Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bluyoo

    nagyúr

    válasz Maotun #61236 üzenetére

    Persze, szívesen!
    Hát nem tudom milyen LGA1150-es foglalatba illő Intel CPU követeli meg a 2X 8pin-es tápkábelt! :DDD Ez inkább marketingfogás. Mint az OC, a Formula, a Killer szavak, az aranyozás, ....
    Szóval igen elég a 8pin-es, sőt meg merem kockáztatni egy 4pin-es csatival is gond nélkül működne. :)
    Viszont mielőtt vásárolsz nem árt egy levél az ASRock-nak hogy a garanciával mi a helyzet. Azért mínusz 2-3év nem kevés idő.

    (#61237) Lidl
    Na igen a Giga gyári oldalán csak a csatlakozókat tudod összenézni.
    De pl. a most párszor felhozott tápkör kérdésében máris nagy különbségek vannak.
    A Gaming3 8/4 fázisú Analóg/Hibrid tápkört kapott míg a Gaming5 8/8 Digitális tápkört. Bordázottságban is alulmarad .... úgy összességében szolidabb kivitelű, alacsonyabb minőségű elemekből épül fel a Gaming3. Nem véletlen ajánlottam a drágább variánst, és az árrés sem véletlen kettőjük között. :)
    "Asrock-om még soha sem volt, lehet, hogy ki kellene próbálni?" Ezt csak te tudhatod. :) Az Extreme4 12/6+1 -es Analóg/Hibrid tápkört kapott (nem megegyező a Giga megoldásával teljesen más alkotóelemekből épül fel). A szokásos ASRock taktika ebben a szegmensben, hogy lehetőleg minden megtalálható legyen a lapon. Esetedben pont a PCI slot maradt ki, szóval a Xonar DG nem használható a lapban.
    Én jelenleg is csak a füleshez használom a Xonar DG-met.

    [ Szerkesztve ]

    Bazinga!

Új hozzászólás Aktív témák