nem vagyok én az a cigánykodós típus 
Eladó Silverstone LC12 ITX ház /// ne üzleteljetek Red77-tel

nem vagyok én az a cigánykodós típus 

Nem is arra gondoltam de azért az a mondat hogy "még él az ajánlatom" nekem valamit jelent...
És neked?

Jelentem, megvan a lap (GA-H55N-USB3), a hűtő (Prolimatech Samuel 17 + Noctua NF-P12), de sajnos a ház (PC-Q08B) csak jövő héten érkezik, pénteken túl későn adtam le a rendelést 
Az asztalon addig inkább nem akarom beüzemelni, de annyira idegesítő várni a házra.. 
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

köszi!
ha jól olvasom, ők inkább az 5V standby-on rugóznak, nem a 12VDC stabilitásán. Viszont benne van a kiosztás. Eddig azt gondoltam, csak simán kilök magából az XBOX táp egy fix 12VDC-t
HookR:
Itt már konkrétan rá is mért a modder, meg ment is a konfig. Köszi.
Maga az XBOX tápnak nincs stand-by üzemmódja, ugye? Tehát nem kell foglalkozni a beindításával-lekapcsolásával; ha bedugom a konnektorba, akkor elindul és kész

de ha nem kell várni rá, az nem is jó?

De az fekete 

javagyúgy!
![;]](/dl/s/v1.gif)
urak!
valaki nem tud valami hivatalos infót az i3-2100T forgalmazását illetőleg?
utánakérdeztem az USA bazárban, a Habey háznak. nos, 28k lenne, ami kétszer annyi, mint a rendes ára... 

"Maga az XBOX tápnak nincs stand-by üzemmódja, ugye? Tehát nem kell foglalkozni a beindításával-lekapcsolásával;"
De van. Konnektorba bedugva narancsszínűen világít a LED és a +5VSB van áram alatt.

Alu hűtőborda profil eladó - http://tinyurl.com/hutobordaprofil

mit vártál tezsvérem, h a US posta majd ingyen hazahozza? 
ha jót akarsz, HK ebayről vagy direkt kínából keress, ott a posta is olcsó.
7$ volt shippingnek írva. 
nem nagyon értek ehhez a külföldi rendeléses cumóhoz az a büdös nagy helyzet...
[ Szerkesztve ]

Megjött a slimODDm, IDEs, ugye ezek vannak jó áron.. Namost, újabb probléma, az alaplap tápcsatija nem fér el az IDE-SATA átalakító tápjától.. Szóval kell derékszögű valahonnan.. Csak azért mondom, ha netán valaki ilyet tervezne modecom házba, számoljon vele.
Egyszerűbb, ha SATA drive kapásból.. Találtam egy régi kártyaolvasót is, szóval majd feltöltök pár képet..

SATA drivehoz meg kell a slimline SATA adapter (ezeröté'), emiatt az se jobb. de az legalább elfér.

Urak, engedtessenek meg nekem egy kis önreklámot. 
www.hackintosh.hu - épített gépek Mac OSX futtatására. Van mini-ITX verzió is! (nahát pont egy SG06-tal
). Ugyanitt akciós Facebook oldal is van.
Ha valaki esetleg anyunak, ismerősnek, nagynéninek szeretne egy "olcsó mac-et", gondolhat rám.

Egy nagy up neked (nektek?) és sok sikert a dologhoz 
http://www.vapouronline.hu - elektromos cigaretta webáruház

Igaz, de ehhez pl. adtak átalakítót.. Benne volt a házcsomagban, szóval az nem plusz.. Ja és ránézésre az SSD tényleg elfér "elegánsan" betámasztva a kábelek közé.. De majd még kiderül. Lassan úgyis kivágom.. 
[ Szerkesztve ]
na ott tartunk h lassan gondolkodnom kéne, hogy milyen házat vegyek.
szempontok:
- 15k környéke táppal együtt
- 3.5"-es winyó fogadás
- kis méret
- ne legyen teljesen gagyi
kb ennyi egyelőre. valami tippek?

"- 15k környéke táppal együtt"
[link] 
Régebben adódtak ezzel a párossal gondok de nálam több kiadást tesztelve sem volt gond soha az Ati driverrel. Vannak jó írások a neten hogyan kell eljárni a driver felrakásához (ma már szinte önállóan is feltelepíti a drivert) és segítőkész hozzáértők a topikjában így azt mondom egy próbát minimum megér.
Szerintem hamarabb lesz gondod egy hiányzó vagy fel nem ismert wifi adapter driverével mintsem amiatt kelljen aggódnod hogy az Ati kártyát nem fogja szeretni a rendszer.
Live CD vagy DVD-t futtatva akár ki is próbálhatod, kockázatok nélkül. 
(#7019) HookR

[ Szerkesztve ]
ez most arra irányult, hogy nem létezik olyan? mert azt kétlem...
fém ház kellene. na. 
más: írtam az iPonnak és azt a választ kaptam, hogy az Intel a hó közepére ígérte a 2100T procikat.
Hogy mennyire gagyi majd eldöntőd.
Spire PowerCube SPM210-300W-PFC
Chieftec BT-02B
Point of View + 180W
CFI CBI-A8989TG+150W
Hirtelen ezek ugrottak be.
(#7021) CséZé
Akkor mégsem és akár mérget is vehetsz rá hogy nincs de még táp nélkül se. 
[ Szerkesztve ]

CM Elite 100
Igaz, hohy mATX is belefér, de nem annyira rossz házikó 
[ Szerkesztve ]

LOL! 
HookR: én a papírházból a Gigabyte márkájút szeretem igazán.
van belőle Mini-ITX, mATX és ATX verzió is, és olcsók!

![]()
[ Szerkesztve ]
oszt kinevet. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Norbi, zodo: ezeket már én is néztem, plusz még a Gigabyte MIB szériáját is. úgy néz ki ti sem tudtok egyebet, mint amit én találtam.

gondolom april fools' poszt volt, jár a nevetés 
az az igazság, h ilyen kicsibe' nincs semmi értelmes, az is csak méregdrágán, és táp nélkül. de ha megjön a wesena április vége felé, addigra már megszeded magad és majd futni fogja rá. 
hogy érted, hogy addigra? újból rendelsz?

Mivel az általad meghatározott keretek közt nem nagyon találsz mást
Olcsón jót gyorsan nem létezik 

Modecomot mondanám, de mostanában csak a 302-es szerezhető be, az nem tudom mennyire tetszik neked. A 202essel elégedett vagyok, igaz, ezekbe semmilyen bővítőkártya nem fér be.

"ez most arra irányult, hogy nem létezik olyan?"
Arra, hogy így akár 15k-s táp is belefér a keretbe. 

-
[ Szerkesztve ]

A H55N-USB3 dobozából is csináltak ilyen házat
Elég low-budget, az biztos. 
Sajna nincs túl nagy választék ami egy kicsit is "jobb" valamiért az meg horror áru.
Miniben minden drágább de ezt már ezerszer leírtuk és igen sok kompromisszummal jár.
Használtba esetleg érdemes szétnézni, hátha találsz valamit.
Az a Giga ház jó féle, Osibaa építkezett nagy szeretettel ilyenekbe.
Ez nagyon kicsi lenne az elképzelésedhez?
[ Szerkesztve ]
Én a helyedben lecsapnék erre.

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43
ááá, az ilyen nyitott cuccokat nem szeressem. 
Akkor marad a moding. 

HookR, köszi! Így már az előtte linkelt polémia is világos...

ez az impactics korábban is érdekelt (HFX Micro, osztrák cég az eredeti ötlet), de engusz nem sokat fog ebből eladni 100k/db-ért (hőcsövekkel együtt). 
Az Akasa és az APlus még nem is olyan rossz.... 
[ Szerkesztve ]

Elvileg kedden jön meg a ház, de most azért kipróbáltam a földön, hogy minden működik e:
Majdhogynem hangtalan a rendszer, az i5 750 alapon Samuel 17-el idle 23 fok körül van, pár perc Prime95 után is maximum 55 fokig ment fel, egyelőre elégedett vagyok vele. Kiváncsi leszek, hogy a zártabb házban hogyan alakulnak majd a hőfokok, de annyival csak nem lesz több 

hát a földi hőmérsékletek nem összehasonlíthatóak asszem
de jól néz ki a cucc!
(#7043) marositech válasza xeon.Szabi (#7041) üzenetére

Hát wazz nekem is pont ilyen rendszerem van mint neked, csak i7 870-el alapon.
Idle 55 fok és prime 100 fok

Akármilyen ventivel Noiseblocker PK3 vagy mással. Ja és Sugo 05 házban.
Pasztázás ok és vagy 10x átnéztem/ellenőriztem. Nem értem miért ennyire béna a Samu 17. 
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
Tesztekben nem szerepelt túl rózsásan ahogy nézem. Gyári hűtőtől kb. 5-10 fokkal hűvösebb.
Az hogy Prime alatt mennyi az miért olyan fontos?
Hétköznapi alkalmazások úgysem terhelik ennyire mint a teszt progi.
Lehet hogy xeon.Szabi-nál nincs valami rendben az érzékelőkkel. 

Hát itt nálam nagyon szerencsétlen a helyzet:
Eleve nemtud kimenni a levegő, a lapon VGA állja az útját a másik oldalon a memória és végül másik élen pedig már a háznak a vége, szóval 1 oldal van ahova kimehet a levegő...
Most azt csináltam, hogy megfordítottam a ventit, azaz nem lefele fújja hanem kifele szívja hűtőből a levegőt. Most elértem azt, hogy 10-15 fokkal hűvősebb lett. Így már prime alatt csak 88 fokos 100 helyett...de ez még alapjáraton!
Szerintem kis házba nem oda való a Samuel 17 pláne nem azzal a Giga alaplappal.
Mire jó prime 95?
Javítsunk a hűtési teljesítményen. Nyílván a procinak nem mind1, hogy 55 fokon van vagy 40 fok alatt, 24/7 üzemidőben.

Nem hinném, hogy probléma lenne az érzékelőkkel 
Egyébként az alacsony zajszint miatt vettem ezt a hűtőt, a gyári intel sem annyira rossz alapon hűtés szempontjából, csak hangosabb.

Sziasztok!
Tudom nem apró, de szerintem itt sokan látják. 2 hete beruháztam a Chieftec BT-02B házba, de rájöttem hogy nem az én világom, szeretnék cserélni,egy olyan itx-es házra ami megfelel az alábbi kitériumoknak:
-lehetőleg paneltápos(nem elengedhetetlen feltétel) 120W-tól ne legyen sokkal nagyobb,
-5,25 normál ODD
-3,5 HDD
-venti hely (8cm-es)
Vagy ha tudnátok ilyet ajánlani és akkor eladnám a házamat, utána pedig megvásárolnám az általatok ajánlottat, azt is megköszönném!
[ Szerkesztve ]

Thermaltake ElementQ jut eszembe így hirtelen, amibe rendes magas ODD van. Igaz nem paneltápos, de ezen segíthetsz. 
esetleg ha mégse akarsz megválni az ATX táptól, van egy eladó Lian Li PCQ08-am, persze ez jóval nagyobb, mint a BT02, vagy akár az ElementQ.

nekem a toldy-féle Samurai ZZ van most az SG06-ban, teljesen jó csendes cucc. Egyetlen hibája, h nem fér be a saját ventije a táp alá, de a táp szív kifelé - egy 92x92x10mm ventivel szívva a procihűtőt sztm ez teljesen korrekt megoldás lehet.
a másik lehetőség a scythe shuriken lehet, megfordított duplamagas ventivel (mert azon meg 100x100x10mm-es venti van.
a VGA-ból célszerű egy "hátsó pörgettyűs" zárt hűtős verziót tartani, ami a második sloton kifújja a házból a levegőt, így az nem rontja a ház hőháztartását.

Ilyen a VGA-m.
Annak meg döntött a ventije szal kifele fúj. Shuriken meg necces, lehet nem férne bele. Itt látod belelóg a ramba és a VGA-ba is.
Majd kipróbálom, egy 775-ös lapon a Samut, hogy viseli a megterelt C2Q gépet és lesz valami összehasonlítási alapom. Bár egy ilyen pici házba jó lett volna egy Corsair Hydro hűtés...mert eza Proli kész csalódás...