Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #25954560

    törölt tag

    koszi sracok :)

    Pista0001: igen, ha tul meleg lesz, muszaj lesz megegy ventit belefaragni. a 7centis jo otlet, erre eddig nem gondoltam, koszi.

    zodo: jogosak a kerdesek, a tervezeskor ezeket en is vegigragtam :D
    a shuriken folott elsore nem lesz szellozes. megvan hozza a terv, de nyomunk egy probauzemet anelkul es ha kielegito eredmenyt ad, akkor kimarad. ha alacsonyabb lett volna a haz, akkor mindenkeppen lenne, de igy bizom a 8centisben, ami tolja a levegot a hazba. igaz, kicsit sokat varok tole :)
    a hdd-k direkt nincsenek keretben, hogy csavarmentes legyen a dolog (lehetne epp fakeretuk, de akkor szetszedheto v billentheto kene legyen). esetleg egy hatcentis venti elferne mogottuk, de a tapcsatlakozo akkor mar nehezen. nyolcasnak abban a csucsokben nincs hely. a beepitesi helyzet remelhetoleg par eve mar mindegy a vinyoknak, a venti a hatlapon fent lesz, igy arra szamitok h elegendo szellozest ad a hdd-knek.
    a vga-hoz is terveztunk eredetileg lukakat, de legegyszerubben egy hazbol kifele fujo aktiv hutesu kartyaval lehet megoldani, es akkor megsem kell plusz szellozes. egyelore ugysem keszul bele kartya.
    termeszetesen lesz vmi rezgeselnyelo (filc v szivacs) alattuk es felettuk is. azert kellett a 3 kisvinyonak a 'dobogo' h amikor becsukodik a haz, az rogzitse az osszes hdd-t, a hazventit es a tapot. szoval belul a haz tetejen is lesz filc/szivacs. az mar csak dizajn kerdese h az egeszet vonjuk be vele (hutes szempontjabol mindegy) vagy csak ott legyen, ahol alkatreszeket fogat le.
    mod: neeeeeeeem :D

    Geree: ja, boldog vagyok vele, egyedul a melegedese zavar. mar most is hasznalom asztalon szetszorva szamitogepnek es amiota kapott egy 4G-s ssd-n crunchbang linuxot, azota rettenetesen hasit. orulok h megvehettem.

    kisza25: igen, lehetne :) nem kizart h a prototipus utan keszulo egy kicsivel kisebb lesz. 12-es azert nincs benne, mert a belmagassagnak a nagyvinyo 10cm-e volt kituzve es mert a tapventi is nyolcas, legyen mar szimmetrikus. nyilvan hatekonyabb lett volna valahol eldugni egy 12-est, de akkor az allitva csak a haz anyaganak gyengitesevel vagy tovabbi meretnovelessel fert volna el. volt egy olyan tervunk is h az alaplap ala teszunk egyet. az meg bekovetkezhet.

    bocs a hosszert.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák