Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#451) <Adamsky> válasza AmPeX (#447) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

''Csak maga a kijelző panel!''
''A lejáttszón, és a kijelzőt védő üvegen mégcsak karcolás sincs.''

Ooo, ha' ez nem semmi! :Y :Y

Megérne egy fotót amennyiben fényképezhető.
Nincsenek neked véletlenül parafenomén képességeid? Kanál hajlítás, ilyesmi?
Boccs... :DDD

Szóval most, hogy már ''értem'' mi is történt szerintem vidd nyugodtan szervízbe. Talán nem fognak akadékoskodni.

Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS

(#452) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Creative ZEN Nano Plus 1GB Black -et hoztak nem Meizu E3-mat.
[link]

A kérdés, hogy leírtátok mi a véleményetek a Meizu-ról, de szerintetek, mi a különbség a Creative ZEN Nano, és a MEIZU között ?

A Creative LCD-s a MEIZU meg OLED-es kijelzős.
[link]

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#453) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#454) <Adamsky> válasza GoodSpeed (#452) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Hogy mi a különbség? Szerintem ég és föld. Nem egy kategória!

A Meizu E3 szerintem sokkal jobb. Csak olvasd el ezt az utóbbi tesztet, amit link-eltél:

''Azonban nincs lehetőségünk a különböző könyvtárakon belül lejjebb és lejjebb lépkedni, azok görgetésekor egymást követik az egyre mélyebben fekvő mappák, tehát semmi sem utal arra, hogy éppen hol is tartunk a könyvtárstruktúrán belül...''

Egyik ismerősömnek volt asszem egyébként pont ilyen. Amikor ment a háttérvilágítás, akkor azt lehetett hallani is. Mondjuk ez csak nekem volt zavaró, mert neki fel sem tűnt :D Egyébként meg rettenetesen mütyűr a kijelző.

[Szerkesztve]

(#455) wmarci

wmarci
(senior tag)

Senki sem tudja hogy mennyi a vám a szórakoztató elektronikai cikkekre ha Amerikából hozatom.

(#456) Répi papagáj válasza wmarci (#455) üzenetére

Répi papagáj
(fanatikus tag)

Sok!(pontosan nem tudom mennyi)
De úgy tudom, áraban ugyanott vagy, ha itt megveszed!
Ráadásul itt a garival sincs gubanc!
(kb. a 2/3-fele árban vannak hozzánk képest kint az elektronikai cikkek, de magas a vám)

Metalklasszikus: Hypocrisy-Virus

(#457) wmarci válasza Répi papagáj (#456) üzenetére

wmarci
(senior tag)

Nem tudtok olyan honlapot ahol ezt pontosan meglehetnézni?

(#458) wmarci válasza Répi papagáj (#456) üzenetére

wmarci
(senior tag)

Nem tudtok olyan honlapot ahol ezt pontosan meg lehet nézni?

(#459) wmarci

wmarci
(senior tag)

Az iaudioknak nincsen olyan garanciájuk amely szerint, ha megveszem Usában az ott kapott számla alapján Magyaro.-n ha meghibásodik érvényesíteni tudom-e a garanciáját az itteni szervízben? utóirat....mert már csak ez kell hogy biztos megrendeljem Amerikából...... :))

(#460) wmarci

wmarci
(senior tag)

Vagy inkább Így fogalmazok,hogy van-e az Iaudionak WorldWide garanciája? Mert az Ipodoknak van az tudom..bemásoltam itt van ,, I bought mine in the UK, and the worldwide warranty is a nice thing to hear.

My PSU is a global voltage unit, albeit with a captive UK lead... Odd. I have plenty of UK->elsewhere plug converters but an IEC socket would have suited me much better.'' Ez akkor oda vissza működik. De kérek megerősítés.

(#461) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Creative NANO PLUS-nak miért nincs topicja ?:)

A radio station-okat ellehet nevezni? Illetve lehet előrébb hátrlbb mozgatni? Mert pl most a 90.3 a Preset 2 a 96.7 meg a Preset 1.

(#462) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''Ha eleg a 256MB akkor a TX FM fo elonyei egy MuVo2-vel szemben:

1) nem kell kabel a csatlakozashoz a PC-hez
2) ceruzaelemre megy, igy ha van toltod eleg ket ujratolthetot magadnal tartanod, de egyel is annyit bir mint a MuVo2 az aksi-val. Egy ''rendes'' alkaline (Energizer, Duracell) viszont tovabb birja mint az ujratoltheto. Es ha minden osszedolne, AAA elemet kapsz barmelyik trafikban meg sziberiaban is.
3) a radio be van epitve - a MuVo2-be nincs, csak megvasarolhato FM Wired Remote-on van rajta.
''

Ezt nem kell összekötni kábellel? Miért ?

(#463) <Adamsky> válasza GoodSpeed (#461) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Végül nem E3-at vettél, hanem ezt? :F

(#464) bwoay válasza GoodSpeed (#462) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

why, oh why...
[link]

[ Szeretkezve ]

(#465) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A NANO, újabb mint a MUVO TX FM, amit belinkeltél nem?

(#466) GoodSpeed válasza <Adamsky> (#463) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Priviben leírom mind kettőtőknek miért nem E3-mat vettem ;)

(#467) bwoay válasza GoodSpeed (#465) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

mittomén, csak azért linkeltem, mert kérdezted, hogy miért nem kell hozzá kábel

[ Szeretkezve ]

(#468) GoodSpeed válasza bwoay (#467) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ok :) Akkor nem kékfogas :)

(#469) AmPeX

AmPeX
(fanatikus tag)

Nah csináltam fotót szegény lejáttszómról...
Ki: [link]
és bekapcsolva: [link]

Mindenki döntse el magának, hogy ezt hogy hozhattam össze, mindenesetre nemsemmi melo lehetett... :(

(#470) rumos14 válasza GoodSpeed (#465) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ezek a Creative lejátszók szinte tök ugyanazok, személy szerint nem értem hogy miért adtak ki ennyi változatot. a különbségek lekövetésében segíthet a gyártó honlapja, és Raymond kolléga, aki egészen elképesztő tudással rendelkezik a témában.

(#471) <Adamsky> válasza AmPeX (#469) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Még hasonlót sem láttam eddig! Hihetetlen.
A szervízben is biztos a fejüket fogják vakarni, de nem hiszem, hogy nagyon akadékoskodnának.

(#472) AmPeX válasza <Adamsky> (#471) üzenetére

AmPeX
(fanatikus tag)

Én mondtam. :) Ilyen nincs a világon. :F

(#473) Mosómedve

Mosómedve
(tag)

Na, ezt is megértem...kedden megyek fel a használt Iriver H320-ért. Aztán majd meglássuk, hogy elhozom-e vagy sem...az e-mail-ezgetés és képek alapján jónak tűnik, de ez semmit nem jelent, a puding próbája az evés. :P
Más. Lehet külön kapni hozzá aksit és töltöt? Ha igen, mennyiért? Egyébként ha találok egy ugyanolyan töltöt (pl. vmi más eszköznek a töltőjét), mint amit hozzáadnak: úgy értem ugyanolyan feszültségre alakít át, és a csatlakozója is ugyanaz, akkor használhatom az Iriverhez? Elméletileg igen, de lehet, hogy csak a sajátjával műxik...nem tom... :(

(#474) AmPeX válasza Mosómedve (#473) üzenetére

AmPeX
(fanatikus tag)

Ha a feszültség ugyan akkora, es a csatlakozo is stimmel akkor nagy baj nem lehet, azért mérj rá egy eredetire meg arra is amit hasznalni akarsz..
Figyelni kell a terhelhetösegükre is, de par 10 mA es aramok esteben ez nem olyan döntő...

(#475) Syron válasza AmPeX (#469) üzenetére

Syron
(kvázi-tag)

A repedések irányából arra következtetek, hogy a joy kaphatott egy erősebb nyomást/ütést. Bárm még nem volt szerencsém látni ilyet belüről. Valószinüleg a kijelző a belső panelra van ragasztva, ami nagyon meghajlott és vitte az LCD-t is magával. Ha ismerném a felépítését többet tudnák mondani. :F

{Prémium minőségű, szemenként válogatott, őrölt fűszerpaprika(Kalocsai) kapható. Budapesten is átvehető némi átfutási idővel.}

(#476) bwoay válasza Syron (#475) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

tudnék :(((

[ Szeretkezve ]

(#477) AmPeX válasza Syron (#475) üzenetére

AmPeX
(fanatikus tag)

Hat, ez remek, es a zsebemben hogyan keletkezett olyan erejü ütes, ami annyira meghaljitotta az alaplaját a cuccnak, hogy a kijelző eltört? És akkor hogyhogy még mindíg működik maga a lejáttszó? (imétlem, semmi baja a kijelzőn kívül)

(#478) <Adamsky> válasza Syron (#475) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

''... ami nagyon meghajlott és vitte az LCD-t is...''

Nem tartom túl valószínűnek. [link] [link]

(#479) rumos14 válasza Mosómedve (#473) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sajnos az iRiver hazai szervízhálózata nem túl erős. vhol belinkeltem a törökbálinti boltot, akik ezzel foglalkoznak, őket kellene kérdezni.

(#480) djtoomi

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hali

35 eurorert tok szerezni egy odys s7 mp3 lejatszot 1 gigasat vadi uj boltbol.szerintetek megeri?leci privi mert nincs idomm most forumolni

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#481) sirdani válasza djtoomi (#480) üzenetére

sirdani
(tag)
LOGOUT blog

Nem, mert gondolom nem magyarországról hozod, és a gari nem worldwide.

www.profitalouzlet.com

(#482) Mosómedve

Mosómedve
(tag)

Woooooaaaaaaawwwwwwwww... :Y ..Láttátok már az IRiver S10-et?
http://www.youtube.com/watch?v=ueJwinLHXIc&mode=related&search=
Nem tudom, én a video alapján úgy vettem le, hogy a cumónak nincs USB-je, a kimeneti jack-en (ez már lehet nem is jack? :P ) keresztül lehet rá adatot le és feltölteni....dúrvaaaaaa.

[Szerkesztve]

(#483) Syron válasza <Adamsky> (#478) üzenetére

Syron
(kvázi-tag)

Így tényleg nem. Viszont ottvalahol nyomódhatott meg, nem szoktak csak úgy eltörni. Ha majd a szervízesek szétszedik, kiderül mi történt vele.

{Prémium minőségű, szemenként válogatott, őrölt fűszerpaprika(Kalocsai) kapható. Budapesten is átvehető némi átfutási idővel.}

(#484) bwoay válasza Mosómedve (#482) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nagyon jó, saját adatátviteli csatlakozó, nehezen beszerezhető, ha netán elvész,
semmivel nem kompatibilis, egyszerűen csodás, pont ilyenre vágyik az ember.
a rohadt kiegészítő nélkül lószar nem lehet rá másolni, ez ám az innováció.
és mi az előnye?

[ Szeretkezve ]

(#485) AmPeX válasza bwoay (#484) üzenetére

AmPeX
(fanatikus tag)

A mobiblu kockának nem ilyen van? Ott is ilyen azthiszem, 1 3.5 es jackaljzat meretü apparát, amibe megy a töltő, az usb kabel, meg a füles is.

Amugy osztom bwoay kollega véleményét, de azért gondolj bele abba is, hogy ez egy mini lejáttszó, és lehetséges, hogy nem fért volna el egy usb csati már...

(#486) <Adamsky> válasza Mosómedve (#482) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Látni láttam, de nem dobtam el az agyam tőle, sőt ellenkezőleg. Ugyanaz a click-es vezérlés, mint a nagytesóban (U10), viszont kisebb üzemidő...

Ilyen ''jack/USB'' van asszem az iAudio F1-en is.

(#487) rumos14 válasza AmPeX (#485) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

igen, a kockának is ilyen van, praktikusnak én sem nevezném.
ha nincs hely egy nyomorék usb csatinak, az azt jelenti, hogy feleslegesen túl kicsi már a lejátszó. a mobiloknál egy ideje már felhagytak a miniatűrizálással (mondjuk jött helyette a ''pengésítés''), de sztem inkább legyen csak 1,5 cm vastag, de legyen normális aksija és neadjisten normál méretű SD kártya menjen bele, ne mini/micro.

(#488) bwoay válasza rumos14 (#487) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

''de sztem inkább legyen csak 1,5 cm vastag''

tehát azért legyen ''penge''... ;)

[ Szeretkezve ]

(#489) bwoay válasza AmPeX (#485) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nemtom, a MobiBlu kockát még ennél is nagyobb ökörségnek tartom,
lett volna fele ilyen lapos, és 2x ilyen széles vagy hosszú,
az praktikusabb méret.

belegondoltam, hogy talán már nem fért rá a csati, de a SamKungnak is van hasonló
méretű lejátszója, rendes USB csatlakozóval, másfelől meg Rumos mondja jól,
ha nem fér rá, akkor túl kicsi az egész.
amúgy meg ki a fene akar klikkelni (clixezni) a zsebében,
ez a kezelési mód csaknem annyira célravezető egy ilyen eszközön,
mint a touchscreen.

még felhozom példának az új Shuffle-t is,
azon tudtommal épeszű módon megy az adatátvitel.

[ Szeretkezve ]

(#490) rumos14 válasza bwoay (#488) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a penge az 6,9mm-nél kezdődik, lásd sasmsung asszem 820 :DDD

[Szerkesztve]

(#491) rumos14 válasza bwoay (#489) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát pont azért unikum a kocka, mert kocka. ezzel tudott kitűnni a mezőnyből, nem a tudásával.
MM-ban kicsit nyomkodtam egyszer egy U10-et, sztem egész jó ez az oldalböködés.

(#492) Beerwolf

Beerwolf
(senior tag)

HI all!

Az lenne a kérésem, hogy mivel én nem igazán vagyok otthon az MP3-as lejátszók környékén, ezért szeretném ha vki mondana egy ajánlatot: Olyan 512MB-1GB-ás ra gondoltam,legyen azért márkás , de ne ipod meg hasonlók és jó lenne ha azért annyira nem lenne drága.

Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose

(#493) Fisha

Fisha
(senior tag)

Sziasztok!

Nem teljesen hetkoznapi feladatra kellene nekem mp3 lejatszo.
Az igenyek:
- legalabb fel gigas memoria
- nagy megbizhatosag (na fagyjon, akadjon semmifelekeppen)
- nagy, jol attekintheto, vilagitos kijelzo
- gyors, egyszeru kezelhetoseg (csak a navigalas az erdekes, kovetkezo/elozo/start/stop/szamlistaba berakas/kivetel)
- kijelzon jol lathato szamlista. Jo ha minel tobb szam latszik egyszerre.
- mukodjon adapterrol is, az se baj ha van is hozza.
- az ar nem kulonosebben szempont, de azert feleslegesen nem szornam a penzt

Mit ajanlotok nekem?

Elore is koszi a segitseget,
Fisha

(#494) Beerwolf

Beerwolf
(senior tag)

Most ezt a Meizu M6-ot nézegettem, 40-ért van az Infopatikában, megéri?

(#495) <Adamsky> válasza Beerwolf (#494) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

A Meiuzu jó választás. Minőségi, jó ár/érték arányú készülékei vannak. Ha nem zavar az érintő-gombos vezérlés, akkor az M6 jó választás lehet.

(#496) <Adamsky> válasza Fisha (#493) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

''...szamlistaba berakas/kivetel...''

Itt most a menet közbeni lejátszási lista szerkesztésére gondolsz?
Ha igen, akkor ez eléggé leszűkíti a lehetséges készülékek listáját.
Meizu M6 (többinél nem tudom), iAudio (tudtommal az összes típus), iPOD (nano biztos, a többit nem ismerem)

Ja, igen! Adapterről az iAudio U3 biztosan működik.

[Szerkesztve]

(#497) Beerwolf válasza <Adamsky> (#495) üzenetére

Beerwolf
(senior tag)

Az érintőgomb az olyan mint ami az iPodokon is van, nem?

(#498) Fisha válasza <Adamsky> (#496) üzenetére

Fisha
(senior tag)

Koszi a valaszt.
Ez most azt jeleti a hogy a tobbinel nincs is arra lehetoseg, hogy osszeallitsak egy lejatszasi listat, csak mondjuk egy konytar vagy m3u tartalmat tudjak lejatszani?

koszi,
Fisha

(#499) <Adamsky> válasza Beerwolf (#497) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Ja, olyasmi. Mondjuk vásárlás előtt szvsz. nézz szét a Meizu topic-ban, és érdeklődj egy-két tulajtól, hogy mi a helyzet, mert korábban emlékszem furcsa anomáliákra (zsebben felcserélődő gombok, stb)

(#500) <Adamsky> válasza Fisha (#498) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Tudomásom szerint elég ritka az ilyen ''futtában'' (tehát akár lejátszás közben) szerkeszthető playlist. Ilyen szempontból tudtommal a Meizu M6 a legjobb. Ott szinte akárhány ilyen lista létrehozható. És mivel m3u alapú a lista, az akár PC-n is szerkeszthető.

Most néztem meg a munkatársam iPOD Nano-ját, és ott is lehet több ilyen listát menet közben összeállítani. Arról viszont, hogy ez hová és milyen formában tárolódik nincs infóm.

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.