Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz fericske #27620 üzenetére

    Számtech dolgokra elég nagy rálátásom volt 2-3évvel ezelőttig, mert sokat foglalkoztam vele, illetve végzettségem is az alapvetően:B Nekem a Samu valahogy mindig "midcore" márka volt, annak ellenére, hogy engem személy szerint sosem szivatott meg, viszont (szvsz) az köztudott róla, hogy ők spec mindent akarnak, mindennek nekiállnak, gyártják stb, de semmit sem visznek tökélyre, valahol középszinten megállnak vele. Ezzel egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy rosszak, sőt... ahogy fentebb is írtam: erős, stabil középkategória. És persze sokkal előbb vennék tőlük terméket, mint bizonyos nagy "márkáktól" :)
    De szimplán úgy vagyok vele, hogy próbálom a lehető legjobbat venni, ha már vásárolok, emiatt is kérdeztem itt rá a személyes tapasztalatokra (tesztek nem mutatnak ugyebár semmit ezzel kapcsolatban, de még ha mutatnának is, akkor is rákérdeznék inkább)
    No de ahogy írtam: előbb tesztelem ezt az UHS-I dolgot X3 mennyire szereti, aztán meglátjuk mit veszek (meg mikor. mert, ha ő megeszi a mostani karikat normálisan, akkor lehet picit várok vele és majd 128gb-osra megyek rá fél év múlva:) )

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák