P35 ds4-re gondoltok?
...

P35 ds4-re gondoltok?
...

Igen.

Hi! Uj lap vasarlas elott allok. 2 lap kozott vacilalok.
- MSI P35 NEO Combo-F 17k
-GIGABYTE GA-EP35C-DS3R 23k
Tudasra mind2 azonos, csak nem tudom, hogy tuningot melyik vinne jobban.? Meg mondjuk a Giganak vmi ujfele kondija van, ami tovabb birja.
vagy legalabbis et reklamozzak.
[ Szerkesztve ]

Gigával jobban jársz, főleg tuninggal. Kell amúgy a ddr3?

hat, sokaig nem szeretnek lapot venni, igy sztem nem jarnek rosszul vele

Sajnos hivatalosan csak az 1333-as ddr3-at támogatja, és az nem gyorsabb, mint a ddr2. Mondjuk tuninggal viheti az 1600-asat is, bár ezt nem tudom.

hat, akkor valszeg Giga lesz.

Sziasztok! Olyan alaplapot szertnék venni ami kezeli az Intel Core2 Duo E4500 DD2-ben a 1066MHz es RAMOKAT mert húzni szeretném késöbb. Ezeket nézegettem de igazából nem tudom hogy ezek teljesítik az elöbbi feltételeket meg igazából miben különböznek egymástól(az árukon kívül) :GIGABYTE GA-P31-DS3L; GIGABYTE GA-P35-DS3; GIGABYTE GA-EP35C-DS3R
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''

Mindhárom lap megfelel Neked, az utolsó szvsz fölös a ddr3 miatt, az első kettőből azt válaszd, amelyik közelebb van a pénztárcádhoz. De ha van pénzed, vedd az utolsót.
[ Szerkesztve ]
Sziasztok!
X2 4000+ alá keresnék lapot.
Márka teljesen mindegy, ami fontos:
-tuning egyáltalán nem lesz, soha
-integrált VGA nem kell
-tök mindegy milyen a hang, lesz külön hangkártya
-a lehető legmegbízhatóbb legyen
-nem ártana, ha lenne hozzá vistás driver, de nem muszály
-minnél olcsóbb legyen
Várnám a javaslatokat, köszönöm!

hali!
egyelőre csak lapot szeretnék cserélni, később core2 vagy core quad menne bele ddr3-as ramokkal, szóval ami most menne bele:
- intel 631
- 2x512 mb ddr2 ram
- 9600gt
- zalman 460w táp
gondolom van olyan lap amibe a mostani proc+ram is belemenne, vagy ilyenben ne gondolkodjak? talán kb. 35eft-ig
köszi.

int vga nem kell? Azok a legolcsóbb lapok
De tessék [link] 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Nem szükséges, de az nem baj, ha van, csak nem kell.
Kicsit tágan értelmezted a márka mindegy kifejezést. Megbízható legyen, ez volt a fő cél. Ergo ASROCK kizárva. Igazából a Giga lapjait nézegettem, illetve, ha jól láttam vannak olcsóbb (olyan 15-18K körüli) MSI lapok is, csak ezekről nem sokat tudok.
Igazából, ha megmondjátok, hogy melyik chipset a jó, akkor már nem lesz nehéz választani, de AMD-ben full hülye vagyok...
[ Szerkesztve ]

Sziasztok ! 
Lapot szeretnek venni s nehany velemenyt szeretnek kerni, ki hogy latja:
Procim van E8400, RAM? Adata Extrem 800+, 8800GT-vel
Vacilalok hogy P35 vagy X38 legyen-e
Markaknal pedig ASUS vs. Gigabyte.
Ar kategoria kb: 30-40e 
Ki mit ajanlana?
Elore is koszonom!
b.
http://picasaweb.google.com/ekieki77

Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy az intel x48-as chip készleta megéri-e a +8000Ft-ot az x38- assal szemben?(Gigabyte x48-ds5 Kb. 50000Ft Gigabyte x38-ds5 42000Ft)
Egy tipp , a chipset mindenképpen amd /690 v. 7-es széria / legyen .
mod : Az is ok , a legolcsóbb még jót tippeltem .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Thx. Azóta megvan a lap, 770 DS3.
Vagyis nem a lap, hanem a tipp van meg...

Sziasztok.Le szeretném cserélni az alaplapomat P35 DS3, mert nem komázzák egymást a vinyómmal, de a dvd irómmal sem.Próbáltam már minden lehetséges variációt, de semmi változás.
Milyen lapot ajánlanátok úgy 25K ig bezárólag?Azok a cuccok mennének bele, ami az adatlapomon vannak.
Asus ,Abit, MSI lapok milyenek? Tetszene egy P5K is.
Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!
Az élet kegyetlen .

Mi a francnak van ott az a molex csati a lapon??? 
Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!

Az asrock ha nincs tuning über megbízható. Ez nem ócsó asus. Mert azok tényleg silányak. Nekem volt 2 különböző asrock deszkám semmi baj nem volt velük. Még némi tuningot is engedtek.
[link]
Na az msi felejtős, de nagyon szvsz. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Mondhat akárki akármit, azért én az Asrock-ot és a Kingmax-ot dobtam egy életre...
A pcx-nek + tápellátás , nem fontos rádugni , én sem használom .
Az élet kegyetlen .

A végén még az is lehet, hogy veszek még 1 gigabyte -ot, csak valami újabb rev-et.
Miért, mi a baj a P35DS3-al?

Nem akar együttmüködni a vinyómmal.Fagy néha, és nem tölt be a win.2-3 perc mire egy excel dokumentumot megnyit.
[ Szerkesztve ]
Akkor miért nem veszel egy új vinyót. Olcsóbb, mint egy új lap...

Mert próbáltam más vinyóval, és azzal is csinálta.ata val rendben van, csak a sata nem tetszik neki.
Akkor meg gariztasd le...vagy már nem az? Nekem semmi bajom vele, és két haver is SATA-val használja, nekik sincs...

De garis még, csak sajnos vidéken garis, tőlem 300 km-re.
Attól félek, hogy az eladó nem vállalná, mivel irtam neki egy levelet, de nem reagált rá.
Én nem hagynám azért ennyibe. Ez csak 20-30K, amit most habókra készülsz kifizetni. Posta le, kb 1000 Ft, ő legarizza szépen, posta vissza. Amennyiben 15 napon belül nem kapod meg, kérhetsz helyette egy zsír újat. Asszem így van. Magánszemély, vagy cég? PH!-s?

Hello!
A két lap közül melyik a jobb választás egy Core2Duo E8200 és 9600GT kártyához?
ASUS P5K v. Gigabyte EP35 DS3R?
Ha a Giga akkor elég-e a hütése mivel nem hőcsöves,hanem csak 12 blokkból áll?
Xperia Mini ExMIUIv4 2.5.11-r1 Lotus F1 Team <---> Kimi Raikkönen

Csak addig nincsen gépem
PH-s a srác.Magánszemély.
Igen, az tré. Tudom, szívtam már be én is így, de 20K-t megért az a 2,5 hét...több időm volt mindenre...
Magánszemélyen nem egyszerű behajtani a garit.

Jah, azért gondoltam, hogy veszek egy újat, ezt meg eladom értékcsökkent áron. 
Hát sok sikert, és részvétem! 

Még azért holnapig megálmodom, mit teszek.
Addig is jöhetnének az ajánlatok alaplap ügyben.Neked bevált a DS3? rev ??
ds3r
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝
Nekem abszolúte. Szeptember óta használom, hibátlan, rev1. Haverommal együtt vettem, az övé besz@rt. Ő kapott helyette azóta rev2-t, azt monja teljesen jó. Mondjuk azt mondta haverom, akinkek boltja van, hogy megszaporodtak a DS3 garik az utóbbi időben...ahhoz képest, hogy az elején szinte nem is volt.

Hát én se hallottam róla.De ezek szerint akkor nem az enyém az első.Milyen vinyóval használod?
Én a rev1-et Seagate-el, egyik haverom a rev2-est WD-vel, a másik Samunggal. Szóval...

HY all.
Gigabyte EP35-DS3P Rev2.1 25500 Ft vagy
P35-DS3P Rev 2.0 21500 Ft
Melyik éri meg jobban, én a drágábbabbikat néztem ki.
------------------Új hardverekért Budapest és környéke ne érdeklődjön!!!!KÖSZÖNÖM. -------------------------- Írd meg mi érdekel, sokmindent hírdetek. -----------------------

Ha tuningolsz, akkor teljesen felesleges az E-s verzió, mert az energiatakarékos funkciót jelent, de tuningnál nincs értelme.

Persze,lesz tuning, E8200 alá kell a lap.
De a Rev 2.1 vmiben többet tud, vagy csak a BIOS hozza ki belőle ??
------------------Új hardverekért Budapest és környéke ne érdeklődjön!!!!KÖSZÖNÖM. -------------------------- Írd meg mi érdekel, sokmindent hírdetek. -----------------------

Nem tudom, hogy biosban mi a különbség, nem hinné, hogy túl nagy lenne az eltérés az energiatakarékosságon kívül. De itt biztos tudják a különbséget.

hali.
olvasgattam kicsit alaplap ügyben. jók a gigabyte lapok vagy más/jobb alternatíva 35000 forintig? ha gigagyte akkor ds3 vagy ds4 illetve ezen belül konkrétan melyiket ajánlanátok?
2x1gb ddr2 1066 menne bele és e8200 vagy e8400.
előre is köszönöm!

2 maghoz elég a ds3 vagy ds3r (raid) vagy ds3p (tuningosabb bios) is.

Gigabyte GA-P35-DS3, Asusnál pedig P5K Premium és társai amik 35.000 Ft alatt vannak.
Nagy tuning lesz?

ha veszek akkor jó lenne ha belemenne a core 2 quad, q6600-at is nézegetem..., de a proci még képlékeny
köszi.