Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Pista0001 #16335 üzenetére

    Kb. úgy gondolkodtam én is, ahogy leírtad, de lehet, hogy nem voltam teljesen világos a leírásnál.
    Két konfigban gondolkodom.

    1. Az egyik egy erősebb, 65W körüli konfig (i3-A6), erre menne a Ninja... bár még erre is feleslegesen nagy. Ebbe a konfigba 1db HDD megy + paneltáp, így bármelyik ház megfelelne neki.
    - Jelenleg PowerCube-ban van, de oda nem fér el a Ninja. nem is a ház magassága miatt, hanem a házmerevítő felső sínek belógása a gond. :( Nyilván más szempontból teljesen jó a ház.
    - Az MX31-be a képek alapján beférne a Ninja is simán. A venti nyúlna csak épp kicsit előre az ATX táp rögzítő fémlemeze mellett.
    - Erre a konfigra viszont egy Coolcube lenne a legszebb megoldás. Alul HDD, táp helyén a hűtő, nagy oldalszellőzőn egy nagy venti. Kész. :)

    2. A másik gép pedig egy HTPC+NAS lesz. Ebbe megy majd a 3x3.5" HDD, jelenleg még nincs meg a konfig, csak a HDD-k. A régi csereérett cucc: Atom/Ion+Feel 202, az új vagy egy alulfeszelt A4 vagy remélhetőleg egy Kabini lesz, így ide elég egy kicsi, alacsony cpu hűtő. Szóval itt meg valahogy a proci feletti hatalmas légteret szeretném megspórolni, ami egy Powercube-MX31 párosban az általad leírt HDD elhelyezések után.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák