Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    válasz Rick4 #57492 üzenetére

    Valahogy én is így voltam vele, amikor beleszerettem ebbe a házba, majd telepakoltam egy adag fűtő eszközzel :DDD
    Eredeti terv szerint le akartam állni a vizezéssel, mert van benne egy macera faktor, aztán csak megvettem a 120-as aio-t mert az talán megfogja a 13900-at, ami valahol igaz is, nálam olyan 85 fokon stagnál, bár akkor már beindul a repülőgép hajtómű.
    Aztán elindítottam egy játékot, és a menüben úgy visított a kártya és kúszott fel 85 fokra, hogy öröm volt nézni :N
    Szóval én abban találtam meg a megoldást (vagyis remélem, mert még nem jöttek meg a cuccok), hogy egy nagyobb külső radi, full vizezés. Csend lesz, és nem sülne szét minden. A pumpa vagy megy a ház oldalára (olyan lesz mint egy ház kéménye :DDD ha sikerül felfogatnom), vagy a radira, majd elválik.
    Nagyon tetszik ez a kis ház, de egy mostani zabáló konfigot nem lehet bele építeni, minden megsül vagy rohadt hangos. Mellesleg sokat dob rajta ha levettem az oldallapokat, nem reked meg bent annyira a levegő. Hiába van mindenhol venti, akkor is megreked a meleg, ez még lehet gond(od), ha megvalósítod a 240-es aio átépítést.
    Szerencsére nekem van hely az asztalon (kicsit előrébb hozom a gépet, és a monitor mögé pont befér a külső radi, egyébként meg az asztal alatt is ellenne).

Új hozzászólás Aktív témák