Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pista0001

    addikt

    válasz Seep #26826 üzenetére

    mindent meg lehet oldani, csak akarni kell ;)

    a corsair bőven alkalmas a célra, a legkisebb méret amit erre alkalmasnak tartok a tt core v1 szerintem a piacon. mégcsak vízhűtés sem kell, csak megfelelő komponensek.

    vga-ból csak a gyárilag csendesek jöhetnek szóba ha nem akarsz vizezni. az aftermarket hűtők vagy nem csendesebbek vagy nem férnek be 2 slotos házba ventikkel együtt.
    alaplapból az új asrockokon kívül szinte csak a prémium lapok jók. csak ezeken van elég messze a pci-e slottól a procifoglalat, hogy nagy hűtőt szerelj a procira. a corsairbe például egy mugen vagy egy ninja is befér, a core v1-be egy ninja mini biztosan. ezek a hűtők megfelelő házszellőzéssel akár csúcsprocikat is lehűtenek, csak komoly terhelésnél kell zajra számítani.
    a himurot konkrétan nem ismerem, más gyártó másik termékét próbáltam, szerintem túl meleg benne a vinyó. kerettől függően egy 120/128-as vagy 240/256- os ssd, ha nem elég akkor egy 500-as vagy terás notivinyó mellé az adatoknak, esetleg a játékoknak.

    így olyan konfigot lehet építeni, ami csak nagyon érzékeny lelkeket zavar. ha nem találsz elég csendes vga-t akkor egy alap (nem kompakt!) víz a megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák