Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix_33
tag
Ha nem kapok jó híreket róla 10-15 pénzér tudnátok ajánlani vmit?
[Szerkesztve] -
Tomix_33
tag
Hali!
Érdeklődnék Raidmax - cobra házakról mi a vélemyétek? -
chz78
csendes tag
Sziasztok!
Új ház vásárlásán töröm a fejem, mert a jelenlegi konfigom már megérdemelne valami nívósabb dolgot. (A jelenlegi házam egy egyszerű szürke doboz, de belül már mindent kicseréltem az eredeti Sulinetes alkatrészekből.)
Igazából az alábbi elvárásaim lennének:
- táp nélkül
- jó hűtés (minimum elől-hátul venti)
- a design igazából nem lényeg (no plexi)
- nem fekete
- nem ajtós megoldás
- ár: kb. 13.000 - max. 20.000 Ft.
Megköszönném, ha tudnátok segíteni, és esetleg többféle házat is ajánlani ilyen paraméterekkel. -
Broome
csendes tag
Casetek CK-1026-os házról van szó.
-
Broome
csendes tag
Én is ilyen házat néztem ki, és rendeltem meg az AMP-nél , de már egy hónapja nem tudnak szállítani, mert nem kapnak a beszállítótól. Én szombathelyi vagyok és több alkatrészt is rendeltem náluk, de amig a ház nem jön meg a többit sem szállítatom, mert 2x szállítási ktg egy kicsit megdobná az árát. Te hol tudtál ilyen házat szerezni?
-
Blade2
aktív tag
TT házat ajáljatok nekem!
A Lanmoto-t néztem ki az 33-38K táp nélkül Xaser5
Thermaltake VB1000BWS ?
A hűtésért, meg a minőségért akarok TT-t veni, a codegen kicsit gyenge. -
Dufresne
addikt
válasz
Spancer RE #192 üzenetére
Biztos leérnek.
Annyira azért nem nyomik, hogy ilyenre ne gondoljanak.
Nekem is olyan házam van, ahol felül van az usb csati, meg a többi és rendesen hosszú kábeleket voltak szívesek rákötni -
Spancer RE
aktív tag
válasz
Dufresne #191 üzenetére
Én is arra gondoltam csak táp nélkül jobb lenne. Így táppal meg mindennel: Codegen Briza E-6099-CA 300W 12.500 Ft (azért tetszik mert az USB; mikrofon; fülhallgató kimenet fent van és nem keresztezi a meghajtók ''ajatját'' és nem akad bele meg ilyesmi de arra kíváncsi lennék h leérnek e az alaplapom aljára a madzagok
)
-
Dufresne
addikt
válasz
Spancer RE #189 üzenetére
Én talán a 6099-re szavaznék, de nemrég, ahol melóztam rengeteg codegen házat kellett összerakni és sajna nem valami fényes a minőségük
Igaz a Mercury-t mindenképp megelőzi -
Dufresne
addikt
válasz
Rickenstein #188 üzenetére
Nekem is ilyen házam van, de nemláttam még ilyesmit hozzá itthon. Esetleg kérdezz rá emailben a cégnél, hogyhova szállítanak legközelebb ilyesmit hazánkhoz, de sztem ausztria lesz a legközelebbi hely, ahol ilyet tudsz szerezni.
Vagy páran járnak innen PH-ról is kis, beszélj velük, hátha tudnak segíteni. -
Spancer RE
aktív tag
Azt a kérdést kaptam a családomtól h mit szeretnék karácsonyra én nem rég egy Codegon Briza-ra gondoltam ([link]) amit meg is tudnék szerezni 8k-ért csak Tatáról én meg Miskolci vagyok és elég nehézkes az átvétel így. DE utánanéztem itt a Miskolci boltokban és ezeket találtam: [link] [link] [link] [link]
mi a véleményetek? melyiket kérjem? -
Rickenstein
senior tag
Kérdés: Nemtudja valaki, hogy Casetek CK-1026-9A-hoz hol lehet kapni plexis oldallapot? Jaigen: és mennyiért? [link]
-
@Lacc@
csendes tag
válasz
Winterzorg #183 üzenetére
[link]
ezt ajánlom, über halk, jól szerelhető és szép is... -
bigN
csendes tag
Találtam egy érdekes házat.
Aerocool BayDream [link] - ára kb.: 25eFt (kisker bruttó)
Van már valakinek tapasztalata vele? -
Winterzorg
csendes tag
Segíííííítség!!!!
Lécci adjon tanácsot valaki!!! Asus A8N deluxe laphoz keresek optimális házat!! 16000ft.- értékig, ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!!! Nagyon sürgős lenne!!!!És teljesen tanácstalanvagyok!!!
-
Face8814
őstag
Sziasztok!
Már 1-2 órája bogarászom a PH-t, illetve a gugle álltal dobott linkeket és keresek Stacker 830-as házhoz kapcsolódó infot. Meg is találtam itt a fórumon a totyikját, ahol írták hogy az Expert forgalmazza ezt a házat. Viszont a listájukba csak a régebbi tipus van benne. Tudnátok abban segíteni, hogy hol lehet ilyet kapni, vagy rendelni? Mindenhol csak a régebbi tipust látom. -
Re-Tech
aktív tag
Pl. pixmánián is lehet kapni, csak nemtom hogy erre a 17E-re még mennyi szállítási költséget dobnak rá. Komolyan mondom, olcsóbban kijönnék, ha megrendelném USA-ból. Ott 60$ kb 12E+ pár ezer a szállítási költség. Tényleg, nem akarsz bevállalni egy közös rendelést USAból? Olcsóbban kijönnénk sokkal, mintha itthon vennénk meg.
-
Re-Tech
aktív tag
A Swing ugyan alacsonyabb, de ez sztem nem sokat számít, megnéztem beépítve kb. ugyanannyi hely marad az alaplap és a táp között a két házban. Viszont 2 cm-el keskenyebb is, ez esetleg extrém procihűtőknél gondot okozhat. Viszont mélyebb, így több hely marad az alaplap és a HDD-k között a normális kábelezéshez, + sokkal jobban oldották meg a vinyók elhelyezését a Swingben. Meg az USB portok is használhatóbb helyen vannak. És nem is lenne kedvem nyitogatni mindig a ház ajtaját. És olcsóbb is pár ezressel a Swing(22 vs 17+ büntik). Rühellem viszont azt, hogy amint átlépi az országhatárt, a 14ből 17 lesz automatice.
Lehet, hogy úgy fog tűnni, mintha rá akarnálak beszélni a házra, de magamat is most győzködöm -
bigN
csendes tag
-
bigN
csendes tag
Valakinek van tapasztalata Thermaltake Soprano házról?
A hozzáadott ventilátorok mennyire hangosak-halkak?
Lehet-e belőle egy halk rendszert építeni? -
Winterzorg
csendes tag
Hali mindenkinek!
Segítségeteket kérném!! 1 Asus a8n delux laphoz keresnék házat, mert kiderült hogy a régi kicsi neki! Milyen házat ajánlottok, amibe beleférne ez a lap és nem is olyan drága!
(méretei: 305x245 legalábbis ennyit irnak neki)
Válaszaitokat előre is köszi!! -
ans
aktív tag
Engusz hírdet egy ilyen házat, én is gondolkodtam rajta.
[link]
A haver meg most árusítja az Acousticase-t (rajtam keresztül is) mert MAC minit akar.
Nekem sokat segít az alsó befuvó venti (Noiseblocker SX 2 PRO @ 5V) kisebb a hőfok, és mintha kevésbé pörögne fel a procihűtő. Szóval szvsz az alsó venti elég + én lábnál tartom a gépet. -
ByB
addikt
Nekem most egy Antec Sonata-m van és azt szeretném valami MÉG csöndesebbre cserélni... Egyenlőre a Breeze-nek szavaznék bizalmat, mert minimális átalakítással lehetne yoó házat csinálni belőle! Két hátránya van csak: az esetleges venti bővíthetetlenség és rezgésmentes meghajtó felszerelés, ez utóbbi mondjuk orvosolható!
-
ans
aktív tag
Pont én is csendes házra vadásztam.
Amit kipróbáltam:
1., Haver Acousticase hangszigetelt háza (meg hőszigetelt is, mert a hangszigetelés + 10 fokot jelentett), de ebben valahogy búgott a tápom (tagan 480W), haver tápja annyira nem búgott benne. Mindkét táp szilikonbetéttel volt a házhoz csavarozva.
2., Silentmaxx ST-11 midi, ebben nem búg a táp annyira, igaz ebben benne van egy alulról fújó venti is. -
ByB
addikt
Nexus Breeze házról várnék tapasztalatokat?!
A Ph!-es cikket már olvastam, de az nem volt túl bőszavú...
Főleg az érdekelne, hogy a hátsó ventilátor hiánya mennyi plusz terhet ró a tápra, illetve emiatt milyen CPU hűtő lenne ideális? Ez utóbbinál leginkább a venitlátor elhelyezkedése lenne érdekes! Tényleg rendkívül csendes a ház, mert én emiatt venném...
előre is köszi a válaszokat
üdv -
Red spot
tag
válasz
Kepi p4 630 #164 üzenetére
Aerocool JetMaster Jr.Ez nem jó??11+áfa.
-
Red spot
tag
válasz
izé...tök fehéret?
-
Red spot
tag
válasz
eh izé igen ezt benéztem sry...
-
question man
tag
amit én ajánlani tudnék és olcsó házikó az a Codegen 6211L kicsit nehezen beszerezhető de tuti kis ház nagyjából egy CM centurion 5-ös lekoppintása két 12cm-es venti egy elől egy hátul és még egy a 300W-os tápban ez így elég halk és jo kis ház valamint könnyenszerelhető. nemrég vettünk egy ilyet az eggyik havernek az egy megmaradt példány volt és nem bántuk meg negyon pipec lett ajánlom figyelmetekbe
-
Na tényleg vki próbáljon már meg segíteni a #151, #152-vel kapcsolatban. Foxconn azon a helyen nincs, ahol veszem, ha jól tudom. Legkésőbb csütörtökig el kéne döntenem ,hogy milyet vegyek.
-
Red spot
tag
válasz
Kepi p4 630 #161 üzenetére
nézd meg az alien computerst!
-
Kepi p4 630
tag
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani hogy hazánkban hol lehet kapni CoolerMaster Centurion 5 White (CAC-T05-US) típusu házat? Mindenképpen fehér kéne!
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Kinek mi a véleménye a Thermaltake Xaser III Lanfire házról? Vagy érdemesebb inkább a Super Tower-t megvenni? Vagy esetleg tud valaki hasonló házat kinézetét tekintve?
-
Nah, ezt leírom rövidebben is a lustáknak
Milyen házat ajánlanátok, ami árához képest jó a hűtés szempontjából, és lehetőleg ne kelljen legalább az oldallaphoz csavar, ha leveszem, legyen rajta reset, és semmi csicsaság nem kell. Max 15k, de minél kevesebb annál jobb. Már vettem volna casetek1016-ot, csak az elfogyott, pedig nekem tökéletes lett volna.
-
Helo, kéne egy ház. Casetek 1016 lett volna, csak az már a boltban, ahol veszek egy konfigot már nincs és nem is lesz. Helyette mit tudtok ajánlani? A 1016-ost azért gondoltam, mert mindenfelől csak jókat hallottam róla, olcsó(ez fontos) és nincs benne táp(ez is fontos, mert azt külön veszek). Szóval akár normál, ''mindenkire rásóznak ilyen házat'' is jó lenne nekem, de így utólag már inkább adnék egy kicsit többet a minőségre is.
Szóval Nekem a 1016-os tökéletes lett volna. Igaz, nekem nem kell hogy fekete legyen, különben minden kívülre látszó cuccot is feketében kell megvennem, ez pedig nekem nem fontos. Én annyira nem értek hozzá, hogy miért jó egy ház, de hallottam, hogy a belső kialakítása is jó ennek a háznak, meg úgy naggyából minden, főleg az áráért. Tehát ha nem ezt veszem és nem vmi olcsó vackot, akkor mit tudnátok nekem ajánlani max 15k körül(de nagy előnnyel indulnak az olcsó versenyzők). Pl vmi coolermaster házat is lehet venni 13k körül. Lényeg hogy ne legyen benne táp, vagy kivegyék, ha kérem(és persze az árából is engednek ezzel), és ha már egyszer drágább cuccot veszek, akkor vmivel legyen jobb is. Pl nagyobb, vagy mégjobb ha jól szellőzik, esetleg vannak benne hűtők is. Ja és nem kell, hogy átlátszó, meg csicsás legyen, és előny ha nem kell csavarhúzó legalább az oldallap leszedéséhez. Ajánlották a casetek 1026-ost is, de egyrészt nem tetszett a külseje, másrészt nincs rajta reset, sztem ez elég nagy hiányosság.
Innen veszem: http://www.multimediatower.hu/arlistak.php
Előre is kösz a segítséget. Ja elég sürgős lenne, pár napom van eldönteni. -
ByB
addikt
Aloha!
Úgy döntöttem, hogy felköltöztetem a gépem a földről az asztalra és ezért szeretném a Sonata házam valami szép (minimal design), csendes és a mostani konfigomat* átalakítás nélkül befogadó fekvő házra cserélni! Mit ajánlotok? Én a Thermaltake Mozart-t, és az Antec Overture-t néztem, de egyik sem győzött meg...
(* - Abit-IC7-G Northwood-3.4GHz Zalman-CNPS7700-Cu Hynix-DDR-2x512Mb Asus-X800-@XT-PE Zalman-ZM80D-HP+ZM-OP1 Western Digital-RAPTOR+SATA-200Gb Pioneer-108-Black Zalman-ZM-MFC1 Audigy-2-ZS)
Előre is köszönöm a segítséget!
üdv
Binsz -
Pontosabban - > Silentmaxx ST-11 pro
Nem találok itt a ph-án, ezzel kapcsolatban semmit -
Melyik a BEST, a házak terén?
Jól nézzen ki, halk is + vagy 3 fan is legyen benne... -
perempe
veterán
44,5 cm van a DVD elejétől a lap végéig. (Ez gyakorlatilag a hasznos hossz.) Ide kellene még 3-4 centi...
[Szerkesztve] -
perempe
veterán
A Codegen (6066) házam jó lenne, de 35 mm-rel hosszabb a HDD rack kerete a DVD meghajtóknál, és nem fér be bárhova.
A HDD-k szellőzése is jó legyen, ne kelljen farigcsálni.
Tudtok-e ajánlani ilyen igényekkel olcsóbb házat? -
Loretto
veterán
Bővebben: link
Ilyen felépítésű (nagyságú) házat keresgélek csak olcsóbban mint a csifi. Létezik valami ktghatékonyabb megoldás? -
Broome
csendes tag
Sziasztok, szeretném ha javasolnátok egy házat a köv. konfigurációhoz. ABIT AN8 Ultra, AMD3000+, 6600GT PCI-Ex, 2 vincseszter, 1 db CD-író, tvkártya.
Én ezt a házat néztem ki magamnak: Casetek 1026-13. Azt szeretném tudni, hogy elfér-e minden rendesen a házban (450x190x431).
Esetleg milyen más márkát+tipust javasoltok max.15000Ft-ig.
Ne kíméljetek a hozzászlásokkal. Előre is köszönöm. -
Catman
aktív tag
Sziasztok! Tanacsot szeretnek kerni toletek, ugyanis mar regota keresgelek kicsi hazakat, de nem sokat talaltam. Amihez kellene: microatx-es alaplap, 1 vinyo es egy dvd iro (plusz egyeb, semmi tulhajtas). A lenyeg az lenne, hogy minel kisebb legyen... Az eddigi legjobbnak tuno a chieftec ds-01w: Bővebben: link Tudnatok ehhez hasonlokat ajanlani? Es ezt a chieftec-et lehet valahol BP-en kapni?
-
Face8814
őstag
Szaisztok.
Sokat olvastam a Thermaltake Kandalf házról ( szinte csak jót az árán kívül ) de szeretnék személyes tapasztalatokat is hallani erről a tipusról. Gondolok itt arra hogy pl a hőmérséklet miképpen javul egy olcsóbb kategóriás ( gondolok itt 20k alatti tipusokra ) házal szemben, illetve javul e. Ezen kívül érdekelne még hogy felülete mennyire sérülékeny ( karc, festékkopás ...stb).
A válaszokat előre is köszi. -
Antibá
tag
Ház vásárlás elött állok és érdekelne pár ember tapasztalata a most kapható hangszigetelt,csendes házakról.Ilyenekre gondolok:Silentmaxx st 11 pro,Antec P- 180,Chieftec Dragon 901 noiseblocker,stb..Akinek ilyen háza van,vagy hasonló házat vett ossza meg velem a tapasztalatait.
-
bebean
aktív tag
üdv!
mATX-es, lehetőleg ''slim'' allo hazat keresek. (v. ''kocka'' is lehet) eddig csak modecomot talaltam (gaia), ami arban megfelelne (tap nelkül 8brutto) de közelebbről megneztem & nem tetszett igazan.
vkinek ötlete?
thx -
LLKobe
veterán
Tudom ajánlani a Casetek házakat. Nagyon jó minőségűek, és olcsók!
-
question man
tag
Ajánlanám mindsenki figyelmébe ''ismét'' a Cooler Master Stacker házat én meg vettem a magamét sajna magyarországon csak ezüst van de jó az is kitűnő szerelhetőség és variálhatóság kicsit zajosak az alapventik de piszok nagy teljesítményüek cserébe. Az ára az nagyon borsos 40 ropi de ha figyelmes vagy és ügyeskedsz kapható sulinetben is igaz ki kell érte perkálni 40-et
de vissza lehet igényelni a felét és mivel egy ilyen házat senki nem dob ki kb. 4 évig így megéri befektetni nekem jelenleg 4 üres hely van még benne kicsit megtömtem szegénykét bár így is szellős
-
Mania
senior tag
válasz
mitabrev #130 üzenetére
Hali!
Az ajánlatom Coolermaster Centurion 5
És így néz ki nálam:
Jah és táp nélkül Br. 13k
[Szerkesztve] -
mitabrev
csendes tag
Hello!
Nekem valami olyan ház kellene, ami elég tágas, fekete, jól szellőzik és nincsen rajta sok csilli-vili. Tud valaki ilyet? -
Looserke
őstag
Bocsánat...
Nem Silencer, hanem Silentium T1 és T2 -
Looserke
őstag
Én ezeket a házakat néztem ki magamnak. Mi a véleményetek ezekről?
Arctic Silencer T1
Arctic Silencer T2
450W-os (350W folyamatosan) Seasonic táppal szerelik.
bruttó 18K körüli az ára...
[Szerkesztve] -
norc
csendes tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek?
Mercury Topáz http://www.mercurycomputer.hu/topaz.html
Tud valaki valamit róla? Főleg a minőségéről? -
Syolase
csendes tag
Még mindig fennáll a kérdés
-
Syolase
csendes tag
Nekem egy olyan ház kellene, amelynek a legjobb a ''kis méret/sok venti'' aránya.
THX -
róland
veterán
Légkondicionált, 10 szobás, 5 hektáros park közepén álló, összkomfortos kúria. Na ezt el tudnám képzelni magamnak.
-
FishAir
senior tag
Sziasztok.
A segítségeteket kérném, mert már teljesen szétkerestem mindent és semmi siker. Olyan ház kellene nekem amiben
-nincsen táp
-felül, elől és hátul is van ventinek hely
-min. ~45cm magas
-és olyan 15k körül mozog árban
Előre is kösz. -
MAQ
csendes tag
Sajnos az előzetes hirekkel ellentétben táp nincs a házban
De nagyon király a ház.
Hátul egy 12 cm-s venti, elől egy 8 cm-s. Az egész eleje perforált. És egy vékony szürőszivaccsal van kibélelve, hogy ne szivja megát tele porral.
Az oldal lapon egy kör alakú szellőző tölcsérrel ! Valamint egy másik kb a videókari környékén, hogy az is kapjon friss levegőt.
A minőséget össze sem lehet vetni az olcsó (codegen és társai) házakkal.
Nekem nagyon tetszik
[Szerkesztve] -
gg72
veterán
Szia! Megkaptad a házat? Engem is nagyon érdekelne a dolog, egy helyen azt írják, hogy 350W-os tápegység is jár hozzá. Igaz lehet ez? A többi sulinetes cégnél ui. erről nincs infó...
Bővebben: link -
Gabocaa
csendes tag
Én esteleg tudok ebbe segíteni ha veszprémbe letudsz jönni mert én kedvezményesen vsárolok itt az egyik boltba és meg lehet rendelni! Most gondolom neked jó lenne egy szerver ház!?
-
szatocs
őstag
A kérdés adott... - milyen házat érdemes venni, ha jó szellőzést akarunk, feltétel a legalább egy 12 cm - es venti, nagy a helyigény, és nem ártana, ha alumíniumból lenne. Szóba jöhető márkák: Chieftec , CM , Casetek. Jól, és könnyen szerelhető ház kéne.
-
Mania
senior tag
válasz
dokesz007 #102 üzenetére
Centurion 5
Előnyök....
Jó szellőzés(perforált előlap)
Csavarmentes könnyű szerelhetőség(alaplap kivételével)
Nagyon halk ventillátorok,oldallapi szellőzők
Mosható porszűrő
Tágas(deluxe méretű alaplapok is bőven elférnek)
5 nagyhely
Hátrányok....
A ventiknél 2 eres kábel
Értékelés: Nekem nagyon tetszik -
gege71.hu
addikt
válasz
dokesz007 #106 üzenetére
A 3700 BQE tápját nem sokáig használtam mert rövid időn belül lecseréltem. 360W-os asszem 1 db 8-as ventivel ami a hőmérséklet függvényében változtatja fordulatszámát. Egyébként elég halk, olyan 7-est adnék ha pl a 10-es mondjuk a leghalkabb aktív hűtésű táp.
A 3000-es szvsz jobb vétel. A táp pedig megint csak igény kérdése. Kérdés mik a szempontok....?
Halkság, stabil feszek, ár, teljesítmény?
Nekem egy 550W-os NoiseBlocker táp van a gyári Antec helyett, előtte 420W-os Chieftec volt 2x8cm-es ventis de az hangos volt...és be is szart.(igen jól olvasod...egy chieftec is le tud seggelni!)
A NoiseBlockerben SX1-es 120-as venti van és atomhalk, nem árt a felfogatásoknál gumilapkákat behelyezni szereléskor, mert hajlamos néha be-be morogni/rezonálni, bár ez a legtöbb ventis tápra igaz. Tehát ha nem a suhogást hallja az ember akkor vmi rezonálást..de mondom gumialátétek és akkor az se lesz.
Ez az 550-es táp amiről regélek kb 22K áfásan, de úgy voltam vele...egye fene...megéri az árát...
Időnként rámjön az a fajta életszemlélet ha már napi 8 órában szántok akkor megérdemlem, hogy a hobbymhoz a legjobb cuccot vegyem(vagy legalábbas majdnem a legjobbat)...ha már ezt sem tehetném meg megette a fene az egészet...
TTS-nél érdeklődj jobb tápok, de akár egyéb házikó felől is.
Itt: Bővebben: linka topikja
Itt: Bővebben: link meg a boltja:
gege -
x_o_n
veterán
válasz
Dying Fetus #103 üzenetére
a thermaltake szellözése jobb
-
dokesz007
aktív tag
válasz
gege71.hu #105 üzenetére
Örülök, h írtál!!!
Régebben talán jan febr, beszéltünk már erről a házról, NA azóta nem tok dönteni, h melyik is lenne a nekem való, egy gondom van az antec házzal h csak 4 bővítő hely van benne...Eléggé fontos lenne az az 5. 5 ,25 hely
Nincs tápom, mert anno volt egy antec phantomom, de el kellett adnom sajna, nagyon hamar, így a lö fosé codegen táp nyaral most a hozzá való köntösben..
Azé gondóxom ennyit mert olyant szeretnék amit mondjuk egy 5-6 tudok használni(persz a kasznira gondoltam)...
Arra lennék még kíváncsi h a bqe3700-nak a tápja mennyire zajos?mondjuk 10 skálán és 10 a legcsendesebb(lehet mellette aludniis)...
Nem tom még örlődom egy kicsit és majd nagybüszkén bejelentem mire jutottam, addíg is várom minden javító célzatu hsz-et és persz mindenkiét aki úgy érzi érdemben tudna nekem segíteni bármely házzal kapcsolatban...
HM a 3000B-nek elég jó az ára, sőőőőt..., ehez viszont kellene egy táp is(12cm-s ventis), tudsz valami jót esetleg olyat amivel dolgod volt, jah és buta megjegyzés de halk legyen
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
válasz
dokesz007 #102 üzenetére
Nekem az Antec van amit legalul említesz a hsz-edben. ha nem kell táp akkor van a 3700BQE-nek egy táp nélküli és hangyányival szerintem jobb változata hisz van oldalt légtölcsére, ő az: Bővebben: link
A 3700-ast meg a 3000-est is szereltem már, kultúrált megoldásai vannak, külön kis rácsavarozható gumibakos HDD tartók vannak hozzá amit ezután csak a helyére pattintasz egy elegáns mozdulattal. Az optikai meghajtókhoz is van pánt amit azok oldalára kell csavarozni és eztán csak a helyére csúsztatni.
Hogy ne csak áriákat zengjek a negatívumok:
A gyári120-ass venti hátul(Antec) csak két eres így megszokott módokon nem potizható. Egyébként elég halk. Igaz én vettem 2 Noiseblocker SX2 Po ventit TTS-nél, azokat lehet szabályozni és ultrahalkak.
Se a 3700BQE-hez se a 3000B-hez nem adtak a dobozban használható leírást(van benne egy kis füzet de szart se ér)Pl jó lett volna ha elsőre jó helyre csavarozom a dvd író oldalára a sínszerű pántot és nem kell 2-3x ki be csavaroznom mire rájöttem hogy jó. Ez mondjuk kis gyakorlati érzékkel kitalálható, de futottam 1-2 kört míg ájöttem pontosan hova, melyik rögzítőlukba kapassam a csavart ami odafogja a pántokat.Mindenesetre idegesítő és szvsz egy ilyen cégtől kissé amatőr dolog.
Még vmi: kölcsonadtam vagy 2 hete a dvd íróm és elég nehezen tudtam a fészkéből kirángatni, ezért szerintem finoman érdemes a sínt picit beolajozni berakáskor, esetleges későbbi kiemelést megkönnyítendő.
AHDD-ket pikk pakk lehet ki be tolni, azzal semmi gond. Alapvetően meg vagyok elégedve a kuckóval. 10-es skálán kb 8,5-9est adnék neki a néhány apró szirszar miatt. -
LLKobe
veterán
Tudom ajánlani a Casetek házakat..
Olcsók és jó minőségűek! -
Dying Fetus
tag
szerintetek melyik ház a jobb a thermaltake armour vagy a cooler master stecker??
nem mintha mostanában vennék vmelyiket csak kérdezem
(majd talán év vége fele lesz vmelyik) -
dokesz007
aktív tag
Hy én most nagyon szenvedek, mert nem tudom melyik ház legyen végül..Az min h 12 cm venti meg min 5 5,25 hel legyen benne...
-CM centurion 5 15 pénz
- Sharkoon ház amiről most van cikk ez 21 pénz
-Chieftec BA-02 19 pénz
-TT Sopranos (amiben minden venti benne van) 21 pénz
Esetleg Antec BQE 3700
És nem tom melyik lenne jó, mert árban hasonlóak, majdnem mind azt tudja, hangyányi eltérés van köztük, így várnám a hozzászólásokat, CSAK OKOSAN KÉREM -
Én itt vettem.
Korrektek, és gyorsak voltak.
Szerintem ha kinézel egyet magadnak, meg tudják hozni.
Én is a nagykert hívtam előszőr, amelyik forgalmazza ezeket a termékeket, ők mondták, hogy csak viszonteladókat szolgálnak ki, és hogy ide jöjjek.
Egy nap alatt el is intézték a házat és a tápot, persze, lehet, hogy ami nincs az országban arra többet kell várni.
Egyébként a goglin lehet találni szinte mindegyik házról normális leírást, és képeket, több nézetből. -
Szia!
20cm mély, nekem minden kényelmesen elfér, 7700cu van benne, és még maradt hely ''bőven'' közte, és a táp között.
Hátúl van egy 12-es venti, elöl 2db 8-as egymás mellett, így az egyik tökéletesen hűti a vinyot a másik, pedig pont a chipset bordájára nyomja a hdd keret mellett, ami mellesleg kiszerelhető egyben, csavarhúzó nélkül. Így már kint belrakhatod a vinyót, aztán csak benyomod a helyére.
Egy 400-as superflower táp van benne, gyakorlatilag hangtalan.
A ház, a táp és a ventik nélkül, brutto 9.000.- forint körül volt. Valahol a XVI. kerületben vettem.
Silent blade ventiket tettem bele, előre csak be kell pattintani, és a porszűrő is könnyen kiszedhető, valamint a fő szempont ami miatt vettem, hogy remek az áramlás a házban, ami a perforált előlapnak is köszönhető.
Ha odateszem a kezem érezni ahogy szívja be a levegőt.
Ha nem gagyi ventiket raksz bele, mindezt alig hallhatóan teszi.
Ennyiért nagyon elégedett vagyok vele.
Megkeresem az üzletet ahol én vettem.
Belűlről ilyen:
[Szerkesztve] -
gyga
senior tag
válasz
antikomcsi #97 üzenetére
ezek a házak engem is érdekelnének ha jó árban vannak. hol lehet megvenni őket?
-
Vallon
tag
válasz
antikomcsi #97 üzenetére
Milyen a mélysége? A weboldalon zavarosan vannak leírva a dolgok!
-
Sziasztok!
Aki új házat szeretne, annak ajánlom alternatíva képpen a superflower házakat.
Nekem is van ilyen, és nagyon beválik. Ráadásul elég jó az ár/érték aránya.
Itt egy pár ház, nekem 561bk van.
Van hozzá sf táp is, nagyon halk, és e mellett jó minőségű is. -
gege71.hu
addikt
#80-at nézd még meg,
Árban kb ugyanannyi(tán 1-2K-val feljebb van), de szvsz egy fokkal elegánsabb.
Nekem is ilyen van csak még a táppal szerelt oldalt légtölcsér nélküli változata.
Azt 120-as nyílást mondjuk vágattam rá vízzel és csináltam rá magam légcsövet 50db-os dvd cakebox-ból:
120-as beömlőnyílás+ díszrács:
Ez meg a házi légtölcsér(a képemn még a 25 db-os cakebox ami nem hatékony, pontosabban inkább csak ront a légáramlási viszonyokon. Az 50db-os pompás!:
Mania
senior tag
válasz
dokesz007 #81 üzenetére
Hátul 12cm elöl 8cm.Mindkettő max. fordulaton megy de még igy is nyugodtan tudok aludni mellette(kb.1m-re van az ágytól).Holnap csinálok képeket és felrakom ide.
Ui:13k volt itt Zalában,szerintem BP-n ennél olcsóbban is találsz.Addig is Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Comm
senior tag
Nézd csak: árárhoz képest majdnem minden kritériumnak megfelel:
Pleas nézd meg mert laikus szemmel nézve szertem egész jó.
Mod: itt van még1 link: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
x_o_n
veterán
szerintem mindenképpen! nekem sincs kicsi de én még egyszámmal nagyobbat szeretnék és amit hiányolok hogy a táp fölött nincs venti pedig jó ez a chieftec csak ebben a nagyban nincs , csak az egy számmal nagyobb-ban.
figyelembe kell venni sok mindent legyen venti hely elöl-hátul oldalt és a táp felett, szerintem -
Comm
senior tag
Hi!
Kellene egy kis segítség.Két ház között vacilálok:
- AeroCool AeroEngine JR
- Raidmax Scorpio 868
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?Áruk szinte ugyanannyi
[Szerkesztve] -
Soja
aktív tag
Ha 12 cm-es ventikkel szerelhető házat kerestek, akkor tudom javasolni a mistral weboldalán is megtekinthető aerocool magic-3d házat. Vinyók előtt, táp alatt, és az oldallapon egyaránt 12 cm-es ventihely. Ráadásul nem is drága a mostani nagy házcsodákhoz képest, és jól is néz ki. Nekem valszeg ez lesz a következő házikóm...
Vagy itt is megnézhetitek. 1 gond van vele, így képről nézve kicsinek tűnik.
dokesz007
aktív tag
Hű azt nagyon megköszönném...
Igazábólmár nem nagyon foglalkozom a gépemmel, csak net eg filmezés, na meg munka(cad,pro-e)..
A történet az h éjjel is megy a gép, így passziválva lett a proci a vga és a hdd, de nyáron nem érzi jól magát a jelenlegi kis codegen házában, meg be is telt a 4 hely, így a kellene még egy 5,25 bővitő hely az új cuccnak...
Viszont kötöm az ebet a karóhoz mert 12cm-s ventikkel szerelhető házat szeretnék(lehet h rosszul gondolom de az talán halkabb ugyanakkora légszállítás mellett)...Ha nem jól tudom javíts ki nyugodtan
Ugy a te házadban is elöl és hátul is 12cm-s ventik vannak, de akkor a 8-cm-s minetk adták?
Jah hol vetted a házat, nem az ár miatt, csak mert ha jól tom boltonként változik, h mit tesznek a házba...
Szal a rizsa után olyan ház kell ami jól szellőzik, csini és nem kerül 30 rongyba, mert nekem annyit nem ér meg egy ház...
Mit jelent h perforált az eleje, ennyire süti vagyok asszem
Köszönöm az eddigi segítségedet, ha tudod a sunyidiszno@citrommail.hu -ra is elküldheted a képeket
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Ilyet de úgy ált. ANTEC házat senki sem ajánlott.
Íme az 1. hsz-nak minden tekintetben mesgfelelő kuckó és 20K alatt figyel azt ára. -
Mania
senior tag
válasz
dokesz007 #75 üzenetére
Nekem Centurion 5 van,és nagyon jó kis kuckó.Deluxe méretű lap,egyenlőre 2 optikai és 2 Hdd meghajtó van benne,és nem mondhatom hogy helyszűkében vagyok.Sokat nyom a latba hogy elöl teljesen perforált(mint a Stacker) és porszürővel van ellátva. Gyárilag jár hozzá 1db 12cm-es és 1db 8cm-es csendes cooler is.Ha gondolod teszek fel képeket.
-
MAQ
csendes tag
Az ASUS TA-212-ről van valakinek tapasztalata?
Elég jól néz ki, szerintem. 360W-s asus táp, és 12500 HUF a lord.hu-n.
vagy valami hasonló, hasonló vagy jobb árért????? -
deedee
őstag
hali!
eurocat házak mienek?egy ilyet akarnak most eladni nekem 7k-ért...Én pl még nem hallottam ezt a nevet...Tapasztalatok? -
dokesz007
aktív tag
Sziasztok, segítség kéne, ház és táp csere előtt állok, 1 komplett cucc, antec 3700bqe. 2 részenként, cm centurion 05 ház és coolink AP350X12N, árban ugyan ott van, de nem tom h melyik lenne jobb...
Van valaki OKOS aki érdemben tudna segíteni, előre is köszi -
Peet
senior tag
Miért van a Centurion elején kétoldalt az a rúd? Csicsa vagy ott lehet cipelni?
Létezik hozzá plexis oldallap?
Mellesleg a CoolerMaster elég igénytelen fogantyúkat tud csinálni az oldalsó lapokra. Behorpasztja a lemezt mint a régi házamnál.
Ennyiből már is jobb a Chieftech!
Hol lehet amugy olcsón Coolermaster házat venni idehaza? -
Mr_Vercetti
őstag
Hali! Én is most szeretnék venni új házat, csak nem tudom milyet kéne.Tudna valaki ajánlani valami jót 10-15000ft között? Mindenképp valami átlátszó kellene, jó táp nélkül is!
-
Troy.
addikt
hi.
én is szeretnék uj házat.. a mostani konfiguráciomnak... de késöbb a64 is belemenjen
őő lehessen bele rakni kieg. hűtőket, de amin fujja ki a levegőt az ne legyen szük !!
kb. 3-4 kieg. hűtőt lehessen bele rakni ..
szerk: van három db kieg hűtőm , legyen neki hely !!
[Szerkesztve] -
q13579
senior tag
válasz
beautifulmin #69 üzenetére
Azt nem tudom. A honlapján meg kellene nézni.
-
nekem Casetek CK-1020-5C -s házam van. Ajánlom mindenkinek.
5 db 5.25-ös hely, 2db 3,5-ös hely s 3 vinyó fér bele. Elöl és felül 8CM-es ventit lehet bele tenni, mig oldalra (2db) és hátra (1dB) 9,2-es ventik valók -
perempe
veterán
Fontos lenne még 3-4 centi hely a lap és a táp között, nagyobb processzorhűtő nem férne el.
Nekem az is szempont, hogy mennyi hely van a lap és a HDD-k között, a kábelek rálógnak a memóriákra.
A 4 db. 5,25''-ös helyből nem tudom bárhová berakni a rack-et, mert nem férne el az alaplaptól. Kb ennyi hiba jut eszembe a Codegen 6066 házamról. -
q13579
senior tag
válasz
beautifulmin #63 üzenetére
A TT Shark az olcsobb 5tel az Armour hoz képest. Vagy még többel. Ráadásul alapbol ugy van kialakitva hogy nem kell furogatni szerkeszgetnni, mert vízhűtés kombatibilis.
-
törölt tag
válasz
beautifulmin #60 üzenetére
Ízlés kérdése, nekem nagyon bejön: Hatalmas, tekintélyt sugárzó böszme, amelyben elfér majd a vízhűtés is, ráadásul nincs ajtaja.
Ha majd meglesz, átfestetem feketére, megy rá valamilyen jófajta, tartós, fényes lakk, kék neonok, baba lesz...
[Szerkesztve] -
q13579
senior tag
válasz
beautifulmin #61 üzenetére
Fogalmam sincs. De az armourt meg tod kapni 40-ért a pixmaniaban ugytudom. Legalábbis amikor én néztem eg honapja házat, akkor még annyi volt.
Én TT Sharkot vettem, mert nekem már kicsiit ''sok'' az armour. Nincs annyi vinyom hogy kelljen egy ekkora ház. Egyébként 5 ezer a kettö között a különbség. -
beautifulmin
aktív tag
Mennyiért lehet elnyomni egy eléggé használt zizon extreme-et?
[Szerkesztve] -
Korcsii
őstag
+1 szavazat TT Armor-ra. Én is ilyet akarok de még várok egy kicsit a teljes gépcseréig.
-
törölt tag
válasz
beautifulmin #56 üzenetére
S mit szólsz a CM Stacker-hez? Bővebben: link
Komoly ház, jó helyen kb. 38k az új ára. Én is ilyenre gyűjtök.(Többek között.)
-
beautifulmin
aktív tag
Áh akkor inkább megtartanám a mostanimat..
Az az igazság hogy nekem most egy nagyon komoly ház kell,még ha az ára ilyen magas akkor is!!
DE azért thx,és szép a házad,jó vétel volt..!!! -
Mania
senior tag
válasz
beautifulmin #54 üzenetére
Ehhez mit szólsz...én ma rendeltem meg 13k az ára
q13579
senior tag
válasz
beautifulmin #51 üzenetére
Ez pedig a Kandalf. Ez sem csúnya
q13579
senior tag
válasz
beautifulmin #51 üzenetére
Tessék
q13579
senior tag
válasz
beautifulmin #49 üzenetére
Mi között mi a különbség?
Egyébként nekem TT Shark van (ajtoval), de sztem nagyon jo a ház. Nincs 7 kilo sem és full aluminium, az elej pedig szálcsiszolt. De Ha ajto nékülit szeretnél venni akkor egyértelmióü sztem hogy Armour. Ugyancsak szálcsiszolt aluminium, nagyon szép. Kék LED az ezüst alun nagyon jol mutat. És nagyon jol szerelhetö Tehát TÖKÉLETES. Csak egy hibája van:: AZ ÁRA. De a minöséget meg kell fizetni -
q13579
senior tag
válasz
beautifulmin #45 üzenetére
Thermaltake Armour vagy a még klasszabb a Gandalf
-
beautifulmin
aktív tag
válasz
Printszkrín #46 üzenetére
DE ha leszereled akkor emg nagyon trágyán fog kinézni nemde?
DE tényleg mi a jó istennek raknak rá ajtót?
Vagy ha már raknak akkor legalább lenne szép plexi,áttetsző..!! -
Printszkrín
senior tag
válasz
beautifulmin #45 üzenetére
TT V2000A 8db venti, elöl szabályzókkal, plexi oldal, tiszta alu.
Az ajtó korunk népbetegsége. Én egyszerűen leszedtem. -
beautifulmin
aktív tag
Olyan kellene ami csendes és jól forgatja belül mégis a levegőt,de ne legyen elől ajtaja,és persez szép design legyen, és plexi oldalas!!
5let?
[Szerkesztve] -
beautifulmin
aktív tag
Senki nem foglalkozik a gépházakkal?
-
beautifulmin
aktív tag
válasz
Printszkrín #42 üzenetére
Jah thx..!!!
Igazad van kell mozognia a levegőnek de vannak olyan házak amiket a tt ugy hírdet hogy teljesen hanszigeteltek és majdnem semmi hangjuk nincs, annak ellenére, hogy vannak benne venitk..!!!
[Szerkesztve] -
Printszkrín
senior tag
válasz
beautifulmin #41 üzenetére
''Szigetel''? Hát azért mert vízhűtés, azért a levegőnek mozognia kell
a házban, különben az alaplap alkatrészei megsülnek.
Itt mindent megtalálsz ami a csöndes PC-hez kell. Bővebben: link -
beautifulmin
aktív tag
válasz
Printszkrín #40 üzenetére
Ez durva volt
Ugy értettem v.mi olyna ház kell ami nagyon jól szigetel -
Printszkrín
senior tag
válasz
beautifulmin #39 üzenetére
Akkor szedd ki a ventiket és add nekem!
-
beautifulmin
aktív tag
válasz
Printszkrín #38 üzenetére
jah és csend is fontos és vízhűtéssel lenne..!!!
-
Printszkrín
senior tag
válasz
beautifulmin #37 üzenetére
Hát ha nekem ennyi pénzem lenne házra, akkor Thermaltake.
Annyi féle van, hogy biztos találsz az izlésednek megfelelőt.
Van amelyikben nyolc venti van porszűrőkkel, tiszta alumínium,
a külső helyek mellett hat belső 3,5-ös hely és elég mély bármilyen
laphoz. -
beautifulmin
aktív tag
15-50 között milyen házat vegyek ami nem túl nagy,de jó!!??
Fontos a desing!! -
Sianis
addikt
Sziasztok!
Egy olyan olcsó házat keresnék, ami jó anyagból van, csavarmentesen is szerelhető, elöl két cm-es ventihely, hátul pedig teljesen mindegy milyen van, vagy 2 db 8cm-es. Vagy 1 db 12 cm-es. Modddingra kell, tehát inkább a külseje legyen szép, a beljesét majd én kipécizem...amíg el nem készül úgysem építem bele a masinát! És táp nem kell ha nem muszály.Előe is
-
TheEye
tag
Én is most vettem (tegnap) ilyen Chieftecet. Kicsit kellemetlenül érintett, hogy a sines-csavaros megoldás miatt a ventiszabályzóm használhatatlan ebben a házba, mivel csak pár centi hosszú, így nem pattan be a házba.
Ugye a 12eseken kívül minden venti 9.2-es? -
Trak
addikt
Nem, nekem a nagytesó van: BA-01B-B-B
De az LBX is nagyon jó. -
(Kolombusz)
veterán
A codegen házakat csak ajánlani tudom.
-
ALI_G
veterán
#17 20# ?
-
sabres
csendes tag
Van a Centurion5 ami elöl 8cm,hátul meg 12cm
és van a Centurion530 ami elől hátul 12cm-s
Utóbbit még nemnagyon láttam hazai kínálatban,viszont egy évfolyamtársam vett egy Centurion5-öst és meghallgattam,namost a gyári AMD hűtő a leghangosabb,én nemhallottam az első (8cm) venti hangját
De még nem a legsűrgősebb a ház vásárlás,méglevizsgázom pár tárgyból és nekiesek a vásárlásnak,lehethogy addigra az 530is megjelenik itthon
u.i.:vagy ha vki már tud itthoni boltban 530ast,ne tartsa magában -
gergod
tag
Nem elkeseríteni akarlak, mert iszonyat király a ház, barátnőm most vett egy Cavalier 3-at, ami csak az előlapjában különbözik, belsejében nem, tehát mondom egyszerűen álom az a ház ennyiért, 16k , csakhát a 530 Centurion-t is 8 cm-es venti hűti előről. De szerintem ha leszabályzod, akkor sem nem lesz vele semmi baj.
Leszabályozatlanul 31-35 fokos benne a maxtor 200Gb vinyója.
mod: jah, most látom rossz házat linkeltél, a 530-as tényleg 12 cm-es elöl is
[Szerkesztve] -
sabres
csendes tag
válasz
bagyulajuve #26 üzenetére
Ez nagyon szép és nagyon jó
nekem csak egy dolog miatt nem jó
előlapi ajtó nélküli házat keresek
eddig a Cooler Master Centurion 5 (Bővebben: link)
a befutó
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
Én most vettem egy ThermalTake SViking házat 2 db, az előlapon szabályozható 12cm-es ventivel, valamint plexi oldallappal. Szerszámok nélkül szerelhetők bele a cuccok (kiv. alaplap). Csak ajánlani tudom, 21450HUF pénzbe fáj egy ilyen.
A ventik elvileg 21db-esek és 1300-2800rpm között pörögnek.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Mennyi Neked a csend db-ben?
Mert nekem most a leghangosabb dolog a gépemben (a winyókon kívül) a 19db-es Glacialtech procihűtő.
A fentebb említett Chieftec ház nagy tesója van nekem, ebben 2 db 9.2-es venti hűti a winyókat. A hozzájuk adott ellenállásokkal le vannak szabályozva+még előlapi szabályzóval is, így semmit nem hallani belőlük, jóval 19 db alatt lehetnek, mert csak a procihűtőt hallom. Így persze kevesebb levegőt szállítanak, de a winyóknak még ez is bőven elég.
Szóval szerintem 9.2-es ventivel is lehet csendes házat összerakni. -
sabres
csendes tag
Cooler Master Centurion 5-el van vkinek vmilyen tapasztalata?az elülső venti az sajna csak 8cm-s a hátsó 12es.Bővebben: link
Kijött egy újabb Centurion abba elől hátul 12cm-s van ha jól emlékszem.
(Centurion 530 Bővebben: link ) <-ilyet lehet már itthon kapni?
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
de most komolyan, ezt felejtsük el, ti mit ajánlanátok?
-
ALI_G
veterán
válasz
canniball #19 üzenetére
Attól tartok, hogy ha megvenném akkor azzal jönne, hogy koppintom. Ha meg azt mondom neki, hogy én már fél éve kinéztem, csak mivel van egy házam amivel semmit se tudtam volna kezdeni, (meg nem is akartam költeni ilyenre) nem vettem meg. Aztán 1x csak közölte velem, hogy van egy marha jó ház amit ő kinézett, és holnap megy megveszi sulinetre. Kérdem milyen házat néztél? Közli, hogy ilyet. Na akkor nem mondtam el neki ezt, mert hát ugye minek, meg nem változtatott volna semmin. Mostmeg pff, nem tudom mit venni, mert sokkal drágábbak a hasonlóan tetsző házak (legalább is amiket eddig néztem, találtam).
még tudnék mit hozzáfűzni, de nem teszem
-
ALI_G
veterán
Nekem is kéne egy jó kis ház. Ott van a Casetek 1016 ami marha jó választás lenne, és már kicsit régebben kinéztem magamnak...olcsó, van benn minőség is, olcsó (vagy ezt már mondtam?
), csak hát albitársam pont olyat vett nemrég (1 hónapja), és azért csak nem kéne ugyanolyat venni...vagy mégis? Egy kis help kéne, mit vegyek Casetek 1016 színvonalban, dizájnvonalban?
-
canniball
nagyúr
Az általad belinkelt ház méretei: 470x 205x 430mm(DxWxH), a nagytornyok méretei: 470x 205x 670mm(DxWxH). Tehát ugyanolyan méretekkel rendelkeznek, csak a magasságuk más!
(Félre ne érts, nem a Dragon házak ellen van kifogásom, nekem is az van Bővebben: link, de ha egyszer ez kicsi számára, akkor szerintem felesleges ilyet ajánlani.) -
ISZOLE
senior tag
Pl. ilyent:
csudri
őstag
up
-
csudri
őstag
Up!
Én már napok óta csak a hivatalos oldalakat és az árlitákat böngészem, valaki segítsen már! -
csudri
őstag
Nem akartam új topikot nyitni, úgyhogy gondoltam keresek egy régit.
Szóval, ajánljatok nekem légyszi olyan midi-tornyot, amiben legalább 3, de inkább 4 nagy hely van és belefél legalább 3-4 vinyó. Fontos lenne, hogy elől is és hátul is 12centis ventit lehessen bele rakni (lásd Casetek 1026-9B, csak persze itthon nem lehet kapni, miért is lehetne kapni normális házat), mert csendet szeretnék! Csilivili ilyen-olyan led nem kell, tápom van, úgyhogy csak ház. Max. 20K-m van rá. Valakinek ötlet?
Ja és még valami! Rendesen elférjenek benne a vinyókábelek, ugyanis a mostani Dragon nagytornyomban alig férnek el a vinyók a vidkaritól (pedig csak egy 9600XT, nem is valami überállat Gef6-os). Úgyhogy a ház legyen jó mély! THX! -
crab
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Windows 11
- Star Wars rajongók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- Zalman ZM600-LX 600W tápegység, hatásfok: 84%
- Corsair iCUE QL120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- NZXT RGB & Fan Controller - AC-CRFR0-B1-6 RGB INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX XT 2029.11 ig alza gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest