Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • schawo

    titán

    válasz qpakcovboy #24238 üzenetére

    Minden objektívnek megvan a maga haszna. Én használok Oly 14-42 II-t, nem rossz obi egyáltalán, a kitobik között egész jó képminőséget hoz, dslr szinten is.

    Azért adják el a kiteket, mert ezek olcsó, egyszerű, belépő objektívek, és mégis működik velük a fényképezőgép. Ha valakinek jobb képminőség kell, vegyen jobb objektívet. Ahogy láttam korábban is megtetted, a 35/1,8 egy jó belépő a minőségi objektívek világába. MFT-re Oly 45/1,8, Oly 25/1,8, Pana 20/1,7, Pana 14/2,5 azok az objektívek, amik (legalább használtan) jó áron hozzáférhetők, és jó képminőséggel rendelkeznek.

    Itt jön elő a tegnapi (tegnapelőtti) téma, miszerint a MILC nem azért jó mert olcsó (nem kell hozzá jó objektív, hogy jó képet csináljon :F), hanem mert könnyen hordozható. Ha valaki az olcsósága miatt akar ilyet, az vakvágányra fut.

    De ha esetleg venni akarsz valamit, előtte jelezd itt a fórumon, és legalább a veszélyekre megkapod a figyelmeztetést. Mert ha előre szólsz, hogy egy 35/1,8-at szeretnél lecserélni egy mezei kitobira, már a vétel előtt lebeszéltek volna róla.

    (#24241) qpakcovboy
    Porszem az obi képminőségére nincs semmilyen hatással, nem jelenik meg a képen.

    [ Szerkesztve ]

    evDirect villanyautós töltőhálózat

Új hozzászólás Aktív témák