- Milyen videókártyát?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Léghűtés topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Nem tudom mi van, de durván olcsóbb lett a lapom.
user137, nem kötelező lereagálni.
Mostani menő, integrált cpu-s lapok több mint 1/3-al többe kerülnek.
Értem hogy ez az új technológia no de ez nem minden, szerintem gazdaságosabb egy bővíthető lapot olcsóbban megvenni mint később gondolkodni.
Persze ezt csak azok kedvéért írtam akiknek később mégis jól jönne a lap nyújtotta lehetőség.
Ettől függetlenül akkor is elgondolkodtató egy olcsó alacsony fogyasztású pl. AMD Sempron 140-el 2,Ghz (TDP 45W) kb. 7k
Tudom noti memória, szerintem az sem túl drága pláne ha azt a megfelelő helyen vesszük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- PlayStation 5
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Gumi és felni topik
- Kuponkunyeráló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest