból tud felvenni.

bwoay ha erre jársz, akkor írj már légyszi pár szót a diktafonjáról a kollégának ;). Ha jól tudom Neked ilyen volt.

[Szerkesztve]

(#71) rumos14 válasza Elmör (#64) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a bab kapcsán a kezelhetőséget szokták lehúzni, de nagyon. boltban nyomkodás alapján nekem sem tűnt precíznek az a fő vezérlő. a bab alak pedig a zsebben hordáshoz nem túl kedvező. hé má' mi dudorodik/kunkorodik ott a zsebedben? legalább 5 centi! ;]

ha van manual eq, az előre beállított hangzásképek feleslegesek.

az atrac3-ba való tömörítés előnyeiről pedig kérdezt bwoay vagy Adamsky kollégákat :D

(#72) rumos14 válasza hazo (#65) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

még egy kicsit rádobsz és megvan az iAudio G3/U2. de csak akkor ha van egy jól bevált fülesed, a gyári felejtős.

(#73) bwoay válasza <Adamsky> (#70) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

igen, ilyen volt, és a diktafonjáról annyit tudok, hogy asszem sosem próbáltam ki.
bár talán mégis, és mintha nem lehetne hallani, amit éppen rögzít :F
majd megnézem legközelebb, ha eszembe jut, mert nem jutott túl messzire amúgy :)

[ Szeretkezve ]

(#74) Lugi01

Lugi01
(újonc)

Sziasztok!

A Lavod termékeiről mik a vélemények (Természetesen nem a több tízezres lejátszókkal összehasonlítva)? Konkrétan erről lenne szó : http://www.lavod.com/main/index.php?module=product&func=view&sid=7&id=50&PHPSESSID=4167bb38b1c9097ebfdb605e2bf86772&PHPSESSID=4167bb38b1c9097ebfdb605e2bf86772
Karácsonyi ajándék lenne barátnőnek, viszont nem vagyok milliomos :)

Köszi előre is !

(#75) vili13 válasza Lugi01 (#74) üzenetére

vili13
(őstag)

Így elsőre klasszikus kínai hulladéknak tűnik. De ha mégsem az lenne (amire nem sok esélyt látok), akkor is minimum kockázatos ennyire ismeretlen gyártótól vásárolni. Főleg ha nem vagy milliomos.

(#76) neonblue válasza rumos14 (#71) üzenetére

neonblue
(újonc)

az atrac3-ba való tömörítés előnyeiről pedig kérdezt bwoay vagy Adamsky kollégákat :D

milyen előnyei és hátrányai vannak?

(#77) <Adamsky> válasza Lugi01 (#74) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Nagyon gyanús... a leírásban az van, hogy OLED, de a kép alapján erős kétségeim vannak, hogy tényleg az lenne. Meg azt írják ''Support DRM 10:Yes''. Ez viszont azt feltételezi, hogy UMS és MTP üzemmódra is képes, amit erőssen kétlek.
Szóval szvsz. ezt ne!

Mégis mennyit szánnál rá?

(#78) vili13 válasza neonblue (#76) üzenetére

vili13
(őstag)

Egyetlen előnye, hogy az mp3-nál kisebb méretben nyújtja ugyanazt a minőséget. Hátránya, hogy csak és kizárólag a sony lejátszók ismerik. Az előnytől meg nyugodtan el lehet tekinteni, mert semmivel nem jobb az ogg-nál, de még talán a wma-nál sem, ez utóbbiakat meg elég sok normális lejátszó támogatja.

(#79) Lugi01 válasza <Adamsky> (#77) üzenetére

Lugi01
(újonc)

Másik fórumon 12k-t kérnek egy 2gigás változatért, 1év garival.

(#80) vili13 válasza Lugi01 (#79) üzenetére

vili13
(őstag)

Olcsó, de ennyiért ne számíts használható lejátszóra! Egy mondás szerint szarból nem lehet várat építeni, a kínaiak viszont lejátszót is csinálnak belőle...

(#81) Lugi01 válasza vili13 (#80) üzenetére

Lugi01
(újonc)

És milyet ajánlanál hasonló áron ? (Bőven elég lenne egy 512megás is)

(#82) vili13 válasza Lugi01 (#81) üzenetére

vili13
(őstag)

Hasonló áron leginkább semmilyet nem ajánlanék szívesen...
Ha tényleg elég az 512MB, szvsz ilyenek jöhetnek szóba viszonylag olcsón: [link], [link], [link], stb.

(#83) <Adamsky> válasza Lugi01 (#79) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Ahogy már írtam én a helyedben nem ezt venném, hacsak nem szakítani akarsz az asszonnyal. :D

Hasonló kategóriában ld. vili13 hozzászólása. Jobb/más most nekem sem jut eszembe. Azt azért jó ha tudod, hogy a Samsung eleve UMS (tehát nem kell külön szoft. hogy rápakold a zenét) kompatibilus. Az iRiver-hez létezik UMS fw. amit -- ha erre van szükséged, akkor -- nagy valószínűséggel rá lehet pakolni. A Sony-hoz pedig tudtommal léteznek olyan 3rd-party progik, amikkel szintén megoldható a dolog.

(#84) Lugi01

Lugi01
(újonc)

Esetleg még árban ezek is beleférnének, de azt elfelejtettem írni, hogy az FM rádió az követelmény. (legalábbis szoktam tőle hallani, hogy olyat szeretne venni, amiben az is van)

Lugi

(#85) rumos14 válasza Lugi01 (#84) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mostanában kispórolják a gyártók az FM rádiót az alapváltozatokból, a befizetendő jogdíjaknak hála ez extra funkció lett, 4-5e ft felárért (exdig-nál az 512-es iRiver T20 rádiós változata 2x annyiba kerül mint a nem rádiós :Y ). a kínai gyártókat mint pl. Lavod persze ez nem érinti, ők valahogy nem fizetnek jogdíjat.

(#86) Gergi

Gergi
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Szeretném vásárlás előtt kikérni a véleményeteket erről a Philips lejátszóról: SA9200 [link]
[kép]
Jöhetnek előnyök, hátrányok stb. Igazából a hangjára ill a hangerejére lennék kíváncsi... :U

Előre is köszönöm! :R

[Szerkesztve]

(#87) Obus

Obus
(tag)

Stormblue készülékekkel kapcsolatosan milyen véleményetek van, Tapasztalt Kollégák?

Honnan tudod, hogy tudod?!?

(#88) Répi papagáj válasza bwoay (#66) üzenetére

Répi papagáj
(fanatikus tag)

:D

Metalklasszikus: Hypocrisy-Virus

(#89) Répi papagáj válasza Gergi (#86) üzenetére

Répi papagáj
(fanatikus tag)

Szerintem hagyományosan nagy gyártóktól nem érdemes ilyesmit venni, mert vannak náluk jobbak, kifejezetten mp3playerre specializálódott, elismert gyártók!
Elsősorban iAudio és Meizu!
[link]

[Szerkesztve]

Metalklasszikus: Hypocrisy-Virus

(#90) Lugi01

Lugi01
(újonc)

A többi, linken található lejátszó szintén felejtős ?

(#91) <Adamsky> válasza Lugi01 (#90) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Milyen link-re gondolsz? Igazából az a szitu, hogy amit érdemes lenne megvenni rádiós MP3 lejtátszóból, -- ahogy azt rumos14 is irta -- az az általad említett kereten kivul van.

(#92) vili13 válasza Lugi01 (#90) üzenetére

vili13
(őstag)

Az iRiver-t nem gondolom felejtősnek, a Mobiblu meg szvsz határeset.

(#93) vili13 válasza Lugi01 (#84) üzenetére

vili13
(őstag)

FM rádiósból pl. ezeket nézegetném a helyedben: [link], [link]

(#94) Lugi01 válasza <Adamsky> (#91) üzenetére

Lugi01
(újonc)

Egy infopatikás link volt, tele mp3 lejátszókkal.

(#95) Lugi01

Lugi01
(újonc)

Köszi. Tényleg nem olcsók... :)

(#96) <Adamsky> válasza Lugi01 (#94) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Az Infopatikán márkás jó lejátszók szoktak lenni. Mondjuk ez a THD nekem egy kicsit a gyanúsan olcsó kategória, de el kell menni, és ki kell próbálni. Nem hiszem, hogy bárkinek lenne ilyen készüléke.

Srácok!
Mi a túró az a ''SonGO ready'' az Infopatika oldalán??

(#97) Lugi01 válasza <Adamsky> (#96) üzenetére

Lugi01
(újonc)

Igazából én az oldalon található TOP 8 között nézelődtem, csak kérdés, hogy mi alapján, vagy inkább kik állították ezt össze. :)

(#98) Roland35

Roland35
(tag)

Sziasztok
vásárlás előtt szeretném a véleményeteket a FREEDATA 2502 készülékről!?
[link]
előre is thx! :P

,, Arcom piros szemem ragyog, ha kerestek szarni vagyok!"

(#99) ámateur válasza hazo (#65) üzenetére

ámateur
(újonc)

-szerintem Meizu E3-at vegyél!
-nekem ez a tipus van és maximálisan meg vagyok vele elégedve!
-Újpesten vettem egy JVC-márkaboltban

(#100) <Adamsky> válasza Roland35 (#98) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Kedves Roland35!

Olvass vissza egy picit légyszives! Asszem a Freedata-s dolgot már korábban kitárgyaltuk.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.