Sajnos, mivel ezek a lapok még nem lehetnek 5 évesek, így ezt illetően senkinek sincs tapasztalata, amúgy általánosságban semmivel sem megbízhatatlanabb mint az ASUS.
[ Szerkesztve ]

Sajnos, mivel ezek a lapok még nem lehetnek 5 évesek, így ezt illetően senkinek sincs tapasztalata, amúgy általánosságban semmivel sem megbízhatatlanabb mint az ASUS.
[ Szerkesztve ]
Nekem a 965P-S3 -al soha nem volt bajom de ha ujjan veszed ugy is kapsz rá 3 év garit szóval nem kell parázni 

Koszi an infot.
Gigabyte GA-P35-DS3L 1333 FSB SATA2, GLan, 3 év garancia: 19.5k vagy a
- Gigabyte GA-P35-DS3 1333 FSB SATA2, GLan, 3 év garancia: 21.5k
De szerintem inkább a ds3-at vegyed, megéri!!! !
Bár vehetsz gyengébbet is amit fentebb ajánlottak ha nem nagyon tuningolsz.
[ Szerkesztve ]
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...

A BIOS-t nem lehet XP rendszer alól frissíteni? Kösz a választ.

van mód win alól biosz frissítésnek is

Köszi, akkor jól tudtam.

Szevasztok!!!!!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyit ér a gigabyte 7vt600p-rz alaplapom 2400-as athlonnal 1,5 gb rammal és egy 9600xt 256 mb-os viddel.
Haver akarná megvenni csak nem tom mennyiért adjamneki?
előre is kössz!!!!!!!! 

Ezt itt.

Nem nagyon tuningolok, esetleg a procit. A lenyeg a megbizhatosag es a tartossag. Eddig mindig Abitom volt es bevalt. Abitbol mit tudtok ajanlani? Neztem az i73HD-t, de nem tudom, teljesen jo lenne e a radeonhoz, mert nVidia chipset van benne.
Az nVidia chipset-es lapkat felejtsd el még ha nem akarsz tuningolni akkor is!
Én ASUS-t vagy Gigabyte-ot ajánlok neked 
A DS3L az butított akkor inkább csak a sima DS3 vagy ha teheted a DS3P 

Akkor keruljem az Ati-sokat is?
hmm intel chipset ;) olyan lapokat amit felsorolgattam az mind tökéletes lenne neked 

Igen, igen, thx, csak azert megis a jo oreg Abit fele huz a szivem 
Hidd el a ds3 nagyon zsír lap.-azzal ha még kedved szottyan tuningolhatsz is rendesen. 
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
ezután majd a gigához fog huzni a szived ![;]](/dl/s/v1.gif)

Akkor az lesz majd. Csak megvarom a geforce 9600akat, vagy mig lejjebb megy a HD3850-es.
Des1gnR: ugy legyen
[ Szerkesztve ]

Hi!
Egy 3500+-os szimpla magos AM2-es Athlon alá szeretnék egy költséghatékony (gyak. olcsó, de még használható) lapot max. 12ezer Ft-ig.
Itt nézelődjetek. A márka nekem tök8.
[ Szerkesztve ]

[link] kicsitt hosszabb. Hűvős, nem kell vga beléje. Szvsz jó.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Hú de hülye vagyok, nem mondtam: az int.VGA nem játszik, egy 2600Pro OC megyen beléje. A lehetőségekhez mérten játékra, 2-3 éves játékokra lesz.
Eddig világéletemben (9 éve) Inteles voltam, ezért nincs fingom se, mi való AMD alá.
[ Szerkesztve ]

Akkor nem használod az int vga-t
Enni nem kér. Vagy használtan vehetsz egy 690gs3-t mondjuk nesa-tól kb ennyi és még a tuningot is birja.

Az addig OK, h nem kér enni, de valahogy csak be van építve az árba, és jelen esetban a cél a minél kisebb végösszeg.

Az a lap 12k. Nézd meg mit kapsz 10-12k között. Vagy ezer éves nv chipsetes lapokat v kaki a gyártó v mindkettő. 12k-t írtál ez 12.500 szerintem ez korrekt ajánlat. Azt se feledd nem érdemes a végletekig spórolni, mert az megbosszulja magát. 

Meggyőztél, köszönöm a segítséget! 

Sziasztok! Ti milyen lapot ajánlanátok e konfig alá?
8800GTS 512mb
2gb CSX Diablo 1200MHZ
Intel E 8400
Corsair HX 520W
valmilyen X38-asat szeretnék! köszi előre is a válaszokat!
P35-DS3P vagy DS4.
[ Szerkesztve ]

Erre a DS4-re gondoltál?
Ezt írta.
''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

de én X38-asat szeretnék 
Érthetően odaírtam...
30k-ból lenne egy normális lapod...sőőőt kevesebbért.
Minek az x38? Nem éri meg a pénzét...főleg nem, ha a cuccaidból indulok ki...
[ Szerkesztve ]

GA-P35- DS4-en fog menni nekem 1200mhz-ez a memok? köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
Miért ne menne... 
1200 felett megy a ramom stabilan az Én lapomba...az más kérdés, hogy értelme nincs...kisebb feszen 1000en használom...nem akarom kidőljön a 2,4V-tól egy idő után...sebességben szinte semmit nem vesztettem...
[ Szerkesztve ]

okés! EZER 
Majd akkor ha valóban bejön a konfig és minden megy szépen...egyébként a 1066os diabló is bőven elég lenne...

Hali!
Milyen 790 chipsetes lapot ajánlatátok ez alá?
5000+ BE, Sapphire 3870 GDDR4 512MB Full, SATA wincs, SATA dvdrw 2x1 GB Geil Value Kit, FSP BS II 500W
Lehetőleg ne a legdrágábbat, én elsőre MSI K9A2 CF-F v. Gigabyte MA790X-DS4-re gondoltam.
Ti ezek közül melyiket ajánlanátok és miért?

A giga jobban birja a tuningot, viszont drágább. Az msi úgy néz ki a totyik alapján ezt a lapot nem szúrta el és egy 7-l olcsóbb.
De mivel be procit használnál ez annyira nem érdekes. Nézd meg mindkettő ficsör listáját és dönts az alapján szvsz.

Sziasztok!
Remélem jó helyre írok A problémám a következő, épp most készülök amd-ről intelre válltani és több kérdés is felmerült bennem.
1) Maximus Formula deszkán filozok (ddr3-at nem akarok) és tudni szeretném, hogy szerintetek ezért a pénzért amit elkérnek az alaplapért más gyártónál kapok e jobbat főleg tuning és minőség ami számítana, az MSI-ből már elegem van...
2) milyen procit tegyek bele ugy 60-70ezer ft környékén, core2 vagy quad
3) várjak e a penryn-re
üdv, mope
..-..
hát ha most veszel annyi zséért akk 4mag
érdemes várni
ga p35c ds3r is tud ddr3at és jó tuningba is, bár nemtom h mennyi a különbég a 2 lap között
mod: amúgy sztem fölös mostmég a ddr3..
[ Szerkesztve ]
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

Kedves fórumozók!
Szerintetek az normális ha egy cég csak 1 év garanciát vállal olyan termékekre, amelyek mindenki másnál 2-3 év garral vannak?
Pl: alaplap, ház, táp, videokari....
Egyedül a vincsire vállalnak 3 évet.
Érdemes lehet ettől a cégtől rendelni? Mert az áraik nem rosszak,de nektek nem bűzlik vmi?
Az ASUS Maximus Formula nem DDR3 hanem DDR2 a Maximus Extreme kezel DDR3-mat!
Szóval a Formula egy nagyon jó választás de tudom neked ajánlani a P5K3-Deluxe-ot is.
Procit a helyedbe nem vennék Quadot inkább valami jó kis E8xxx szériát pl E8500 
Blero2: Ez teljes mértékben attól függ hogy mennyit szeretne rá vállalni, gondolom az 1 év a minimum és fölé is mehetnek, de gondlom egy Inno3D-re vagy egy Galaxyra nem szivesen vállnak sok garit
( ez persze saját vélemény
)

A gond csak az h nem Innoról v Galaxyról van szó.
Árajánlatra ezt kaptam:
Gigabyte MA-790X-DS4 1év
Cooler Master RC-331 ház 1év
Hyper TX2 1év
Sapphire 3870 GDDR4 512MB Full 1év
FSP Bluestorm II 500W 1év
Egyedül a PH!-n tesztelt 500GB-s Samsung vinyóra vállalnak 3 évet.
Igazából az lenne jó, ha egy totyikban meg leehtne osztani a tapasztalatokat a boltokról, bazárokról...
Hasznos segítség lenne sok embernek.

Galaxy-ra? Azé' az elég patinás gyártóvá nőtte ki magát.. Talán a legjobb választás ha nV alapú kártyára vágyik az ember.
Sztm nézz szét máshol is és ott vegyél ahol nincsenek problémák a garanciával és vállanak rá rendesen és nem kell a gyártói garival killódni...
Telefunen: megoszlanak a vélemények..sztm ha valaki felad egy hirdetést és odaírja hogy inno-t és galaxyt nem veszek akkor az már jelent valamit de mindenkinek meg van a saját véleménye

Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb?
P35 ASUS P5K-SE
P35 GIGABYTE P35-DS3
Egy E2160 procit szeretnek tunningolni vele!
Koszi!
E8200, Gigabyte P35-DS3, 2x2Gb Kingmax 1066, Gigabyte 9600GT 512 MB, HDD 320GB WD 16M, Samsung 971P/Samsung LE40C650
Giga.

Miert?

E8200, Gigabyte P35-DS3, 2x2Gb Kingmax 1066, Gigabyte 9600GT 512 MB, HDD 320GB WD 16M, Samsung 971P/Samsung LE40C650
Stabil, jól tuningolható, és sokkal kevesebb negatív visszajelzés található róla, mint az Asus-ról.

Ráadársul az SE az egy elég erősen butított lap, a sima DS3 ellenfele a sima P5K lenne.
Des1gnR: Bocs, ez nem neked szól de nem tudom kihagyni: Igen azt hogy nem ért hozzá
[ Szerkesztve ]