Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#301) Répi papagáj válasza Raymond (#294) üzenetére

Répi papagáj
(fanatikus tag)

''Legtobb esetben hallhato, de szvsz ertelmetlen a 320kbps hasznalata''

Ez így nem igaz!
Pl. az újabb metalalbumokhoz ''kötelező'' a 320kbps, feltéve, ha élvezni akarod a hangzást!
(esetleg VBR, de semmiképpen sem 192 kbps, vagy gyengébb! Régi albumoknál 70-80 as évek elég néha a 192 is)

(ha nem számít a hangzás, elég venni egy AVS-t is és még fülest sem kell hozzá venni elég a gyári!) ;]

[Szerkesztve]

Metalklasszikus: Hypocrisy-Virus

(#302) Répi papagáj válasza bobby_30 (#300) üzenetére

Répi papagáj
(fanatikus tag)

Szerintem Meizu E3-at vegyél, ezek közül egyértelműen a legjobb!
Továbbmegyek: ez manapság az egyik legjobb vétel!(legalábbis sokan úgy vélik)
Hogy aztán futásra ez a legalkalmasabb-e, azt nemtudom!
(lehet, hogy erre a célra az ipod shuffle a jobb választás)
(nem rossz a shuffle, de a Meizu sokkal többet tud és az ára meg ugyanaz)

[Szerkesztve]

Metalklasszikus: Hypocrisy-Virus

(#303) bobby_30 válasza Répi papagáj (#302) üzenetére

bobby_30
(újonc)

Köszi a gyors segítséget.

(#304) ponti_ak válasza kalcy (#293) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Szívesen. :) Grat az U2-höz, sok szép évet együtt! :C

(#305) ponti_ak válasza bobby_30 (#300) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Szvsz is a Meizu E3 a legjobb talán a felsoroltak közül. A Creative se rossz, de az iPod shuffle szvsz felejtős. ''Kicsit'' buta, nincs rajta kijelző, és ez zavaró (is lehet)... Szerintem.

Többet semmiképpen sem tud, elismerem, hogy stílusos, meg letisztult a formája, és valóban design-os, de max. csak annyival jobb, hogy ''raj, mer' ájpod, és fehér, és kihaénnem''.. (khm.. kinemszarjale).

Persze ha tényleg _csak_ futáshoz kell, akkor az is elég, de jól jöhet később a sokféle lejátszási sorrend, rendes EQ, meg a többi funkció is.

(#306) bobby_30 válasza ponti_ak (#305) üzenetére

bobby_30
(újonc)

Neked is köszi a segítséget.
Most már csak annyi a kérdés hogy meizu, vagy mpio. Ugyanis az mpio dupla annyi tárhelyes ugyanannyi pénzért. Bár nekem az 512 is bőven megfelelne, mivel nem vagyok ultra maraton futó :DDD . Mondjuk eddig 2-ből 2 ugyanazt ajánlotta, úgyhogy valószínű megfogadom a tanácsot.

(#307) gelbelex válasza gelbelex (#286) üzenetére

gelbelex
(senior tag)

Nos, E3 lett (ajándékba vettem, de addig próbálgatom ;] ).
Úgy tűnik, nem jártam rosszul vele...
Szinte már túl kicsi ;], masszív a fémház.
Nagyon kellemesen szól, (számomra) örömteli módon hasonlít a hangja
a (szintén Philips-es) MPIO FG100-asoméra.
Csak többet tud nála (az üzemidő kivételével).
Majd összehasonlítom azonos zenékkel.

Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá.

(#308) ponti_ak válasza bobby_30 (#306) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Jó az az 1 GB tárhely, de persze nem mindenáron... Ezt nem úgy értem, hogy az mpio rossz, mert _nem_ ismerem, csak hallomásból, hanem inkább úgy, hogy pont feleannyi zene fér rá, mint az 512-esre.. :D

A Meizu topik amúgy ihol [link] leledzik az MPIO-s pedig itten [link], és érdemes körülnézni bennük, hátha van még valami használható info.. (kereső.. akár ebben a mostani topikban - archívumban - [link] is... ;))

[Szerkesztve]

(#309) Mosómedve

Mosómedve
(tag)

Sziasztok, sztem nem vok hülye, de már én sem értem ezt az Iriver-t. :F Bár van MP3 lejátszóm (egy 2 éves MPIO FG100-as... :R ), de sztem a tavasszal/nyáron beruházok egy nagyobb méretű HDD-sre. A H10-es (IRiver) iszonyat mód bejön, de van itt némi kavarás. Tehát, hogy tisztázzuk, van belőle 5GB-os, 6GB-os, 10 GB-os és 20GB-os, ugye? Mindenféle méretből van 4 szín (piros, kék, szürke és ezüst). Eddig stimmt. De azt nem értem hogy mi ez a dolog, hogy némelyik méretből (vagy mindból ?) van ''Color'', ''Pure'', meg ''Jr.'' változat. Ezek mit jelentenek. És hogy van az, hogy az egyik 5 GB-os 14 órát bír, a másik 5 GB-os meg 45-öt. És akkor melyik tud képeket is kezelni és melyikben van rádió? Mindben van diktafon? STB.
Szóval sztem tisztába kéne tenni a dolgokat. Amúgy általánosságban mi a véleményetek erről a típusról?

(#310) gasMask! válasza gasMask! (#289) üzenetére

gasMask!
(kvázi-tag)

Van valami konkrét oka annak hogy nekem senki se válaszol?

most azé me' nigger vagyok?! :((

El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az

(#311) rlph

rlph
(tag)

Szép jó estét!

Megszeretnék venni egy THD MB-841 mp3 lejátszót.
Érdekelne pár ember véleménye erről a lejátszóról.

Köszi!

Szép az élet b@szni jó éljen Szovjetúnió ----- by Norbi

(#312) Mosómedve

Mosómedve
(tag)

Más...kicsit off, dehát nem tom máshol megkérdezni.... :O
Szóval hol és hogyan kell a dalszöveget bemásolnom, ahhoz hogy a lejátszóm (MPIO FG 100) lássa és meg tudja jeleníteni. Valaki anno még azt mondta, hogy valahol az ID3 Tag-ba kell bemásolni. De seholsem találtam ilyesmit. Vagy a megjegyzésekbe kellene bemásolnom? Nem hiszem PLs, help!

(#313) bwoay válasza gasMask! (#310) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

erről az jut eszembe, amikor a hasznaltauto.hu-n keresgélek,
megadom a kritériumokat, aztán a kereső kiírja, hogy hát ilyen egy darab nincs!
aztán rájövök, hogy talán egymást ütő feltételeket adtam meg,
pl 2005-ös BMW-t szeretnék 800'000 Ft-ig, na olyankor ki a hülye...

azért ezt nézd meg [link]
/ Meizu E3

[ Szeretkezve ]

(#314) bwoay válasza Mosómedve (#312) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

google: ilyrics

[ Szeretkezve ]

(#315) gasMask! válasza bwoay (#313) üzenetére

gasMask!
(kvázi-tag)

''egymást ütő feltételek'' Mire gondolsz? :F

20e ft-ért nem lehet normális mp3 lejátszót venni?

El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az

(#316) rumos14 válasza bobby_30 (#306) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szerintem az MPIO jó márka, az általad kinézett típus is bevált darb, x firmware frissítés volt hozzá, nem hanyagolja a cég. én meggondolnám.

(#317) rumos14 válasza Mosómedve (#309) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1. 10 gb-os H10 nem létezik.
2. mivel már kb. 2 éves, nem hinném, hogy túl nagy választék lesz színek tekintetében.
3. Pure: nincs rádió. Jr: flash memóriás változat, 512 mb vagy 1 giga, überritka, sztem Mo-n nem is volt, nem is lesz.
4. 15 órát bír (inkább 10-et a gyakorlatban) az 5, 6, 20 gigás, a Jr. bírhat talán 45-öt, de ilyet úgysem fogsz találni.
5. képeket mindegyik tud kezelni, diktafon mindegyikben van, rádió a Pure-ban nincs.
6. nekem volt H10, sztem istenkirály.

(#318) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

tesómnak vettem vagy 2 éve egy ilyen playert: [link]
a szgéphez egy kábellel csazlakozik és valamilyen módon sikerült neki úgy eltörni a nyakát hogy a belső kábelek is látszanak, van amelyik el is szakadt :(. próbálgattuk hátha felismeri a gép azért még így is, de nem tette. ezért vettem egy új kábelt. de ezzel sem ismeri már fel és fagyasztja is a rendszert :W.
viszont a rajta lévő számok lejátszhatóak és a rádió is megy
van esetleg valakinek ütlete mit lehetne még kipróbálni?

(#319) morp válasza lorcsi (#318) üzenetére

morp
(fanatikus tag)

lehet hogy nem szabványos usb kábel volt hozzá :(
próbálj meg szerezni egy másik ugyanilyet

(#320) morp

morp
(fanatikus tag)

akinek A-Data MF1 mp3 lejátszója van, kérem jelentkezzen. firmware-t keresek hozzá

(#321) lorcsi válasza morp (#319) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

kábel az pont ugyanolya -valóban nem szabványos, de tudtam szerezni
elképzelkhető hogy a régi usb kábel elb@szta a lejátszót mikor próbálgattam?

(#322) Mosómedve válasza rumos14 (#317) üzenetére

Mosómedve
(tag)

Huhh, köszi az infokat. És a Pure átlagban hány százalákkal olcsóbb, mint a Color (hallottam, hogy a jogdíjak miatt a rádió mindig csúnyán megdobja az Iriver árakat, márahol van...), 10-20% ???
Más. Alapvetően elégedett vok a FG100-assal. Az egyetlen gondom, hogy a gombok és a hangerőszabályzó nem valami tartós...eddig 4-szer volt szervízben mechanikai gondok miatt :( . És tavasszal lejár a garanacia, én meg nem akarok minden gomb után fizetni...Elektronikailag tényleg OK :C ! Van rá vmi reális esély, hogy esetleg mennek lefelé az Iriver árak? Ha igen, akkor talán még 1 évig megoldom 1 GB-al. Nomeg próbálok minél jobban vigyázni rá...bár ez eddig is megvolt! Bár én valahogy úgy vettem észre, hogy az MP3 iparban a típusok árai nem mennek lefelé, inkább fogalmazzunk úgy, hogy hasonló árkategóriában olyan termékek jönnek ki, amik már többet tudnak...kapitalizmus...ez van.
Más. Én próbálkoztam a google->''ilyrics''-al, de csak dalszövegeket, meg Winamp-plugin-okat találtam. Szóval bocsánat, lehet nehéz válaszolni, de hová másoljam be a szöveget, hogy lássa a lejátszó a dalszöveget?
Más. Hány firmware-ről tudtok? Mert én csupán 1-et találtam azon kívül, amivel eredetileg is kijött. Azt az egyet meg már kb. 1,5 éve felraktam rá, hogy hangosabb legyen (nomeg ez tudná a dalszövegeket megjeleníteni elméletileg, de nem bírok vele :W ....szóval ti miről tudtok még?
Egy 6 GB-os H10-es Pure mennyiért vesztegetnek? 40? 50?

(#323) bzsolt99

bzsolt99
(lelkes újonc)

Hy all
Vettem egy iaudio u2 és nagyom jó a hangminösége is jó meg mindnen más is benne.
Könönöm hogy segitetek választani lejátszot.
Nemsokára veszek hozzá jó fülest.

(#324) AmPeX

AmPeX
(fanatikus tag)

U3 taljok! Kijött az uj firm.
És egy lérdésem is lenne: hogyan lehet megoldani, h kiírja a dalszöveget?

(#325) Mosómedve válasza Mosómedve (#322) üzenetére

Mosómedve
(tag)

Az van itt valami bűbáj...
http://www.argep.hu/main.asp?suche=iriver+h10
...itt a H10 Color (amiben ugyebár VAN rádió) olcsóbb - nem is kicsit :Y - mint a H10 Pure (amiben pedig NINCS IS FM tuner) ugyanolyan tárhellyel.....most akkor a rádiós lenne az olcsóbb??? Akkor biztos van még valami más eltérés is....nem?

[Szerkesztve]

(#326) AmPeX válasza Mosómedve (#325) üzenetére

AmPeX
(fanatikus tag)

Nemértetk hozzá, de lehet h az akksi nem? :U

(#327) pipás

pipás
(újonc)

ajánlom figyelmedbe:
[link]

(#328) gasMask! válasza bwoay (#313) üzenetére

gasMask!
(kvázi-tag)

kösz szépen, ez az Meizu E3 jónak tűnik.

Valaki felvilágosítana mp3 lejátszókban melyek a jó márkák, és melyek az úgymond ipari hulladékok? Jó lenne ezt tudni. :)
előre is köszönöm

(#329) rumos14 válasza Mosómedve (#322) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sztem rádió nélküli változatot nem árulnak Mo-n. mondom, 2 éves már a H10, örülhetsz ha egyáltalán pár helyen találsz. depo, ittvedmeg, stb. segít.
az ára sztem nem fog lejjebb menni.

(#330) rumos14 válasza Mosómedve (#325) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én ennél láttam olcsóbban, mp3center.hu

(#331) bobby_30

bobby_30
(újonc)

Mindenkinek köszönöm a segítséget. A végén vettem 1 meizu e3-at. Nagyon szépen szól, főleg úgy hogy előtte egy epraizer-em volt. A kettőt össze sem lehet hasonlítani :C . A fülesét érdemes jobbra cserélni, vagy ez sem olyan rossz?

(#332) Mosómedve válasza rumos14 (#330) üzenetére

Mosómedve
(tag)

Oké, egyenlőre biztosan nem veszek újat, sztem majd egy olyan fél év múlva...egyszerűen csak nem értettem, mert az Árgép-en meg a Media Markt-ban is full logikátlan és kusza árak voltak...mind1...ha majd elfogy addigra, akkor veszek vmi újat, ami akkor fog kijönni...szvsz...ennyi.
Más. Még mindig nem értem, h milyen firmware-ekről beszéltél...össz-vissz 2 db van tudtommal. Közben a felirat-kérdést megoldottam...találtam egy spéci programot, amivel meg tom csinálni...
Amúgy csak úgy érdeklődésképpen, egy 2 éves MPIO FG 100-asért mennyi pénzt kapnék kb. ha most eladnám (fullos, semmi baja, adok hozzá mindent, amit én kaptam, kivéve a fülhallgatót...abból azóta másikat használok). 47 000 FT-ért vettem anno, most kapnék érte 30-at? Vagy inkább 25-öt csak?

(#333) iko

iko
(kvázi-tag)

Nekem évek óta egy MCD-SM55 samsung audioCD/MP3 lejátszóm van. Most fogok szerezni egy Meizu E3-as, a hangzásban összehasonlítva szerintetek milyen a kettő?

(#334) djtoomi

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintetek mi lehet a baja valami irradio márkjű 512 megás mp3 lejátszómnak mert ezek a tünetei.gépre rákötömm világit minden gép valami i-o hibára panaszkodik nem mutatja mi van rajta.az mp3 magától nem kapcsol be vagyis ha megpróba bekapcs akkor sem.minden elemmel próba semmi.mi lehet a baj?

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#335) iko

iko
(kvázi-tag)

Másik kérdés, hogy miben mérik a jó fülhallgatót? Tehát csak akkor tudom eldönteni, ha meghallgatom, vagy vannak olyan technikai adatok, ami alapján nagyjából el lehet dönteni, milyen kategóriába is tartozik a füles.

(#336) djtoomi válasza iko (#335) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mindenképpp hallgasd meg mert lehet neked nem jön be hiába jó a papir alapján.mondjuk sennheis-erk általában jók szoktak lenni

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#337) rumos14 válasza Mosómedve (#332) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én az fy500 firmaware-ekről beszéltem.
1 gigás fg100-at 25-ért hirdettek 1 éve [link], azóta sok víz lefolyt a Dunán, szóval kicsit lejjebb kellene menned...

(#338) Zozzant válasza iko (#335) üzenetére

Zozzant
(őstag)
LOGOUT blog

itt olvashatsz erről:
[link]

(#339) AmPeX

AmPeX
(fanatikus tag)

324 re valaki? :(

(#340) Mosómedve válasza rumos14 (#337) üzenetére

Mosómedve
(tag)

Ja, akkor az más...
Ha 25 000 alatt, akkor... :((( ....inkább megvárom amíg végleg beadja a kulcsot...használom még x (sztem max. 2) évig, aztán lecserélem vmi fullos 20 GB-osra. Amúgy te miért cserélted le a H10-est? Mi nem jött be? Várj, kitalálom: X5-ösre cserélted, igaz? :DD

(#341) misirulez

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Ezt hozta a jézuska:

''Sandisk salsa e130 (512mb)''
[kép]

Mit érdemes róla tudni?
Kicsit torznak hallom(talán a zenéim rossz minőségűek) és a mélyek is elég gyengék, vagy a gyári fülessel van a gond vagy a lejátszóval...
van vkinek hasonló/ugyanilyen?

üdv.:
pmisi
(kellemes ünnepeket)

(#342) AmPeX válasza misirulez (#341) üzenetére

AmPeX
(fanatikus tag)

Hy! Nekem volt ilyenem, ha kevésnem tartod a mélyet akkor tuti h rosszul rakod be a füledbe azt a fülest. Tapasztalatom szerint szinte csak mélyeket tol. ;]
Egyébként a lejáttszóra egy rossz szavam sem lehet, cx300 al nagyon szépen szólt.
Célszerű felrakni rá a legújabb firmet, amit a gyártó oldaláról le tudsz szedni, mert abban már van olyan lehetőség, hogy saját tracklistet tudsz csinálni. Vigyázz a firm frissítéssel, mert könnyen el lehet kúrni vele a lejáttszót. ;) Amire még fehívom a figyelmed, hogy az usb csatlakozó gumidugóját ne használd, ha csak nem akarod elveszíteni :)
Elég szarul áll a helyén, könnyen kiesik. A lejáttszónak semmi baja nem lesz attól ha nem rakod bele. (kiveve ha mindig hordasz egy marek homokot a zsebedben, de ezzel nem szokott gond lenni :) ) Én vettem bele anno egy 1 Gb kingston memokarit, úgy használtam amíg el nem lopták. :O
Egyébként elég jó eq ja van, lehet korrigállni a gyári füles magastartománybéli hiányosságait, de én azért vennék a helyedben egy cx300 at ;]
Összegezve, nekem tetszett ez a kütyü, ha nem lopták volna el nemhiszem h lecserélem...

(#343) Csöves

Csöves
(senior tag)

Vettem a gyereknek egy Odys MP-X20FM kütyüt és az a gondom, hogy lassan lehet rá másolni.
XP van USB2 és mégis 50-80k között másol rá.
A kártyaolvasóm tökéletesen mésol, tehét nem a pc be lehet a hiba.
Tudna valaki segíteni, hogy futásra bírjam? :)

Aquila non captat muscas.

(#344) Csöves

Csöves
(senior tag)

Még annyit, hogy ha gépre van kötve, akkor nem használható, normális ez?

(#345) sirdani válasza Csöves (#344) üzenetére

sirdani
(tag)
LOGOUT blog

Ez normális. Minek is használni gépre kötve??? Az USB2 pedig lehet hogy nincs engedélyezve a bioson stb... Nézd meg a lejátszó driver cd-jét is.

www.profitalouzlet.com

(#346) sirdani

sirdani
(tag)
LOGOUT blog

Najó most jön a kérdésem:
Freedata 2502 vagy takeMS MP4-Player CineWalker
Kezdem a freedatával:
[kép]
- 1,3 megás kamera amivel többet tud a másiknál.
- 1 gigás
- kínai
[kép]
És a Cinewalkerben meg van vonalbemenet, de viszont csak 128 megás nincs benne kamera.
-márkás

www.profitalouzlet.com

(#347) Csöves válasza sirdani (#345) üzenetére

Csöves
(senior tag)

Köszi, 2 vel vissza írtam, hogy a kártyaolvasóval nincs gondom sebességileg.
A cd-n egy win98 drv. van, kínomba azzal is próbáltam de lassu. :((

(#348) Mosómedve

Mosómedve
(tag)

Öööö....emberek szerintetek érdemes mp3-at használtan venni? Mennyi használati idő után nem szabad megvenni? Mire kell nagyon figyelnem megvásárlás előtt? Nem gyanús ha a bolti ár feléért adja az illető? Történetesen egy Iriverről van szó....megbízhatónak tartom...de kíváncsi vok a véleményetekre....Konkrét dolgokat nem írnék...félek h elhappolja vki..... :P

(#349) sirdani válasza Mosómedve (#348) üzenetére

sirdani
(tag)
LOGOUT blog

Attól függ mennyit használta az eladó, és hogy mire kell, meg mennyid van. Ha van rá még garancia megveheted. Bár az új a jobb, még ha ugyanannyi pénzért más minőséget kapsz.

www.profitalouzlet.com

(#350) bwoay válasza Csöves (#347) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nemtom milyen file-kezelőn (vagy a saját SW-én?) keresztül másolsz,
de total commandernél működni szokott, hogy a config/settings/copy alatt beállítod a kompatibilitás módot a lejátszó - mint meghajtó - betűjelére.

[ Szeretkezve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.