Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#14001) themebuilder válasza themebuilder (#14000) üzenetére

themebuilder
(őstag)

Egyébként egy gyári HTC töltővel próbáltam.

PHM Elszomorító - ennyit a szabványosításról :((

[ Szerkesztve ]

♫ Xears Bazár Számla/1év Garancia! -> xears.com + ebay.de ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

(#14002) PHM válasza themebuilder (#14001) üzenetére

PHM
(őstag)

Hát igen.
Az, hogy egy kütyü csak számítógéphez csatlakoztatva töltődjön,
finoman szólva elég aljas húzás.
De mondok cifrább dolgot:
A Sansa Clip+ egyébként szabványos miniUSB aljzatába nem megy bele
a Motorola szintén szabványos miniUSB töltő dugója.
Két különböző töltővel is próbáltam, az eredmény ugyanaz.
Az eltérés minimális, de elég ahhoz, hogy megakadályozza
a csatlakoztatást.
Ez azért bosszantó, mert egyébként elég lenne egyetlen töltő a háztartásban
található 2 telefon, 2 média lejátszó és 1 akkupakk töltéséhez.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#14003) tariattila válasza PHM (#14002) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor valamelyik nem miniUSB ... csak ráírták, hogy az... (a clip-re gyanítok) :DDD

a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...

(#14004) Shufny válasza tariattila (#14003) üzenetére

Shufny
(PH! addikt)

Ja, biztosan nem azért, mert két különböző (szabványos) mini USB -t használnak. [link] (Clip+ -on Mini-B van)

M-Stage fejes erősítő és MSII+ DAC eladó: http://href.hu/x/ebx2

(#14005) themebuilder válasza PHM (#14002) üzenetére

themebuilder
(őstag)

Fizikailag pedig itt belemegy és mégse jó. Pedig örülnék neki ha nem lenne ekkora "töltőerdő".

[ Szerkesztve ]

♫ Xears Bazár Számla/1év Garancia! -> xears.com + ebay.de ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

(#14006) mrlujoak válasza themebuilder (#14005) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezért volt áttörés a 2011-es nagy mobiltelefongyártók szabványba tömörülése.
Pont az ilyen töltési jellemzők különbözőségei miatt volt szükség az egységesítésre, hogy az egyes töltésvezérlők amellett, hogy érzékelik a másik töltőt, beengedjen egy neki megfelelő töltőáramot...

Ehhez még az egyéb kütyük nem igazodnak, így bizony a Fuze-od letiltja a nagy töltőt, vagy csak alapból érzékeli, hogy nem gyári tartozékot dugsz bele.

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#14007) PHM válasza Shufny (#14004) üzenetére

PHM
(őstag)

Meg a Motorolákon, a "zasszony" Alcateljén, a Dingoo A 320-amon,
a fényképező gépemen és még ki tudja, micsodán.
Az összes (elvileg szabványos, 5 pines) MiniUSB B.
Az Alcatel töltő dugója belemegy a Clip+-ba és tölti is,
de nem jó a Motorolához és gyengécske a Dingoo-hoz.
A Motorola töltő mindenhez jó, kivéve a Clip+-t.
Na mindegy, így is megúszom 2 töltő használatával a dolgot.
Illetve nem, mert ott van még a GBA SP, a DSLite, DSi, a Caanoo, meg a Zipit.
Mindnek más a töltő bemenete, hogy szomorodjanak meg.
Mielőtt valaki megkérdezné: igen, gyógyíthatatlan kütyümániás vagyok. :)

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#14008) sirdond

sirdond
(senior tag)

Sziasztok!

Tudnátok még mondani hasonló preferenciájú lejátszókat a piacon,mint a clip+?
Értem ez alatt,hogy bővíthető legyen sd kártyával, flac formátumot támogatja, fm rádió (annyira nem szükséges,de jó, ha van) és persze méretben is hasonló

[ Szerkesztve ]

(#14009) tariattila válasza sirdond (#14008) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

páran vettünk itt FUZE-t ebayről... linket is találsz (igaz refurbished de mint ha újat vennél) ez most elég űberelhetetlen ajánlat és 4-5 munkanap alatt meg is kapod (jelen árfolyamon 7eFt alatt ;) )

[ Szerkesztve ]

(#14010) FireKeeper válasza tariattila (#14009) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

7ropi alatt Fuze? :Y postával meg mindennel?
annak a kezelőfelület körüli led-jét ki lehet írtani valahogy?

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#14011) kalló válasza FireKeeper (#14010) üzenetére

kalló
(fanatikus tag)

kedden rendeltem 6.434 ft volt pontosan, szerdán rakta fel postára, azt írta, hogy Angliába max 4 nap, külföldre 10 nap alatt érkezik meg a cuccos.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/

(#14012) tariattila válasza kalló (#14011) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mi hétvégén rendeltük meg és péntek reggel hozta a postáskisasszonyka :DDD

FireKeeper: igen mindenestől! rockbox-al lehet hogy kiírtható...még nem próbáltam csak a megvilágítási idejét vettem le 4mp-re
megnézem ha ennyire érdekel...

[ Szerkesztve ]

(#14013) sirdond válasza tariattila (#14009) üzenetére

sirdond
(senior tag)

tudnál adni egy linket? mert visszaolvastam pár oldalt, de vagy nem elég sokáig,vagy átsiklottam felette

(#14014) tariattila válasza sirdond (#14013) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

keresem! ;)

szerk: tessék

[ Szerkesztve ]

(#14015) sirdond válasza tariattila (#14014) üzenetére

sirdond
(senior tag)

köszi, azt hiszem én is beruházok egyre :)

(#14016) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ennyiért abszolut best buy. ha találnék vevő a kis ZEN-emre, rendelném is rögtön.
viszont nem igazán vagyok járatos az eBay-en... csak dombornyomott kártyával tudok fizetni? ha valaki volna szíves írni nekem privátban egy kis gyorstalpalót eBay vásárlásról, azt nagyon megköszönném :B

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#14017) sirdond

sirdond
(senior tag)

amúgy jár valamilyen tartozék hozzá? töltő,usb kábel,stb?
vagy csak simán a lejátszót küldik?

(#14018) tariattila válasza sirdond (#14017) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

írja lentebb a tartozékokat is a hírdető...
(adatkábel, füles)

(#14019) sirdond válasza tariattila (#14018) üzenetére

sirdond
(senior tag)

hm, és valóban,köszi :D

bocs,csak kicsit hosszú volt az este

(#14020) kalló válasza tariattila (#14012) üzenetére

kalló
(fanatikus tag)

Bocsi, azt még hadd kérdezzem már meg, hogy mibe volt csomagolva? remélem nem sima levélborítékba, mert a postaládánkat szétbarmolták a kopogtató cédulát gyűjtők :W

http://phmegbizhatosag.atw.hu/

(#14021) Moon70 válasza PHM (#14007) üzenetére

Moon70
(tag)

Szia, nemrég teszteltem egy clip+ lejátszót egy motorola töltővel ( SPN5189B) semmi problémát nem tapasztaltam, a töltés rendben volt !

RockBox-ot használóknak :
Nektek sem megy a Rockboxxal az USB? Ha rá akarok zenét tölteni, kénytelen vagyok az előző, alap Sansa OS-be bootolni, csak úgy megy. ( Fuze, Clip+)

(#14022) tariattila válasza kalló (#14020) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

bubi-borítékban...de hermetikusan zárt, elázni nem tud, a kiegészítők is bontatlan zacsiban vannak, kizárt, hogy sérüljön még ha a postás csak átdobja a kerítésen akkor sem(kutya kivétel :DDD )

rockbox-al jó nálam az usb kapcsolat (3.8) inkább grafikai gondjai vannak...
most nem tudom mitől... az ajánlott telepítést csináltam és legvégén külön adtam hozzá témákat és fontokat.. valamelyikek nem lehetnek egymással kompatibilisek? hmmm
újra lehet telepíteni esetleg?

[ Szerkesztve ]

(#14023) themebuilder válasza tariattila (#14022) üzenetére

themebuilder
(őstag)

Valakinél a kutya hozza a be a "bubbis" csomagot. Másra nem is érdemes rábízni... :D

[ Szerkesztve ]

(#14024) tariattila válasza themebuilder (#14023) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:C nálam először játszana vele majd a porjában hemperegne, bejönne és kirázná magából...

(#14025) themebuilder válasza tariattila (#14024) üzenetére

themebuilder
(őstag)

Akkor van csak gond ha a csomag helyett a postást hozza be... :DD

(#14026) raven12 válasza Moon70 (#14021) üzenetére

raven12
(lelkes újonc)

Én szimplán kikapcsolt állapotban dugom rá USB-re, és tudja, hogy origi firmware-re kell bejelentkeznie. Variálok, lehúzom, refreshing media, kikapcsolom aztán utána tovább lehet használni a rockboxot.

Lusta vagyok!

(#14027) zolkovi

zolkovi
(újonc)

sziasztok!

olyan mp3-at keresek ami elemmel működik és jó a hangja is.

vagy cserélhető aksis, vagy nagyon brutál aksis. 10- 15 napot kell kibírjon úgyhogy olykor egész nap megy.
AA-s vagy AAA-s lenne a lek jobb alternatíva de nem találok egy normális gyártónál sem, kínai sz*rt meg nem szeretnék venni.
nem kell színes. zenéljen és rádiózzon szépen :)

van ötlet?
cx500-at fog hajtani
meg egy hd202 sennheisert

[ Szerkesztve ]

csüsz

(#14028) themebuilder válasza zolkovi (#14027) üzenetére

themebuilder
(őstag)

15x24 órát üzemelő lejátszótól nem tudok, maximum 30-60 órát üzemelő manapság a trend. Egy kicsit nagyok az elvárásaid.

AA-AAA elemmel vagy akkumulátorral üzemelő lejátszó már 4 éve is elavultnak volt tekinthető, ráadásul azok se működtek 4-5 óránál többet nagyon (az ilyen AA-AAA lejátszók 90%-ának a hangminősége pocséknak nevezhető).

[ Szerkesztve ]

(#14029) zolkovi válasza themebuilder (#14028) üzenetére

zolkovi
(újonc)

nem értem miért elavult egy elemes lejátszó. :( épp a mobilitása teszi jóvá, azt akár mikor tudom pótolni.
az a 10% érdekelne engem :)

csüsz

(#14030) boxeralso válasza zolkovi (#14029) üzenetére

boxeralso
(újonc)

az a szomorú hírem hogy nincs az a 10% se. legalábbis én nem tudok egy rendes mp3 lejátszóról sem ami elemmel működik.
akkor jársz a legjobban ha használtan veszel valamit.
sztem neked ez való: http://hardverapro.hu/apro/elado_meizu_me_1gb/hsz_1-50.html

[ Szerkesztve ]

SONY STR-DA1200ES; Bartfay Audio TQWT3; Sennheiser HD 555

(#14031) boxeralso

boxeralso
(újonc)

de igazából az alap mp3 -ak is rottyon vannak. az iAudio nem gyártja csak azt a bazi nagy 9-es verzióját, a sandisknek sztem továbbra is kevés a hangja a sony nem tud FLAC-et, az apple hangminősége is kifogásolható... sztem sajna nincs igény valódi kicsi jól funkcionáló széphangzású mp3 lejátszókra ezért nem is gyártanak, talán majd a sony betömi ezt a rést, vagy a meizu piacra dobhatna egy M3 2.0 ás verziót nagyobb aksival. :)

(#14032) boxeralso válasza boxeralso (#14030) üzenetére

boxeralso
(újonc)

nekem is tul képp az a bajom hogy egy iAudio 5 használok és már vannak vele bajok mer megsérült edzésen, meg nagynak is tartom... :S .. kipróbáltam ezeket a sandiskeket még anno és sztem gagyik. biztos megbízható meg jó de nekem gagyik. azért nézek ide föl néha hátha jön valami alternatíva de nem :(
nincs egy kicsi jó hangú mp3 lejátszó most a piacon :( nekem mondjuk mindegy lenne pl a lossless elvagyok a 320-as mp3mmal de úgy tudom hogy a sony pici modelljeinek nincs túl jó hangja :( szóval a sony sem alternatíva.
szal ez a helyzet. vegyél használtan valamit

[ Szerkesztve ]

(#14033) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

[link] Cowon C2 hamarosan. A D2-es méltó utódja lesz remélhetőleg és talán a sokévnyi megpróbáltatások után nyugdíjba küldhetem én is, bár még mindig tökéletesen szól és bírja az akkuja.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#14034) tariattila

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

rockbox 3.8.1 :U

raven12: ha én usb-re dugom akkor a rockbox felület indul és egy szép usb dugó képe van "USB Keypad Mode: Multimedia" felirattal :F

(#14035) boxeralso válasza Xaels (#14033) üzenetére

boxeralso
(újonc)

pofás :)

mod: csakhogy bazivastag értőképernyős és zsebből nem lehet kezelni.

[ Szerkesztve ]

(#14036) themebuilder válasza zolkovi (#14029) üzenetére

themebuilder
(őstag)

Épp, hogy a beépített akkumulátoros a jobb. Az idő is ezt bizonyítja.

Szerintem jó lesz neked egy használt Fuze is bőven, de maximum 24 órát működik egy töltéssel - ami bőven jó lehet. Egy jó töltővel 1-1,5 óra alatt fel lehet tölteni akár hálózatról is.

(#14037) Xaels válasza boxeralso (#14035) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

Az a ~ 1,3cm azért nem olyan vastag(az 55 órányi lejátszást biztosító akkumulátornak azért kell a hely). Az érintőképernyőn kívül megtalálható rajta a Power/Hold, a M(enu)/Pause, a Vol+ és Vol- gomb. A D2-es tud olyat, hogyha be van kapcsolva a Hold, akkor be lehet állítani, hogy mit csináljon a Vol+/-. Léptessen számot, hangerőt állítson vagy ne történjen semmi, gondolom itt is lesz ilyesmi.

Hivatalos koreai oldal ITT

[ Szerkesztve ]

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#14038) zolkovi válasza themebuilder (#14036) üzenetére

zolkovi
(újonc)

boxeralso: az 1 giga nagyon kevés

themebilder: nem lenne rossz, de mégiscsak valami elemes megoldás kell. túravezetőként dolgozom és most olyan lesz a nyáriszállás hogy csak nagyon korlátozottan jutunk majd áramhoz. nem szeretném a véletlenre bízni.
a legújabb pártoltam az iAudio 7 mert 60 óra készenlét azt hiszem elég lehet ha úgy adódik. csak az a baj hogy nem lehet kani :(

tesómnak van ilyen ipod klónja, csak fekete, görgetős. azt hiszem az fuze. én abba belehallgattam de nem tetszett a hangja. elég gyérül szól. meg az aksi ideje is kevés.

mod: megkérdeztem, nei van sandisk sansa fuze -ja ha erre gonolosz.

[ Szerkesztve ]

csüsz

(#14039) Xaels válasza zolkovi (#14038) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

Ha mindenképp azért kéne elemes, hogy cserélni tudd miután lemerült megértelek. Sok ideig ebben a cipőben jártam én is, de manapság már nem lehet olyat kapni normális minőségben, mellesleg tapasztaltam akkoriban, hogy drasztikus különbségeket mutatott akku az akkuhoz képest. Viszont lehet kapni USB-s eszközökhöz külső akkumulátort ami akár 2 feltöltésre elég naftát biztosít egy ilyen kütyühöz és ha szerencséd van(vagy leleményes) akkor nem kerül sokkal többe mint egy pack akku a töltővel együtt.

[ Szerkesztve ]

(#14040) zolkovi válasza Xaels (#14039) üzenetére

zolkovi
(újonc)

asszem egy ilyen megoldás jó lenne egy iaudio 7-hez :) jó ötlet! :R
nem tudsz valami olcsó jót?

csüsz

(#14041) zolkovi

zolkovi
(újonc)

sony NWZ-E353
ez egészen jónak tűnik a maga 50 órájával. tudtok valamit a hangminőségről?

kihajt szépen egy HD202-es sennheisert?

csüsz

(#14042) themebuilder válasza zolkovi (#14038) üzenetére

themebuilder
(őstag)

azt hiszem az fuze. én abba belehallgattam de nem tetszett a hangja. elég gyérül szól.
mod: megkérdeztem, nei van sandisk sansa fuze -ja ha erre gonolosz.

:) Nah persze...

(#14043) zolkovi válasza themebuilder (#14042) üzenetére

zolkovi
(újonc)

:U
hát a sennheisr HD202 -t nem hajtotta ki úgy mint a másik kis mp3. valami sony volt. úgyhogy olyat semmi képp nem akarok venni. egyébként ipod klón létére egészen jól néz ki, meg tényleg jófogású de a hangereje tényleg gyér, meg az aksi ideje is. ezért gondoltam erre a sony -ra

csak nagyon olcsónak tűnik 19900 pénzért

[ Szerkesztve ]

csüsz

(#14044) Xaels válasza zolkovi (#14040) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

[link] Ez mondjuk cserélhető akkumulátorokkal megy, de szerintem ez is megfelelhet az elvárásaidnak ;)

(#14045) zolkovi válasza Xaels (#14044) üzenetére

zolkovi
(újonc)

ez nagyon cool! akkot tuti aksis mp3-at veszek meg egy ilyet. egyáltalán nem drága

csüsz

(#14046) boxeralso válasza zolkovi (#14045) üzenetére

boxeralso
(újonc)

szerintem mp3 lejátszóban nyugodtan gondolkodj használtban.
ha fontos a kimeneti teljesítmény akkor tényleg nem ajánlom a sandisk sana Fuze -t vagy clippet. mert ugyan steril meg szép a hangzásuk de nem túl dinamikus, az eq-ja meg kezelhetetlen. szóval egy kicsit gyengébb vagy nagyobb fülessel már egyáltalán nem lesze megelégedve vele.

én a helyedben egy használt ipod classic -ot vennék. üzemidejük is 36 óra já meghát 80 gigáat már megkapsz 25-30 rudi között és a hangjuk is igencsak minőségi, nem a megszokott apple szint. ha a mérete túl nagy akkor meg egy D2 -es iAudiot. a sony-tól óvakod. utána olvastam és pl az az 50 óra feltehetően azért annyi mert nagyon korlátozzák a hangerőt és az megint para lesz a nagyfüles szempontjából. ha veszel sony-t akkor az A-szériásokat keresd. azok nem korlátoltak, beépített erősítőjük van, az mp3 piacon a csúcs hangzást hozzák viszont kegyetlen drágák. esetleg jó járhatsz ha kifogsz egy meizu -t használtan, viszont azoknak az üzemidejükkel nem leszel kibékülve.

de gondolom ha ilyen erdőségbe vagy vagy valami helyen... hol vezetsz túrát vagy iez? én is akarok menni! akkor ott nem lesz rádió, és akkor nem csak az aksi idő válik szűk keresztmetszetté. sztem kell neked az extra hely úgyhogy tényleg iPod classicot javaslok használtan kapsz hozzá új aksit 3ezer forintért itt a ph-n plusz azt a töltőt amit Xaels javasolt hozzá, meg ha erdőben kúszol mászol a classikhoz nagyon jó védőtokok is vannak. ...és ugye a hangzás. :))
30-40 rudiból összesen simán kijössz

[ Szerkesztve ]

(#14047) matyiGo válasza zolkovi (#14041) üzenetére

matyiGo
(fanatikus tag)

sony NWZ-E353 - ennek kimondottan rossz a hangja, a 4xx verziókkal barátkozz inkább, ha már sony.
egyébként a classic szerintem is jó neked. mondjuk az hogy HDD-s azért nem teszi éppen ütés állóvá. de tényleg jó választás lehet.

[ Szerkesztve ]

(#14048) Luissimo válasza Xaels (#14037) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

hamár Cowon , én ezt preferálom,favorizálom és HASZNÁLOM ÉS JAVASLOM !!

(#14049) Xaels válasza Luissimo (#14048) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

Nekem D2-esem van és nem is nagyon van más lejátszó amire lecserélném. Persze szép az S9, de mivel nem szeretek egérmozit nézni illetve nekem elsődleges szempont a hosszú üzemidő és a könnyű hordozhatóság így számomra nem lehet alternatíva a D2 után. A C2-es tűnik egyelőre majd elérhető alternatívának, de ha nyerek a lottón akkor tuti, hogy egy X7-es lesz a társam

[ Szerkesztve ]

(#14050) Luissimo válasza Xaels (#14049) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

mitértesz "egérmozi" alatt ??

Nemtudom,de nekem ezek vaskosnak, tömzsinek, kövérnek tűnnek !!
mintha egy GPS navit fognál.

Akkormárinkább vegyünk a lottópénzből D3-at !! ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.