Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
A topic betelt folytatás itt: [link]
-
Dumb
senior tag
Jeges utak + amerikaiak. Azt hiszem ez a mostani ítéletidő odaát. 2 nap alatt 185.000-en nézték ezt meg
[link]
-
TexT-BoY
addikt
igen a havassy mühelye.. de ő rendes is volt.. A miki volt némiképp gerinctelen.. közölte hogy kész az autó de majd a fokolokereket otthon kéne behangolni.. haver majdnem szétrobbant amikor ezt igy előadta a miki.. aztán a havassy vissza adta a kest stb... De tény hogy ők a ladához értenek.. semmi máshoz
-
TexT-BoY
addikt
meghalt 20percel ezelött a Ptrelude motorja.. tegnap voltuink vele padon jolmegpörgették a havasiék de elrontottak valamit mert 180lo-t igértek nagytengelyel és 110lett.. kicsit mi is megpiszkáltuk és ujramértünk--> 130lo. Aztán ma volt haver a havasinál hogy most akkor vagy lesz 180lo vagy adja vissza a kest.. vissza is jött a pénz... Aztán hazafele érezhetően gyengült az autó és amikor a kapuba álva pörgette egy picit haver akkor nagy csörgés melett elszált a motor.. A dolog pikantériája hogy az autóra most lett ráköltve böven 500.000felett (gumik, futomü, szélvédő stbstb.) és most sehova nem mozdul pedig már lepacsiztuk hogy holnap belekerül a vasba egy ODB1
-
szatocs
őstag
válasz
fokukac #4996 üzenetére
A Legend hátulja fényévekkel gyönyörűbb, de a ''szeme'' tényleg hasonlít
Meg persze a Legend úgy ahogy van a legszebb a kategóriában. Az egész autóban egyetlen fájó pontom a manuál váltó hiánya. De abban a kategóriában a nagyurak már nem szeretnek váltani, elkényelmesednek. -
fokukac
nagyúr
új mercedes C-osztály
[link]
csak nekem tűnik úgy, hogy kicsit hasonlít a Legendre? -
dragonfx
veterán
Mondjuk ez igaz(ezért nem érdekel a fikázás hogy 4hengeres bmw mert ha M-packetes lesz,hamm köhömm.....hát igen
) ezt kihagytam a szórásból, de mondjuka cikkbe nem is kinézetét kritizálták, ami még szerintem sem túl jó.
Mondjuk ezek után érdekes hogy vajon az M1be milyne motrot fognak rakni, tán az x5 4.8asát?..Vagy tán nem is lesz M1 soha csak kamu volt és alias 135=M1
-
Notes
senior tag
Az a helyzet, hogy a sportosság fogalma a hétköznapokban kissé átértékelődik. Senki nem használja ki nap mint nap 100-ra a 6 másodpercet. Ellenben sokat számít, hogy néz ki az autónk mikor odamegyünk hozzá a parkolóban. Ebben szerintem egy Mustang többet nyújt mint egy 1-es BMW.
-
dragonfx
veterán
''de a kritikusok szerint a típusváltozat nem keltett eléggé sportos benyomást''
Seggek, akinek nem elég vazz 265 ló az húzz fel magát..6 sec alatt van 100on és nekik nem elég sportos, ha kikapcsolja a kipörgéses szarságokat szanaszét dobja magát hátúl ez tuti.
Jó persze megbocsájtok nekik, b***m amerikaik kritikája.
A legnagyobb vicc hogy ez 135 odabaxxa szinte az összes fordot, még a mustangot is.De majd erre kitalálják, de a mustang az úgy volt hogy.... -
Dumb
senior tag
Promóciós anyag: [link]
-
Dumb
senior tag
Itt meg egy apró példa a sperr-diffi létjogosultságára. Már a 130i-be berakhatták volna
[link]
[Szerkesztve] -
Dumb
senior tag
Első női tulajtól eladó...
- Parkolás: [link]
-
Integra
titán
mondom hogy érik a toyota minőségbiztosítási buktája...
[link] -
fokukac
nagyúr
Új Suzuki-modell Esztergomból - Japánból érkezik az SX4 limuzin
[link] -
Rick4
félisten
kétmagos processzor hajtja a gépet
: [link]..Chevrolet Lumina /V6 Twin Dual Core/
-
Dr. Ernő
tag
Gyűjtőknek
(Alkalmi vétel)
[link] -
Rick4
félisten
-
-
Palkó
tag
Subaru Forester, vagy Outback...
Ámbár ezt már Integrával megtárgyaltuk, vagy fél éve.
Ne feledjétek, a Subarunál a legnagyobb a márkahűség! Talán nem véletlenül....
Persze, vannak még jó autók, de nálam ez a nyerő.
[Szerkesztve] -
-
BlacKSouL
addikt
-
Száni
tag
Mármint hogy megcsúszott a kezed a billentyűn és azt akartad írni, hogy mennyivel szebb ez a Civic mint egy Jazz
. A Jazz kb. édibédi, ennek meg van stílusa, nem úgy mint a legtöbb magyar autóvásárlónak
Az mondjuk igaz, hogy hüleség volt 1.4-es mocival. 1.8-al próbáltam, az már bőven elég.
[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
válasz
YouCanCANON #4951 üzenetére
szép menet volt
van pár barom 5 perc alatt, 4:40-nél a gyökér astrás a keletinél, ott visong mögötte a mentő a hülye meg a féket tapossa
(bezzeg ha az ő gyereke lenne a mentőben) -
fokukac
nagyúr
hehe : ''Lóból is megárt a sok''
[link] -
Dumb
senior tag
válasz
YouCanCANON #4951 üzenetére
Amikor beszól, sztem igaza volt, miért nem húzódnak le rendesen, időben?
-
YouCanCANON
aktív tag
gyári mentőautót... az nagyon vagány, új Mercedes Sprinter gyárilag kialakitva... cdi dízel, bixenon, adaptiv esp, asr, abs... fényhiddal, stroboszkóppal... azzal lehet vakítani
...eehehehehhe, Niiinoooooooooniiiiiiiii ja és persze, bőgetővel, amivel a rendőrök ijjesztgetik a balfasz autósokat [link] -
Dumb
senior tag
Régi Corolla vélemény: [link]
-
tbs
addikt
Szerintem szép... -> [link]
-
Integra
titán
válasz
Aladdin #4937 üzenetére
na mondjuk ez is igaz
de az rl/legend v6-os motor ahogy a tl is az. lehet hogy nem is kompatibilis sehogy sem az az automata váltó
de a piac miatt biztosra veszem hogy a 8gen accorba belevernek már egy szekvenciális 6ost.
kár hogy nem dsg féle lesz, csak hagyományos
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Viszlát #4918 üzenetére
szerintem a hondának egyáltalán nem kell a német féle legopiacra hasonlítania.
én legalábbis nem örülnék neki.
a következő dízelük egy 3.0 V6 lesz, abban azért valszeg lesz dögivel nyomaték, mert a mostani 2.2-est csak überelheti minden téren, az már 3gen rendszer lesz gyaníthatólag.
csak remélem a bosch cuccot vágják ki és térnek vissza denso-ra.. -
Integra
titán
válasz
dragonfx #4898 üzenetére
ha majd lesz itthon és megkapom tesztre, biztosan. de amúgy meg nem érdekelnek a fószvágenek, volt már elég dolgom velük.
az új lancer evora várok....
traktor motorok meg amúgy sem érdekelnek igazán
ha pedig már környezetbarát autó, akkor civic gx....
hazamész, rácsatlakoztatod a házi gázvezetékre egy speckó, az autóhoz kapott honda szabadalmaztatott gáztartályon/tisztítón keresztül, otthonról, a fűtési, konyhai gázzal tankolod, a létező legtisztább belső égésű autó és még csak benzinkúthoz se kell soha járnod
[Szerkesztve] -
FefeeX
veterán
válasz
BlacKSouL #4927 üzenetére
Accord sztem nagyobb kasztni mint Octavia... És nincs belőle 83 lovas. A 2ezres benzines a legkisebb 155 pacival... Nekem mondjuk a 2.2 TurboDiesel jött be. Volt hozzá szerencsém, és eszméletlenül szaggatja a betont... Ha lenne rá 8 millióm, vinném max felszereltséggel, R-Type-al... Vagy S-type-al... az milyen jól néz ki... Szóval érzésem szerint jobban húz, mint a Passat 2.0 PDTDI, ami asszem 135 pacis... 330NM ha minden igaz... vagy akörül, már régen vezettem...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
hobizoli #4926 üzenetére
Octaviánál nem ezt róják fel pont? Hogy az 1.6-os motorral csak olyan lendületes mint nagyanyám a két bottal? És az Accordé sem sokkal kisebb kasztni mint az Oki. 2 alatti dizel meg szintén zenész sztem.
De cáfoljatok nyugodtan.
Ja, és nem Accordról volt szó? Abban van 83 lovas motor? -
tbs
addikt
-
dragonfx
veterán
Itt a tökéletes autó, Bp.re, könnyű parkolás, alacsony fogyasztás, és már a kátyú sem akadály
[link]
-
Viszlát
addikt
válasz
Integra #4892 üzenetére
Szomorú. Már alapvetően az is, hogy egy ilyen kategóriájú autót mindössze három motorral dobnak piacra. Jó-jó, tudom, ez három igencsak kiváló motor, de akkor is. Egy szir-szar corsához több választási lehetőség van...
Asszem írok a Hondának, hogy gondolkodjanak elEgyébként is az a 340 Nm nem olyan vészesen nagy nyomaték manapság már... Mindenesetre, mérges vagyok
-
lenox
veterán
Sztem felesleges ujra felhozni a szennyezes temajat, mindig az volt a konkluzio, hogy egyik egyikbol, masik masikbol bocsajt ki tobbet, hogy melyik a karosabb, azt ma 100% biztonsaggal senki nem tudja megmondani, majd 1000 ev mulva meglatjuk. Szal nem ezen mulik.
-
fokukac
nagyúr
válasz
dabadab #4903 üzenetére
Te keversz valamit vmivel.
Ami nehezebb a levegőnél, az a CO2, így az lefelé száll, és a pincékben pl. felhalmozódhat, amikor forr a must. Minden évben meghalnak néhányan így.
a CO pont egy oxigénmolekulával könnyebb, mint a CO2, és nem nehezebb, mint a levegő, lévén, hogy a CO tömege 12+16 = 28,
az O2 (a légkör 21%-a) tömege 2x16=32,
az N2-é pedig 2x14=28 (ez a légkör 78%-a)
a CO veszélyessége szimplán az, hogy mérgező. -
dabadab
titán
Szerintem kevered a CO-t a CO2-vel.
A CO a levegonel nehezebb, osszegyulik es baromi mergezo. Mo-n rendszeresen halnak meg nepek CO mergezesben, par napja pl egy hazban a tulajdonos mellett a gazszerelo is, de
A dizelek szinte semennyi CO-t nem termelnek (es CO2-bol is ugy 20%-kal kevesebbet, mint a benzines gepek), ezzel szemben a klasszikus zartgarazsos-jaromotoros ongyilkossagnal a CO hat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Motoros topic
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro