Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mahrenburg

    senior tag

    válasz zserbox #43649 üzenetére

    Hello!

    Zserbox - Az ASRock nagyon jó ár-érték arányú, jó lapokat gyárt, de a Z77 Pro3 és a Z77 Pro4 annak ellenére, hogy Z77-es lapkával szereltek, nem igazán tuninglapok, 4+1-es illetve 4+2-es tápellátásuk inkább H77-es vagy B75-ös lapokhoz illik. Ha lehetséges, inkább a Z77 Extreme4-et válaszd, bár kicsit drágább, mint 30e, de már 8+4-es tápellátása van. Hasonló árban még a Fatal1ty Z77 Performance is megfontolandó (ha tetszik a fekete alapon vörös színkombináció :) ). A Z75-ös lapka korlátozottabb tuningot tesz lehetővé.

    Gebasz76 - Mivel nem K-s a CPU-d, ezért Neked az Asus P8H77-V-t ajánlom. Egy 450W-os táp elméletileg elég ehhez a konfighoz, de csak ha minőségi! Mindenképpen kérdezz rá, a táp pontos típusát megadva a Melyik tápegységet vegyem?-topicban.

    BomiBoogie - Micsoda lelkesedés! Testi épséged kockáztatásával behatoltál egy szigorúan őrzött katonai objektum irattárába, hogy elhozz egy titkos dokumentumot! Most már értem, hogy miért szerelted fel a legmodernebb turbófeltöltéssel a csigaházadat... Biztos jól jött a menekülésnél, remélem könnyedén leráztad az üldözésedre küldött vadászgépeket... Most kapcsolok! Csak nem ott tartják fogságban a medvedisznórozsomákembert? Ráadásul Bluyoo is eltűnt! Utolsó hírünk az volt Róluk, hogy elindultak sörözni! Lehet, hogy útközben elrabolták Őket? Kommandót kell szerveznünk a kiszabadításukra! Várjuk az önkénteseket! Jelszó: szabadítsuk ki Bluyoot és barátját, az óriás medvedisznórozsomákembert!

    "Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi

Új hozzászólás Aktív témák