Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hmmm1

    aktív tag

    Nagyon szépen köszi a válaszokat mindenkinek, s hogy többen így vették a fáradtságot és elolvastátok a sok rizsát amit írtam : )
    Ma szétnézek akkor a kicsit jobb minőségebbű Gamer elnevezésű lapok táján, hátha tényleg megéri azt a felárat, hiszen akkor tökmindegy a névbeli elnevezés, inkább az anyagok, jobb kondik stb. miatt és persze reklám kapta az elnevezést. Ergo nem muszáj kocka gamernek lenni hogy ilyet vegyen az ember. Szal ha valaki megkérdezné milyen alaplapom van, hát xy Gamer. Jó de én kb évente ha pár játékot ha tolnék és közhelyesnek érzem a megnevezést, attól még talán lehetne ilyen lapot venni :)

    Ja, Asus lapoknál reklámozzák be az 5X-ös védelmet. wtf?: D Na de hogy az alkatrészek 7000+ órát azért bírnak.
    Most elosztottam 24-el a 7 ezret, aztán felszoroztam kettővel és gyakorlatilag 2 év, ha napi szinten sokat megy a gép. Csak 2 év ne már. Azért bebaszna ha 2 év után lehet kukázni az alaplapot (jó nem valószínű) Ez a gép ami most van, hát van vagy 10 éves a lap benne, szinte ütve vágva volt, de még megyeget. S azért jó ha tényleg időtállóak.
    És az jó, hogy mekkora különbség lehet tényleg a felhasznált anyagok, minőség tekintetében az újak és ezen alaplap közt. És a kondik nincsennek felpúposodva vagy megfolyva rajta itt sem.

    Ami kicsit még fájó pont lehet, hogy egyre többet látom hogy sokaknak már jóval 1600-as feletti ramok van és ilyet vesznek. De ha jól tudom az említett proci(k) csak 1600-ig támogatják a ramot és DDR4 kilőve :/ Ha nem tévedek.
    Azért úgy számolok hogy még játékra is jópár évet ki kell bírnia, a proci, ramnak, alaplapnak... manapság leginkább a VGA cserélődik. Multimédiára meg "úgyis" atom lesz sok évig, mert ha nem akkor bele is húzhatja a f.-át :D
    :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák