Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Raspberry Pi
- Hobby elektronika
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
Új hozzászólás Aktív témák
-
kvarc
tag
Lehet vagy kell defragtalni a wincsit benne?
-
O_L_I
őstag
Hát felraktam a feature packot is. Megy a torrent szépen viszon lassú. Egy adoto torrent ami a gépemen 2-300k val tölt az ott 10-12k-val. Ráadásul úgy néz ki hogy passzív
-
O_L_I
őstag
De Jó hogy megtaláltam ezt a topikot.
Én is vettem egy ilyen okosságot. A gigbatire bootál nálam se nagyon megy eddig 2-3 alkalommal újra kellett indítanom mire gigbit lett. (de mostmár tudom az SSH-s megoldást)
De ami nagyon kiábrándít az a 15-6 megás írási sebesség gigabiten. Csak ezért vettem egy gigás router és hát kicsit kiakadtam mikor megláttam...
Viszont ez a torrent kliens hack izginek tűnik -
Alex91
félisten
WD MyBook World II 4Tb, ez itt 100k
(Igaz, hogy a blue ring-es kep van kirakva, de a WD honlapja szerint ebbol csak max. 2 TB-os volt, tehat valoszinuleg a feher LED-es verzio. De erdemes vasarlas elott erdeklodni!)
-
Alex91
félisten
-
hiper
tag
Az USB portot én is elnéztem, azt hittem ua mint a egy korábbi WD-men.
Ismeri valaki annak a módját, hogy Mybook Worldben hogy lehetne kicserélni a HDD-t? Nem fizikailag, hanem a szükséges particiókat átmásolni egy új HDD-re?
Köszönöm -
kvarc
tag
Valaki meg tudja mondani, hogy raid1-ben hogy lehet "kikenyszeriteni"a resyncront?
-
-
Alex91
félisten
Gigabit LAN-nal gyorsabb, 100-assal vehetsz barmilyen gyorsat, ott is a halozat lesz a korlat.
En elolvastam a hasznalatijat mielott megvettem, abbol szamomra egyertelmu volt, hogy mire valo az USB port
.
Azert tegyuk hozza, hogyha levonod a HDD-k arat, akkor 20-30k jut magara a hazra, vezerlore. Ketlemezes NAS hazat nem igen kapsz ennyiert...
-
rii
nagyúr
noháeeemmm nekem lenne is kérdésem
ja és jó ötlet a topik
szóval ezen a szutykon egy USB bemenet van, és ha rátettem egy FAT32-es WD MY BOOK-ot, akkor a karaktereket rosszul mutatta ..
ha nem lennék tovább szentségtörő a fat32-vel, és a partíciót átraknám MAC Journaled-re, akkor minden éketezetes karakter jól látszódna?
-
Cyrin
addikt
Azt nem értem, hogy a 4 TB-os verzió pixmaniás ára, miért nem gyűrűzik már be hozzánk is, megint csökkent ma, már elég nagy a különbség a 125 és a 170-es ár között.
-
Alex91
félisten
Ugyan meg beta, de direkt MyBook-ra irtak
. Ugyan nem probaltam ki, de ezzel tan rapdshare.com-rol lehet vele letolteni premium usereknek...
-
Alex91
félisten
Mondjuk jo lenne, ha egy Linux gurunak is lenne ilyenje, mert azzal szenne lehetne konfiguraltatni!
(Jo lenne valami webes file kezelo ra (mint ami a FreeNAS-ben van, mert a beepitett copy manager fapad), meg mondjuk szintes webes feluletu unrar.)
-
Cyrin
addikt
Jó lesz nekem ennek a kétlemezes változata (2x2 TB), számomra előny a könnyű kezelhetőség, és a ventimentesség. Mondjuk amíg ráírom a jelenlegi 500Gb-t az nem lesz 2 perc
Te meg csak törd az utat előttem, csak így tovább
-
Alex91
félisten
Feltettem ra a Midnight Commander-t is. Most mar kenyelmesen lehet navigalni
.
-
Alex91
félisten
Macintosh tulajoknak:
1. A legujabb firmware-rel mar tudja USB-n irni/olvasni a HFS+J-re formazott kulso HDD-ket.
2. Ugyancsak megjelent a Time Machine tamogatas. Ahogy neztem kvotazhato, ami azert lenyeges, mert kulonben minden szabad helyet teleir a TM
.
3. AFP tamogatas Tigerrel, Leoparddal megy, Snow Leoparddal meg nem probaltam. Nagy meretu file irasa gigabiten AFP alatt: 12 MB/s, olvasas: 16 MB/s korul alakul; Samban iras: 16 MB/s, olvasas 38 MB/s koruli. Sajnos AFP-n lassabb
.
4. 720p-s HD video meg 100 mbit-en siman jatszhato rola. (Valoszinuleg a 1080p-vel sincs gond.)
5. iTunes szerverrel is rendelkezik a zenek megosztasahoz.
-
Alex91
félisten
Aki nem ismerne, ez egy halozatos merevlemez NAS.
My Book World EditionEgy teszt a keszulekrol: [link]
Egy hack, amellyel pl. torrrent klienssel lathatjuk el: [link]
Nalam problema lepett fel a gigabites halon a halokartyaval. Csak 100 mbit-en volt hajlando mukodni. SSH-n belepve a kovetkezo utasitassal kenyszerithetjuk a gigabitre:
ethtool -s eth0 speed 1000
-
Alex91
félisten
A WD MyBook World-rol nyitnam ezt a topicot.
A keszulek hasznalatarol, további kepessegekkel valo boviteserol, a hasznalataval felmerulo problemakrol es azok megoldasarol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Egy óra, két rendszer
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest