hali!
egy Gigabyte EP35-DS3-at vagy inkább egy ASUS P5W DH Deluxe-ot érni meg jobban megvenni?

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
(baphomet)
(kvázi-tag)

sgergi
(PH! kedvence)
Attól függ milyen procihoz, kell-e a cf? Ha 2 magos proci lesz, cf nem kell, akkor szerintem jobb a ds3, újabb chipset, ráadásul olcsóbb is.

sgergi
(PH! kedvence)
Gigabyte p35-ds4. Bár az 550-es fsb nem kevés. Viszont e8400 esetén 9x-es szorzó van.
ha nem vagy hardcore tuningos akkor a ds3.
ha igen akkor ds3p.
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

nygma
(PH! kedvence)
Gigabyte P35 DS4... 

(
)
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

nygma
(PH! kedvence)
Gigabyte P35 DS3P...
Vagy Gigabyte P35 DS3R... 

(baphomet)
(kvázi-tag)
C2D E6400-em van...
a Gigabyte-ot pedig cserélném az ASUS-ra, megérné?

ds3at ne cseréld sztem semmire.
abba a kategóriába azaz 1ik legjobb. persze ha drágább kategoriába akarsz beruházni akkor talán, de én akkorsem asust vennék.

nygma
(PH! kedvence)
Igen,egy 40-50k-os körüli Asus-ra megérné... 
Egyébként nem... 

(baphomet)
(kvázi-tag)
nagyon köszi a segítséget...

9x500 is megteszi
Asus-ok közül vmelyik? Ilyen p5k pro, p5k-e, p5k premium? Maximus, striker?
[ Szerkesztve ]

nike_
(PH! kedvence)
Maximus Formula ha DDR2,
Maximus Extreme ha DDR3 kell.
Egyébként 9x500 (4500) több, mint 8x550 (4400).. 
Tehát döntsd el melyik inkább.
[ Szerkesztve ]
p5k pro, p5k-e, p5k premium?
Ezek nagyon gagyik? Egy P35-DS3L-röl váltanék ha váltanék

nygma
(PH! kedvence)
Mernnyit szánsz maximum a lapra?
én asust nem vennék, de ez Én személyes véleményem
vegyél DFI Blood Iron-t 24k postával
[ Szerkesztve ]
-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

Andrewhouse
(fanatikus tag)
Asus p5k sériát én se vennék, elég sok a problem vele, mellesleg Gigának sok jobb a Supportja sőt szerintem most a legjobb akkor én is azt mondom inkább DFI vagy valami felső kategóriás Giga jó választás lehet!
[ Szerkesztve ]
Gigabyte P35C-DS3R 1.1 REV F11 BIOS, INTEL C2D E6550, EVGA 8800GTX, 4*1GB Geil Value, FSP400PNF, HP IPAQ914C, SANSACLIP
Mindenkinek köszi az eddigi válaszokat.
Olyan max 40k a plafon amit erre szánnék, de egyenlöre nem feltétlenül akarom lecserélni a lapomat, csak tájékozodok. Giga P35-DS3L-em van most. Tuning terén elég jol birja a tempot, csak idegesitö dolgai vannak, sokat kell szenvedni, hogy feljebb tornásszam a procit(Exxx). Q6600-ról meg nem is beszélek, P5K-E-ben ment 3700 felett egy proci, nálam meg 3300 volt a plafon
Sok tesztben azt olvastam, hog Asus-al nagyobb léptekben lehet haladni és könnyebb stabillá tenni a procit mint gigában. Végülis maradhatna ez a lap is, csak nem hiszem, hogy egy E8400at 4500on meg tudnék vele fogni 24/7-ben(persze sok mulik a procin is).
Amiket nézegettem az p35-ds4, asus p5k premium-deluxe
Mondjuk lehet meg kéne várni aíg jobban lemegy a ddr3 ára és akkor ASUS P5E3 Deluxe vagy vmi ilyesmi 
sziasztok!
milyen lapot ajánlotok egy E8400-hoz és 2db 9600GT-hez. húzva lesz persze.
válaszokat előre is köszi 
kb 35k-ig érdekel a lap 
[ Szerkesztve ]
pokol ura felhasználónak 25 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! ( Üzletszabályzatom: http://href.hu/x/c0wr ) Vasárnap senkinek nem veszem fel a telefont!!!

nygma
(PH! kedvence)
SLI miatt kell ezt ajánlanom,egyébként egy P35 chipsetes lap jobban menne az E8400-hoz...
pl melyik? csak ne gigát mondj, mert arról váltanék
kösz 
pokol ura felhasználónak 25 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! ( Üzletszabályzatom: http://href.hu/x/c0wr ) Vasárnap senkinek nem veszem fel a telefont!!!

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Talán egy 9800gtx-l jobban járnál.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
ok de a lap mi legyen?
esetleg DFI blood iron...

sgergi
(PH! kedvence)
[link], vagy, amit nygma írt.
(#8026) FireKeeper válasza FireKeeper (#8024) üzenetére
jah, azt nem is láttam hogy sli-s kell, bocs

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Lap? Bármi.
Én nv chipes lapot nem vennék. Az sli is szvsz felesleges, mert a a gtx hozza azt a teljesítményt. DFI DK P35-T2RS 29k nándika barátomnál [link]. Esetleg a blood ha az jobban tetszik (tesztek alapján).
Zé mester írásait olvasva a dfi-ről inkább kihagynám. a giga nagyon dropol, asus bugos, nincs egy jó lap se amire azt mondom h ez kell 

nygma
(PH! kedvence)
Szvsz vegyél egy 8800 GTS 512mb-ot és hagyd az SLI-t... 
a lappal van a bibi 
ha giga lap akkor melyik?
- Alaplap LGA-775 Gigabyte GA-EP35-DS3 Rev 2.1 3 év gar: 18.990,-
- Alaplap LGA-775 Gigabyte GA-EP35C-DS3R DDR2/DDR3 3 év gar: 21.500,-
- Alaplap LGA-775 Gigabyte GA-P35-DS3R Rev 2.1 3 év gar: 21.500,-
- Alaplap LGA-775 Gigabyte GA-P35-DS3P Rev 2.1 3 év gar: 25.500,-
- Alaplap LGA-775 Gigabyte GA-P35-DS4 Rev 2.1 3 év gar: 28.990,-
- Alaplap LGA-775 Gigabyte GA-EX38-DS4 3 év gar: 35.500,-
- Alaplap LGA-775 Gigabyte GA-X38-DS4 3 év gar: 36.990,-
- Alaplap LGA-775 Gigabyte GA-X38-DS5 3 év gar: 41.990,-
- Alaplap LGA-775 Gigabyte GA-X48-DQ6 3 év gar: 50.990,-
köszi 
u.i.: de olyan kéne ami nem dropol nagyon 
[ Szerkesztve ]

dics
(újonc)
Hali!
Alaplapot szeretnék cserélni. Tuningra kellene ... (e2160-hoz)
Melyiket ajánlanátok inkább ?
Gigabyte GA-P35-DS3 /iP35/ vagy esetleg...
Gigabyte GA-N650SLI-DS4/nForce650/
Kb. 1 árkategória néhány ezer ft a különbség 
Válaszotokat előre is köszönöm 

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Mi a baj a dfi lapokkal? Az sli-nél meg van jobb megoldás olcsón. Írták is előttem.
dics:mi van most? Mennyit szeretnél költeni?
[ Szerkesztve ]

nygma
(PH! kedvence)
Ezek közül egyik sem SLI-s lap... 
Vagy akkor most az SLI-ről lemondtál?
dics: Gigabyte P35 DS3 jó választás... 

Genji
(senior tag)
GA-P35-DS3 
•♥•.¸¸.♫♫•♥•♫.•♥•.¸¸.♫♫•♥•♫.•♥•.¸¸.♫♫•♥•♫.•♥•.¸¸.♫♫•♥•♫.•♥•.¸¸.♫♫•♥•♫

dave93
(őstag)
még egy voks P35-DS3 ra. világbajnok lap 

dics
(újonc)
És egyébként a DS3L mennyiben különbözik a DS3-tól ?
Csak mert jóval olcsóbb és nemtudom megéri-e a különbséget 
idézet zé mestertől :
"amikor nekem szarakodott az összes Wolf Ready-s bioszt kipróbáltam de egyikkel se lett semmi különös 
aztán valamitől megjavult, de meg nem mondom mitől 
de sok sikert
nekem most magáhoztért megint. tegnap még szivatott.
tegnap 9,5x400 is elérhetelen volt, ma meg E8500@9,5x495 --> 4702MHz
"
csak ennyi a baja, ilyenekkel nem szeretnék játszadozni, h hol jó hol nem.
stabil megbízható lap kell, ami nem dropol. ez nagy kérés?
ha lenne lehetőségem próbálgatni lapokat megtenném . de nincs. ezért kértem h segítsetek. 

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Szar bios bármelyik lapnál előfordul
A giga ds4-s lapjai elég jók, (valaki írta csak már nem tudom ki). A drop miatt választotta és egy q6600-t hajtott vele. Nézz szét a megfelelő totyikba.
"miért van az hogy ha 1.3V-t probálnék adni biosban akkor nem indul el a gép? 1xerűen kikapcsolja magát miután bekapcsolom."
"DFI hülyeség.
néha előjön az ilyen hülyeség, nemtom miért. vagy a hold állásra alergiás. vagy frontérzékeny vagy nem tom mivan."
remélem ennyi érv elég? 
sztem Gorneck írta.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Lehet. Zaklasd nyugodtan. Úgy is nagy tudora ennek. 

dave93
(őstag)
bútított verzió, szerintem mindenképpen a sima DS3-at vedd, az L verziók elég rendesen bútítva vannak, ezért is olcsóbb

hunfatal
(PH! nagyúr)
Sziasztok! Tudom hogy nem vág teljesen a témába, mert nem az arról kérdezek, de az ASROCKon kívül gyártott még valamelyik cég olyan alaplapot ami hybrid? (S775, AGP, DDR1/DDR2, bár a DDR1 nem olyan fontos).
Vagy nem muszáj hogy hybrid legyen, de létezik olyan alaplap, amin AGP van PCIE helyett (DDR1 v DDR2 az mindegy) de S775ös? A válaszokat előre is köszi

nygma
(PH! kedvence)
Hirtelen ez a kettő jutott eszembe:
-MSI PM8M3-V S775 DDR1 AGP
-Asus P5VDC-MX AGP

hunfatal
(PH! nagyúr)
Köszi

Steve-0
(őstag)
ASROCK s775 4Core1600Twins-P35
Gigabyte s775 GA-P35-S3G kicsit drágább
a kettő közül melyik éri meg jobban?
tuning késöbb lenne
| Magyar-Német fordítást vállalok! | blogom: http://human-after-all.tumblr.com |

sgergi
(PH! kedvence)
Gigabyte

nygma
(PH! kedvence)
Gigabyte... 

dave93
(őstag)
Még egy voks Gigára! (ismét)