Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz rudeee #22510 üzenetére

    "A Panasonic DMC-G6 számomra mennyire lenne jó választás? Van rajta auto mód ha arra lenne szükségem?"

    A G6 egy nagyon jó gép, de érdemes RAW-ot használni ha mindent ki akarsz hozni belőle (ez mondjuk szerintem a Canon-Nikon vonalra is igaz, ők sem világelsők JPEG minőségben). Videója meg egyszerűen mesés (sokan csak videózni vásárolják).

    "Olvastam hogy a Canon 700D esetében az AF segédfényt a felnyíló vaku "villogása szolgáltatja", ez valóban így van? A használat során ez mennyire zavaró?"

    Pont ugyan annyira, mint a normál segédfény. Ez is telibe villantja a célpontot, hogy kapaszkodót találjon. Szerintem mindegy milyen megoldást használ egy kamera, zavarónak mindkettő zavaró, leginkább az alany számára.

    "Lehet tudni hogy milyen felbontású és minőségű a 700D és a D5200 EVF-e? Nem nagyon írjnak sehol a minőségről csak a hátsó kijelzőt reklámozzák."

    Nincs is mit reklámozni ezen. A 700D-ben és D5200-ban nem EVF, hanem OVF, tehát optikai kereső van. A tükörnek a képét látod benne, ezért nem lehet felbontásról beszélni.

    "A Pentax-K50 és Pana G6 modellt hol lehet kézbe venni?"

    Panát szerintem bármilyen Media Marktban, de Pentax csak a fotós kereskedésekben lesz (MM nem is forgalmazza). Fotoplus a hazai márkaképviselet, így az ő bemutatótermükben 100%, hogy lesz. Másokat érdemes felhívni emiatt ha mondjuk azok közelebb vannak.

Új hozzászólás Aktív témák